Sizce Hüsn-ü Kuruntu mu bu yaptığım ? Lütfen okuyun nolursunuz ve son akılları istiyorum.. :(

Nileda90

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
272
59
Faceden ekledim kabul etti. Sadece bir kere görmüştü gezide normalde kapalı birisiyim. Neyse bir kaç soru sordum dersle ilgili göz kırparak esprili cevap verdi.
Bir baktım 1 ay sonra beni çıkarmış
Noluyo arkadaşlar?
Gözlerimin içine bakan beni süzen adam..

Soruyu yeniden ve son kez sordum. Ciddi anlamda yorum istiyorum.

Son düzenleme:
Istiyorsa uğraşır, kosusturur. Dengesiz davraniyorsa görmezden gelin. Millete bağırıp cagiriyorsa komplekslidir. Ignore edilmeye dayanamaz bu tipler. Eger boyleyse de ya size gıcık olur ya da aşık.

Arkadaş çevrenin gazına gelme. İnsan kendi hoşlandığının da kendinden hoşlanıyor olmasını ister ve insan psikolojisi de mutlu olmak üzere kurulduğundan seni oyle olduğuna inandırmaya calısır. Kendi psikolojimiz bizi yeterince gaza getiriyorken bir de arkadasların bunu yapmasına izin verme. Daha yeni bu şek,ilde gaza gelip hüsrana uğradım ordan diyorum. Arkadaşlarına artık onla ilgilenmediğini söyle ki seni bu konuda seninle başbaşa bıraksınlar sen de mantıklı hareket et. Ayrıca sevgilisi olmadığından emin misin belki konustuğu bir kız varıdr ondn silmiştir ya da mesela gizlice o silmiştir?

sanırım karsında ego tavan yapmış bırı duruyor...o komıser sen polıs mısın..yada polıs adayı oğrencı mısın???
zaten bu komıserlerde hava bınbesyuz çoğunda tıp yok ama sorsan adamlar kendını Kıvanç tatlıtuğ göruyorlar
zaten s"ormak yok arz ederım dersın" dıyen bırınden hala nasıl hoşlanıyorsun....ust makama arz edılır yanı ben senden usttum dıye her fırsatta tekrar edecek galıba....ve bence bu yuzden cıkardı senı lıstesınden onunla esıt degılsın dıye
bır daha yuz verme sakın ust ast ılışkısınden ote gıtmesın cunku adamın tınladıgı yok senı

Yaw yazık sana valla...
Niye bu kadar takılı kaldın bu adama? Ikinci kez aynı konuyu açmışsın. Demedi mi burada herkes sana, 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verme diye.
Ne yaptı da bu kadar kör kütük aşık oldun? Kaç yaşında bu adam? hayır gencecik güzel kızsın, hayatında sana ilgi gösteren ilk erkek mi bu şahıs?

Bende komiser olucam canım bu yaz mezun olucam.

Hayır işte bunda baba vasfı var sanki ya da emin değilim bak çok kişi var ama ben bunu istiyorum çok sevgilim oldu ama yapamıyorım ben öyle ciddi olmalı ve günah boyutu gezip tozmak istemiyorum bu belli bir sınır içerisinde olan birine benziyo ondan

Istiyorsa uğraşır, kosusturur. Dengesiz davraniyorsa görmezden gelin. Millete bağırıp cagiriyorsa komplekslidir. Ignore edilmeye dayanamaz bu tipler. Eger boyleyse de ya size gıcık olur ya da aşık.
Gerçekten mi ? Artık önemsemiycem. Ya ben ne yapsam ya

Bende komiser olucam canım bu yaz mezun olucam.

o zaman bence sende hıç tınlama...sonuçta astı degılsın su an oylesın.....kendını yuksekte görmesıne ızın verme....umursamamaya calış.oyle göster...çunku anlattıklarına bakılırsa umursamıyor senı...şu face mevzusu cok ıtıcı geldı bana .....

K
Konu tekrarı bebişim, kib...

Dün de dedim aşık değilsin kendini kandırıyorsun. Adamın da sana ilgisi yok.
konu tekrarı olduğunu yazdım zaten bunu yazarak ego mu tatmin ediyosun ? Allah Allah çıkmazdayım ya burdan da kendimce yardım istiyorum be dalga geçiyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…