- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
-
- Konu Sahibi magic girl
evet canim gercekden is bulamadim benden sonra bitirenler bile girdi calisiyorlar ben bulamadim bide bulamadim dedigimde sinsi sinsi gulmeleri canimi acitiyor maskara olmusum haberim yok evde oturmak istemiyorumBasvurdum is yok diyorsunuz o zaman yeni cozumler uretmek en guzeli.ayni vasiflara sahip olup 3 yil ayni isi bikmadan aramakta anlamsiz.mesleginizi yapsaniz tabii daha guzel olurdu ama pastaciligada ilginiz varsa neden olmasin
Oturma tabii de onemli olan bu pastacilik isine ne kadar ilgin var?hayat boyu bu isi yapmak istiyormusun?evet canim gercekden is bulamadim benden sonra bitirenler bile girdi calisiyorlar ben bulamadim bide bulamadim dedigimde sinsi sinsi gulmeleri canimi acitiyor maskara olmusum haberim yok evde oturmak istemiyorum
2013. sonunda mezun oldum 2014den beri parttime calisiyorum bu sure icinde basvurmadigim yer kalmadi hatta bi abla bi cv hazirlamis onunla en iyi okula iyi bir ucretle girmis aynisini bana Verdi ona uyarladik yok yok yok sonra degistirdim yok ne yapsam yok olmuyor sansmi yokdur nedir artik etrafimdakilerde goruyorlar ve diyorlar bosuna ugrasiyorsun ogretmenlikde is yok sana diye benim gormemi gectim onlarda goruyorlar ve fikirlerini soyluyorlarNe zaman mezun oldunuz
pastanecilik isini severek yapabilirim ama biraz kendime guven eksikligim var sadece pastanecilikde oyle neden bilemiyorum simdiden acaba begenmezlerse ya tutturamazsam kivamini ya yetistiremezsem diye deli gibi sorular beynimi hukmetti daha simdiden benim gidecegim kur bide 400 -500 kisilige gore ogretecek dun gezdim kocaman mutfak belkide 20 tane farkli makine varOturma tabii de onemli olan bu pastacilik isine ne kadar ilgin var?hayat boyu bu isi yapmak istiyormusun?
Istemiyorsan bastan vazgec,bosuna vaktini,parani ve enerjini harcama
Sen bi basla bakalim belki cok kolay gelecek sana...baslamadan hemen onyargili davranma..bu arada hangi brans kpssden atanma durumun yok mudur ki[/QUO
kpss falan yokki burda canim ben yurtdisinda yasiyorum burda sans guldu girdin girdin giremedin boyle bosa kurek cekme diyorum ben artik bir baslayim bakayim belki bu sansli gelir bana hatta esim gecici calisirsin daha tecrubeli olman acisindan birinin yaninda yada buyuk marketlerin firin pastane bolumunde daha sonra kendi kafeteryani yada pastaneni dukkanini acarsin diyor
minnak cok tesekkurler canim icime su serptinBen bir turizm lisesi mutfak bölümü mezunu ve 5 yıldızlı otellerde staj yapıp çalışmış biri olarak diyorum ki madem okudugun bolumde is bulmakta zorlaniyorsun pastacılıkla devam et otellerde vs dogru duzgun pastacı yok o yuzden okulunu kursunu okumus insanlar kapış kapış gidiyor ki zamanla hamurdan harikalar yarattığını gordukce sende vazgecemeyeceksin =) ayrıca hic olmadi kendi dükkanını açarsın yani secenek cok =) Alacağın maasta cabası =)
Yurtdisinda yasiyormussun onu atlamisim gerci hic farketmez ordada pastacilarda sartla. Assagi yukari ayni
Ne demek her zaman :) :) stajda bize ya pastaci ol ya soguk mezeci paraya money dersin derlerdiminnak cok tesekkurler canim icime su serptinevet yurtdisinda yasiyorum ama burda hintli cinli ve turklerin kacak ve ucuza calismalari yuzunden artik sikinti yasiyor is piyasasi kucukde olsa diplomali ve iyi bir universiteden mezun olunca iyi bir is bulurum umudum var hadi insaallah cok morel verdin tesekkur ederim tum umudumun bittigi anda yeniden yesillendim inanki