ekle yeniden kabul ediyim dedi.
Arkadaş çevrenin gazına gelme. İnsan kendi hoşlandığının da kendinden hoşlanıyor olmasını ister ve insan psikolojisi de mutlu olmak üzere kurulduğundan seni oyle olduğuna inandırmaya calısır. Kendi psikolojimiz bizi yeterince gaza getiriyorken bir de arkadasların bunu yapmasına izin verme. Daha yeni bu şek,ilde gaza gelip hüsrana uğradım ordan diyorum. Arkadaşlarına artık onla ilgilenmediğini söyle ki seni bu konuda seninle başbaşa bıraksınlar sen de mantıklı hareket et. Ayrıca sevgilisi olmadığından emin misin belki konustuğu bir kız varıdr ondn silmiştir ya da mesela gizlice o silmiştir?Arkadaşlar üst rütbeli birisinden hoşlanıyorum daha doğrusu aşık oldum. Bana ilgisi diğerlerine oranla aşırı kibar davranması yemekhanede gelip beni bulup konuşması ( normalde hiç gezmez ) etkilendim.
Faceden ekledim kabul etti. Sadece bir kere görmüştü gezide normalde kapalı birisiyim. Neyse bir kaç soru sordum dersle ilgili göz kırparak esprili cevap verdi. Sormak yok arz ederim dersin dedi böyle şakasına.
Bir baktım 1 ay sonra beni çıkarmış ark listesinden.
Çevresine göre alımlı güzel ve çok kişi olan birisiyim. O ise normal yani tipsiz diyebilirim detayı bilin diye yazdım :)
Neyse sonra ben sordum komiserim bir hatam olduysa özür dilerim listeden çıkarmışsınız kusura bakmayın ben sadece soru sormak için ve emniyette yeniyim paniğim ondan sordum dedim.
Oda özür dilencek bişe yok, gözden kaçırmış olabilirim ekle yeniden kabul ediyim dedi.
Bende mahcup oldum neyse dedim. Estağfurullah dedi ama eklemedim eklemem !
Noluyo arkadaşlar? Ben ona deli gibi aşığım..
Gözlerimin içine bakan beni süzen adam.. Tüm kızlara bağıran bana bağırmayan. ( bu bir Artı değil biliyorum )
Bu arada sevgilisi yok biliyorum.
Çok sert birisi.
Soruyu yeniden ve son kez sordum. Ciddi anlamda yorum istiyorum ve hepinize teşekkür ederim kızmayın lütfensadece son Yorumları istiyorum..
Gururum incindi ve dünden beri aklıma geldikçe ağlıyorumcidden abartmıyorum ben bana değişik davranıyodu ark çevrem bile fark etti.
Artık susuyorum.. Ama içinde böyle bi bomba var
Bu konu daha öncede açılmadımı yanlış mı hatırlıyorum
Bende komiser olucam canım bu yaz mezun olucam.sanırım karsında ego tavan yapmış bırı duruyor...o komıser sen polıs mısın..yada polıs adayı oğrencı mısın???
zaten bu komıserlerde hava bınbesyuz çoğunda tıp yok ama sorsan adamlar kendını Kıvanç tatlıtuğ göruyorlar
zaten s"ormak yok arz ederım dersın" dıyen bırınden hala nasıl hoşlanıyorsun....ust makama arz edılır yanı ben senden usttum dıye her fırsatta tekrar edecek galıba....ve bence bu yuzden cıkardı senı lıstesınden onunla esıt degılsın dıye
bır daha yuz verme sakın ust ast ılışkısınden ote gıtmesın cunku adamın tınladıgı yok senı
Hayır işte bunda baba vasfı var sanki ya da emin değilimYaw yazık sana valla...
Niye bu kadar takılı kaldın bu adama? Ikinci kez aynı konuyu açmışsın. Demedi mi burada herkes sana, 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verme diye.
Ne yaptı da bu kadar kör kütük aşık oldun? Kaç yaşında bu adam? hayır gencecik güzel kızsın, hayatında sana ilgi gösteren ilk erkek mi bu şahıs?
Gerçekten mi ? Artık önemsemiycem. Ya ben ne yapsam yaIstiyorsa uğraşır, kosusturur. Dengesiz davraniyorsa görmezden gelin. Millete bağırıp cagiriyorsa komplekslidir. Ignore edilmeye dayanamaz bu tipler. Eger boyleyse de ya size gıcık olur ya da aşık.
Bende komiser olucam canım bu yaz mezun olucam.
Konu tekrarı bebişim, kib...
Dün de dedim aşık değilsin kendini kandırıyorsun. Adamın da sana ilgisi yok.
konu tekrarı olduğunu yazdım zaten bunu yazarak ego mu tatmin ediyosun ? Allah Allah çıkmazdayım ya burdan da kendimce yardım istiyorum be dalga geçiyosun ?Konu tekrarı bebişim, kib...
Dün de dedim aşık değilsin kendini kandırıyorsun. Adamın da sana ilgisi yok.
Komik olan ne ?