Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Valla emir buyuk yerden geldi ve galiba sayim bitirildi. Imamoglu one gecmek uzere iken yayin durduruldu. Bakalim ne olacak? Insallah bu kadar da yapamazlar yani tek adam rejimi diye..
Yani bunu da yaparsalar secim niye yaoiyolar su suraya bu buraya sen de anani al git desin ok

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım: İstanbul'da seçimi kazandık

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul'da seçimi kazandık" açıklamasını yaptı.

İşte AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

Seçimlerimiz hayırlı uğurlu olsun. İstanbul’da seçimi kazandık. Bu süreçte İstanbul halkınının bize verdiği yetki için çok teşekkür ediyorum. İstanbullulara İstanbul’a verdiğimiz sözlerin takipçisi olmalarını istiyorum ve inşallah 15 milyon vatandaşın İstanbul’u mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir haline getireceğiz.
Bu sonucun elde edilmesinde emeği geçen bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sonuçlar hayırlı olsun, teşekkürler İstanbul.

gökten vahiy mi gelmiş :KK53:

Valla emir buyuk yerden geldi ve galiba sayim bitirildi. Imamoglu one gecmek uzere iken yayin durduruldu. Bakalim ne olacak? Insallah bu kadar da yapamazlar yani tek adam rejimi diye..
Ya bunu bilerek mi yapıyorsun?
Yok öyle bir şey
TV netten daha yavaş
Fox izliyorsun sanırım

Vahiy mahiy dalga gecmeyin valla carpilirsiniz mazallah:))

Sonuc kesin degilse neden aciklama yapiliyor?

Maalesef Binali kaybetmiş gibi görünüyor.
:KK61:

X