Sizce hareketlerim yanlış mıydı?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.754
17.655
27
Merhabalaar,
Hisarüstünde açık alanda arkadaşlarla oturuyorduk o esnada yaşları bize yakın olan 3 kişi yanımıza geldi ve beraber oturabileceğimizi söylediler. Dış görünüş olarak güven verici durdukları için ve yaşlarımız da yakın olduğu için kabul ettik. Aralarında kızlar da vardı. Kafalarımız uyuştu ve bizi evlerine çağırdılar. Geç olduğu için gelemeyeceğimizi ama sonrasında buluşma ayarlayabileceğimizi söyledik ve numaralaştık. Aradan bir hafta geçti ve biz buluştuk. İçlerinden biriyle elektriğimiz uydu. Diğerleri uyuduktan sonra biz sabaha kadar oturduk. Sonra birlikte uzanırken biraz yakınlaşma oldu. Ben ilerisini istemediğimi belli ettim. Daha sonra konuşmaya devam ettik beni ertesi gün bir yere çağıracak gibi oldu ama müsait değildim. Saat sabahın körü olmuştu ve uyuduk. Ben uyandığımda o uyuyordu ve doktor randevuma yetişmem gerektiği için uyanık olan diğer arkadaşla vedalaşıp çıktım. Ben çıktıktan sonra mesaj attı neden beni uyandırmadın diye. Ben de zaten zor uyuduğunu ve o yüzden uyandırmak istemediğimi söyledim. O da güldü ve bundan sonrasında aramızda hiç iletişim olmadı. Acaba son hareketlerimi mi yanlış anladı yoksa cinselliğe yanaşmayacağımı fark ettiği için mi tekrar yazmadı diye size sormak istedim. Benim yazmam doğru olur mu? Fazla beklentili ve yapışkan biri gibi görünmek istemiyorum. Arkadaşım o günkü izlenimlerine göre bana yazacağını düşünüyor ama ben emin olamıyorum.

Çok özür dilerim ama 2 gün önce rastgele tanışıp yakınlaştığınız adamdan ne bekliyordunuz ki. Belki de başka bi yerde başka birinin yanına oturmuştur onunla tanışıyordur.
Tanışma kısmına takılmıyorum ben açıkçası. Instagramdan tanışmaktan daha güvenilir geliyor hatta. Instagram mesajlarına geri dönmem mesela. İnsanların tanışma hikayeleri çok değişik olabiliyor. Benim merak ettiğim sonrasında olanlar

Sizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır😏😏

Sizdeki ne yürekmiş ilk sefer tanıştığınız birisiyle evine gitmek hafif bişey yakınlaşmışsınız bide demişsiniz ki son harekettim yalnış olmuşmu diye bana göre baştan beri hepsi yalnış hareket olmuş 35 yasindayim erkekleri tanidigim kadariyla bir erkek evlenecegi veya ciddi düşündügü birisini ne eve cagırır nede yakınlaşır😏😏
Normalinde ben de sizin gibi düşünüyordum. Benim bayadır ilişkim yok zaten. Ama bakıyorum yakın arkadaşlarımın çoğunun ilişkileri böyle başladı. Hatta bazısı çok mutlu devam ediyor. Benim mesafeli olduğumu düşünüyorlar. Ben de bir de böyle deneyeyim demiştim

Normalinde ben de sizin gibi düşünüyordum. Benim bayadır ilişkim yok zaten. Ama bakıyorum yakın arkadaşlarımın çoğunun ilişkileri böyle başladı. Hatta bazısı çok mutlu devam ediyor. Benim mesafeli olduğumu düşünüyorlar. Ben de bir de böyle deneyeyim demiştim
Benden sana ablamı veya kardeş tavsiyesi mi dersin bilmem ama ilk tanıştığım birinin evine gitme ve yakınlaşma çünkü erkekler öyle eve çekenleri evlenmek için kabul etmezler RABBIM ins hayırlı bir eş çarşına çıkarır

Tanışma kısmına takılmıyorum ben açıkçası. Instagramdan tanışmaktan daha güvenilir geliyor hatta. Instagram mesajlarına geri dönmem mesela. İnsanların tanışma hikayeleri çok değişik olabiliyor. Benim merak ettiğim sonrasında olanlar
İnstagram dışında biriyle de tanışabilirsiniz. İşten, okuldan, ortak arkadaş vs vs. Sizin hiç tanımadığınız biriyle tanışıp kısa sürede yakınlaşmanız ve o kişiyi merak etmeniz ilginç geldi bana.

Çok hızlı ilerlemişsiniz sanki, o da bundan cesaret alıp daha da ileriye götürmek istemiş, yok demişsiniz. Ne düşündünüz, ne hissettiniz bilemem ama adam cinsellik yaşayabileceği biri olarak görmüş sizi, red yiyince de daha iletişim olmamış. Sizin yazmanız " benden umudu kesme, az nazlandım sadece " imaji verebilir.

Çok hızlı ilerlemişsiniz sanki, o da bundan cesaret alıp daha da ileriye götürmek istemiş, yok demişsiniz. Ne düşündünüz, ne hissettiniz bilemem ama adam cinsellik yaşayabileceği biri olarak görmüş sizi, red yiyince de daha iletişim olmamış. Sizin yazmanız " benden umudu kesme, az nazlandım sadece " imaji verebilir.
Hareketleri rahatsız edici değildi. Öyle aniden gitmem ve onu uyandırmamamı yanlış anlamış olabilir mi acaba

Keşke bir sonraki buluşmanızda evde değil dışarıda olsaydı, arkadaşlarınız böyle tanışıyor mutlu diye sizde de aynısı olacak değil.
Elektrik alsa yazardı, onun almak istediği farklıymış boşverin.
Peki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?

+

Peki sizce benim uyandırmadan gitmem ve ertesi gün için çekimser kalmam sebep olmuş olabilir mi? Yoksa isteseydi her halükarda yazar mıydı?
Yani bir erkeğin buna takılacak kadar naif ve hassas olduğunu sanmıyorum. Günü birlik takılmak olmuş sizin ki. İstese adam yazar eli kolu bağlı değil ya

Beğenmiş veya elektik uyumu olsaydı emin ol yazardı. Çekimser vs değilsiniz bu arada, takmayın kafanıza.

Bu kadar uzun ve derin düşünmenize gerek yok. Adamdan hoşlandıysanız ve yakından tanımak istiyorsanız bir mesaj atın ve kahve içmeye çağırın. Verdiği tepkiye göre anlarsınız durumu.

X