- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
SİZİNki ananıda al git derken bu kadar umursuyo muydunuzKesilmiste olsa valla soylediklerini degistirmiyor bu durum:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SİZİNki ananıda al git derken bu kadar umursuyo muydunuzKesilmiste olsa valla soylediklerini degistirmiyor bu durum:))
Bizimki mi Hay Allahim yaaSİZİNki ananıda al git derken bu kadar umursuyo muydunuz
O değilde chp ittifak yapıyo hdpyle diye terörist diyosunuz binali sanırım hdpnin istanbul adayı yok bana oy verirler iye düşünüyorum diyo eee o zaman sizde mi teröristsiniz çok saçma düşünce değil miVideo var mi? Ciddi misin?
Burdada hdp secmeni var.. apoyu destekleyen bir partiyle olunca ne oluyor sence?O değilde chp ittifak yapıyo hdpyle diye terörist diyosunuz binali sanırım hdpnin istanbul adayı yok bana oy verirler iye düşünüyorum diyo eee o zaman sizde mi teröristsiniz çok saçma düşünce değil mi
hdp seçmeni apoyu destekleyen partiyi tutuyo sonuçta fark yokBurdada hdp secmeni var.. apoyu destekleyen bir partiyle olunca ne oluyor sence?
Kendin veriyorsun zaten cevabini.. hdp yi kim destekliyor is birligi yapiyorsa evet suclu benim gozumde..hdp seçmeni apoyu destekleyen partiyi tutuyo sonuçta fark yok
akp desteklemiyor mu meclise de mi chp soktu hdpyiKendin veriyorsun zaten cevabini.. hdp yi kim destekliyor is birligi yapiyorsa evet suclu benim gozumde..
Ilk 80 darbesinden sonra 90 larda girmediler mi meclise bu adamlar?akp desteklemiyor mu meclise de mi chp soktu hdpyi
Parti olarak girmelerinden bahsediyor.Ilk 80 darbesinden sonra 90 larda girmediler mi meclise bu adamlar?
Andimiz onergesine akp ve hdp ret oyu verdiler. Mecliste baya islerine yariyor akpnin. tabi bunlari gormezler yapilana degil lafa bakarlar. huloocular sonucta. cok ta bir sey beklememek lazim o yuzden sorularin cevabini alabilecegini sanmiyorumakp desteklemiyor mu meclise de mi chp soktu hdpyi
Aynen öyle canimAndimiz onergesine akp ve hdp ret oyu verdiler. Mecliste baya islerine yariyor akpnin. tabi bunlari gormezler yapilana degil lafa bakarlar. huloocular sonucta. cok ta bir sey beklememek lazim o yuzden sorularin cevabini alabilecegini sanmiyorum
Oy farkı 33 bine inmişBurada AKP ve CHP basabas gidiyor. %96 sayildi gorunuyor. Ancak daha Kadikoy ve Besiktas en buyuk ilceler ve acilma orani % 60larda.. Insallah cogunlugu CHPli olan bu ilceler de tamamlandiginda Imamoglu gelecek. Bakalim tabi Akparti birseyler karistirip olay cikartmazsa.