Evet erkek kendisi ve 37 yasında. Ilk geldiğim zamanlar, yaşı hakkında bir muhabbet dönmüştü. Geçen hafta, biri onun yaşı hakkında bir şaka yaptı. Ve ben bu şakaya gülümsedim. Ardından yönetici bana şu şekilde mesaj attı : "Ema, X'in yaptığı şakaya güldüğünü gördüm. Bu konuyu aştığımızı sanıyordum. Hayal kırıklığına uğradım" dedi... Kendisinde bir anormallik var mı diye düşünmüyor değilimBence de çok saçma bir muhabbet. Erkek mi kendisi? Sosyal açıdan başarısız bir yönetici olabilir ama böylelerini yönetici yapan çok firma var maalesef. Belki de size yürüyor. İyi yanıtlar vermişsiniz böyle devam
Kendisi tek yaşıyor. Bir meslektaşım depresif biri olduğunu söyledi.Bence de çok saçma bir muhabbet. Erkek mi kendisi? Sosyal açıdan başarısız bir yönetici olabilir ama böylelerini yönetici yapan çok firma var maalesef. Belki de size yürüyor. İyi yanıtlar vermişsiniz böyle devam
Cevabımı sorunun nedenine göre vermek istemiştim. Temkinli olmayı tercih ederim.Yoneticim benim çok iyi arkadaşım olmasına rağmen hiç böyle bir soru sormamistiama ben sizin yerinizde olsam; cevabı verir sonra, kibar bir dille neden sormustunuz derim. Soruya soruyla cevap vermiş gibi olmuşsunuz.. bu olay özelinde böyle dusundum. Bunun haricinde genelde böyle saçma şeyler soruyor mu?
evet garip biri. Onunla hiç bir dosyam yok, çalışmıyorum onunla. Ama diğer yöneticiler onu çok seviyor, ben buna anlam veremiyorum. O yüzden bende mi bi sorun var diye düşündümPatrondan olabildiğince uzak durun, garip biri.
Bu konuyu aştığımızı sanıyordum muEvet erkek kendisi ve 37 yasında. Ilk geldiğim zamanlar, yaşı hakkında bir muhabbet dönmüştü. Geçen hafta, biri onun yaşı hakkında bir şaka yaptı. Ve ben bu şakaya gülümsedim. Ardından yönetici bana şu şekilde mesaj attı : "Ema, X'in yaptığı şakaya güldüğünü gördüm. Bu konuyu aştığımızı sanıyordum. Hayal kırıklığına uğradım" dedi... Kendisinde bir anormallik var mı diye düşünmüyor değilim
Benim cevabım şu şekilde oldu (biraz fazla rahat cevap olmuş olabilir) : "X komik biri. Bu konuyu fazla takınktı yaptın" dedim. Sonra kendisi "evet bazen komik olabiliyor. Sence takıntı haline mi getirdim" dedim. Bende "Hayır, sözümü geri alìyorum. Lütfen bu konu hakkında bir daha konuşmayalım. Kendimi yanlış ifade etmek istemiyorum" dedim. Kendiside "tamam bir daha konuşmayalım" dediBu konuyu aştığımızı sanıyordum muşizofren mi acaba dedim bi an
Bu konuyu bir arkadaşımla paylaştım ve bu soruda bir anormallik görmediğini söyledi. O yüzden sizinde fikrinizi merak ettimMerhaba arkadaşlar,
Bu konuyu yanlışlıkla başka bir başlıkta açmışım. O yüzden, doğru başlıkta yeniden açıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim...
2 ay önce buraya bir konu açmıştım, bir yöneticimle alakalı. Bu konu yine onunla karşılaştığım bir durumla alakalı.
Bu hafta, yönetici, ortada hiç bir sebep yokken bana iş yeri mesaj kutusundan hangi müzikleri dinlemekten hoşlandığımı sordu. Bende : "yılbaşı partisi için playlist mi hazırlıyorsun?" dedim. Kendisinin cevabı şu oldu "çok fazla analiz ediyorsun. Cevap ver, vermek istemiyorsan seni ilgilendirmez de". Bende şu müzikleri dinliyorum dedim. Bana Bir soru sorulduğunda nedenini bilmek isterim (işle alakalı olmayan konularda) o yüzden sorduğumu söyledim. Kendisi "evet doğru biraz garip bir soruydu, sadece meraktan sordum, bir daha ki sefere işle alakalı soru sorarım" dedi. Benimde cevabım şu oldu : "evet daha az stres olurum" dedim.
Onunla bir samimiyetim yok, sadece öğle arası molalarında görüyorum ve bazen nasıl gidiyor diye mesaj atıyor.
Arkadaşlar belki fazla abarttığımı ve takıntılı olduğumu söyleyeckesiniz. Ama iş hayatım boyunca bir yöneticiyle bu túr saçma diyaloglar yaşamadìm.
Sizin fikirlerinize ihtiyacim var
İyi de bu soruda öyle temkinli olmayı gerektirecek bir şey yok ki. Evet bana göre de saçma ama tehlikeli bir durum yok yani.Cevabımı sorunun nedenine göre vermek istemiştim. Temkinli olmayı tercih ederim.
Soru değil ama benim saçma hareketleri oluyor
Bana biraz size yürüyor gibi geldi. Ama yürüyorsa da, tavırları rahatsız edici.evet garip biri. Onunla hiç bir dosyam yok, çalışmıyorum onunla. Ama diğer yöneticiler onu çok seviyor, ben buna anlam veremiyorum. O yüzden bende mi bi sorun var diye düşündüm
Doğru söylüyorsunuzİyi de bu soruda öyle temkinli olmayı gerektirecek bir şey yok ki. Evet bana göre de saçma ama tehlikeli bir durum yok yani.
Umarım yürümüyodur. Iş yerimde bu tür sorunlar yaşamak istemiyorumBana biraz size yürüyor gibi geldi. Ama yürüyorsa da, tavırları rahatsız edici.
Yöneticilere bu şekilde mesaj atsa, onlar da rahatsız olurdu fikrimce. Ben sizi haklı buluyorum.
Ben işe ilk başladığımda herkese siz diye hitap ettim. Ama hepsi "ben" diye hitap et dedi. Şirket kültürü böyle. Ben yinede ısrar edip bir kaç kez siz diye hitap etmeye devam ettim. Ben diye hitap et dediler. Şirket kültürüne ayak uydurmam gerekiyorBöyle senli konuşursanız mesafe koyamazsiniz. Bir dahaki işinizde dikkat edersiniz.
Adam sorunlu biri belli. Size yürüyor pas vermeyinEvet erkek kendisi ve 37 yasında. Ilk geldiğim zamanlar, yaşı hakkında bir muhabbet dönmüştü. Geçen hafta, biri onun yaşı hakkında bir şaka yaptı. Ve ben bu şakaya gülümsedim. Ardından yönetici bana şu şekilde mesaj attı : "Ema, X'in yaptığı şakaya güldüğünü gördüm. Bu konuyu aştığımızı sanıyordum. Hayal kırıklığına uğradım" dedi... Kendisinde bir anormallik var mı diye düşünmüyor değilim
Inşallah öyle bişey yoktur. Varsa da, istemediğimi anlayıp beni rahat bırakır. Çok garip bir tip.Adam yuruyor konu sahibesi neresiji anlayamadınyazıp yazıp senden sinyal bekliyor iste