- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi banabenigeriver
buğday tenli misin?Soguk alt tonluyum gold bana uygun degil ama beyaz altinla olmaz mi ki acaba...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buğday tenli misin?Soguk alt tonluyum gold bana uygun degil ama beyaz altinla olmaz mi ki acaba...![]()
buğday tenli misin?
Bence olur ben buğdayım bana bile gidiyor ise sana zaten gider alışmadığından sana belki öyle geliyordur denemelisinYok beyaz tenliyim. Damarlarim mavi mor soguk alt tonu oluyor diye biliyorum.![]()
Bence olur ben buğdayım bana bile gidiyor ise sana zaten gider alışmadığından sana belki öyle geliyordur denemelisin
Bnde denk gelemedimRabbim şöyle görümceleri arttir biz denk gelemedik yeni gelin adaylarina insallah.
Bu arada inciyi herkes sevmeyebilir o yuzden bilezik diyorum
Spor klasik kombinler yapar uyumlu şeyler giyer aslında ama çoğunluk bilezik demiş bilezik olsunBenim görümcem de inci set hediye etmişti sağolsun düşünmüş ama 5 sene olacak evleneli daha hiç takmadım ben. Ama aklımda özel bir gün olursa seti takmaya uygun bir kıyafetle kombinlemek.
Gelininizin giyim tarzı nasıl ? inci set alsanız kombinlemekte zorluk çekermi mesela o önemli eğer hiç takı sevmeyen biriyse bence altın düşünün yatırım olur.
Babaaannem hacca gidince hac yüzüklerinden almıstı bana koca taşlı. AkdkdkdkkfAnaneciğimde hacdan getirmişti doğuruyor derler ya öyle de oluyor. Ama o bile takılmıyor gelinlik vs anca takılır ya da başka bir gold takılarla kombinlenir. Bak yine ne alaka kombine girdim afhjkk Aklım fikrim süs püs biz kadınlar altından çok yeminle bunlara daha çok kafa yoruyoruz aghjk
Hayırlısı olsun ALLAH mesut etsin:)Spor klasik kombinler yapar uyumlu şeyler giyer aslında ama çoğunluk bilezik demiş bilezik olsun![]()
Gümüş set basit kaçar benim dediğim setler beyaz altınlı olanlardı hani meşhur markaların varya onlardan.Yani bilezik olmasa dahi inci takmayin
inci takacağiniza hatira olsun derseniz gümüş taki setleri cok hoş onlara bakabilirsiniz
İnciden daha havali olur
yada altin küpe kolye ikilisi alabilirsiniz uygunundan
Hatira bunlar kalir bence inciden olsa olsa fazlalik olur
Çok teşekkürlerHayırlısı olsun ALLAH mesut etsin:)
Şen babannen sana yüzük getirmiş bizim rahmetlinin sevgisini bırak benim yüzümden horozu kesildi diye bana kin güttüBabaaannem hacca gidince hac yüzüklerinden almıstı bana koca taşlı. Akdkdkdkkf
Görse de utansa ne neneler var![]()