Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
O değilde chp ittifak yapıyo hdpyle diye terörist diyosunuz binali sanırım hdpnin istanbul adayı yok bana oy verirler iye düşünüyorum diyo eee o zaman sizde mi teröristsiniz çok saçma düşünce değil mi
Burdada hdp secmeni var.. apoyu destekleyen bir partiyle olunca ne oluyor sence?

akp desteklemiyor mu meclise de mi chp soktu hdpyi
Andimiz onergesine akp ve hdp ret oyu verdiler. Mecliste baya islerine yariyor akpnin. tabi bunlari gormezler yapilana degil lafa bakarlar. huloocular sonucta. cok ta bir sey beklememek lazim :KK70: o yuzden sorularin cevabini alabilecegini sanmiyorum

Burada AKP ve CHP basabas gidiyor. %96 sayildi gorunuyor. Ancak daha Kadikoy ve Besiktas en buyuk ilceler ve acilma orani % 60larda.. Insallah cogunlugu CHPli olan bu ilceler de tamamlandiginda Imamoglu gelecek. Bakalim tabi Akparti birseyler karistirip olay cikartmazsa.

Istanbul da bunlardan alinirsa bunlarin ancak o zaman kibirleri biraz torpulenir. Agizlarindan cikani kulaklari da duymaya baslar. Belki biraz anayasayi da tanimaya baslarlar saniyorum. Turkiye biraz nefes alir. Su uretim konusunda da biraz adim atmaya baslarlar. Millet bu tanzim satisci manav AKPyi pek sevmedi.

Hadi hayirlisi. Ciftciyr tarima yoksula dikkat cekecek belediyeler lazim. Peyzaji sehirlesmeyi bilen belediyeler lazim. Her sey rant olmamali. Tanzim yapana kadar her belefiye ciftciyi desteklese sehrinde ki ulkede tarim kalkinir. Su an tum turkiye icin en buyuk problem bu. Et sebze meyve bakliyat cok pahali. Ve hepsi ithal. Sahsen kanada mercimegi cin pirinxi almiyorum dikkat ediyorum. Ama nereye kadar? Oyle ki bazen yerlisi olmuyor markette. Buna acil cozum bulunmali.

X