• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisini tercih etmeliyim 🥰

Bence gelin hanıma sorulabilir.
Ama sormayacaksanız
Gelin hanım örtülü bir bayansa inci almayın.
Örtülü değilse inci Bugun olmasa bile ileride sever çünkü yas, aldıkça inciye yönelebiliyor insanlar.
Adana burma daha Yatırımlık. Eger saklasın ya da kullansın arzu ediyorsanız adana burma pek uygun değil o mantığa.

Benim görümcem de inci set hediye etmişti sağolsun düşünmüş ama 5 sene olacak evleneli daha hiç takmadım ben. Ama aklımda özel bir gün olursa seti takmaya uygun bir kıyafetle kombinlemek.

Gelininizin giyim tarzı nasıl ? inci set alsanız kombinlemekte zorluk çekermi mesela o önemli eğer hiç takı sevmeyen biriyse bence altın düşünün yatırım olur.

Benim görümcem de inci set hediye etmişti sağolsun düşünmüş ama 5 sene olacak evleneli daha hiç takmadım ben. Ama aklımda özel bir gün olursa seti takmaya uygun bir kıyafetle kombinlemek.

Gelininizin giyim tarzı nasıl ? inci set alsanız kombinlemekte zorluk çekermi mesela o önemli eğer hiç takı sevmeyen biriyse bence altın düşünün yatırım olur.
Spor klasik kombinler yapar uyumlu şeyler giyer aslında ama çoğunluk bilezik demiş bilezik olsun☺️

Yani bilezik olmasa dahi inci takmayin
inci takacağiniza hatira olsun derseniz gümüş taki setleri cok hoş onlara bakabilirsiniz
İnciden daha havali olur
yada altin küpe kolye ikilisi alabilirsiniz uygunundan
Hatira bunlar kalir bence inciden olsa olsa fazlalik olur

Ananeciğimde hacdan getirmişti doğuruyor derler ya öyle de oluyor. Ama o bile takılmıyor gelinlik vs anca takılır ya da başka bir gold takılarla kombinlenir. Bak yine ne alaka kombine girdim afhjkk Aklım fikrim süs püs biz kadınlar altından çok yeminle bunlara daha çok kafa yoruyoruz aghjk
Babaaannem hacca gidince hac yüzüklerinden almıstı bana koca taşlı. Akdkdkdkkf
Görse de utansa ne neneler var :D

Yani bilezik olmasa dahi inci takmayin
inci takacağiniza hatira olsun derseniz gümüş taki setleri cok hoş onlara bakabilirsiniz
İnciden daha havali olur
yada altin küpe kolye ikilisi alabilirsiniz uygunundan
Hatira bunlar kalir bence inciden olsa olsa fazlalik olur
Gümüş set basit kaçar benim dediğim setler beyaz altınlı olanlardı hani meşhur markaların varya onlardan.

Ne hoş bir yaklaşımınız var 🌸 ama ben de altın diyorum. Yatırımlık olur saklarlar ya da bozar bir ihtiyaçlarını alırlar.

Back
X