• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisini tercih etmeliyim 🥰

Tabi ki bilezik . Görümcem verdi diye inci seti takıp saklayacağını düşünmüyorum

İncili seti bana annem takmisti dugunumuzde. 🥰 Yaninda bilezik, altin da aldi ekstra ki onlari almasa da annem benim sonuçta hatirasi yeter devamli takmasam da ama gorumce icin hatira incili set saklayacagini ben de dusunmuyorum saklasa da bir duygusallik yaşamayacaktir bence, devamli kullanmayacaksa hele boşuna kutu bekler durur, satsan zarar...
Gereksiz baya.

İncili seti bana annem takmisti dugunumuzde. 🥰 Yaninda bilezik, altin da aldi ekstra ki onlari almasa da annem benim sonuçta hatirasi yeter devamli takmasam da ama gorumce icin hatira incili set saklayacagini ben de dusunmuyorum saklasa da bir duygusallik yaşamayacaktir bence, devamli kullanmayacaksa hele boşuna kutu bekler durur, satsan zarar...
Gereksiz baya.
Aynen misal karşı tarafın taktığı bilezikleri yarın bir gün ev arabada kullanırım ama ailemin taktığı bileziğin bile hatırası var dıye asla satmam. Birde inci naif bir şey her şeyle kombinleyemez. Ee görümce taktı diye atar valla bir köşede durur. Sonra bana altın yerine inci taktı bile denir sgjkkk

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-20-16-46-06-09.webp
    Screenshot_2021-02-20-16-46-06-09.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 20
Aynen misal karşı tarafın yarın bir gün ev arabada kullanırım ama ailemin taktığı bileziğin bile hatırası var dıye asla satmam. Birde inci naif bir şey her şeyle kombinleyemez. Ee görümce taktı diye atar valla bir köşede durur. Sonra bana altın yerine inci taktı bile denir sgjkkk

Ben de takamiyorum devamli. 6 senedir incili seti dugun gunu disinda 2 kere takmişimdir ama benim annem aldigi için hatira olarak bakiyorum takmasam da.
Gorumcelerden biri alsa sirf zarar olacakti. 😁 Altin almamişta derler mi derler 🤭🤭🤭

Ben de takamiyorum devamli. 6 senedir incili seti dugun gunu disinda 2 kere takmişimdir ama benim annem aldigi için hatira olarak bakiyorum takmasam da.
Gorumcelerden biri alsa sirf zarar olacakti. 😁 Altin almamişta derler mi derler 🤭🤭🤭
Ananeciğimde hacdan getirmişti doğuruyor derler ya öyle de oluyor. Ama o bile takılmıyor gelinlik vs anca takılır ya da başka bir gold takılarla kombinlenir. Bak yine ne alaka kombine girdim afhjkk Aklım fikrim süs püs biz kadınlar altından çok yeminle bunlara daha çok kafa yoruyoruz aghjk

Ananeciğimde hacdan getirmişti doğuruyor derler ya öyle de oluyor. Ama o bile takılmıyor gelinlik vs anca takılır ya da başka bir gold takılarla kombinlenir. Bak yine ne alaka kombine girdim afhjkk Aklım fikrim süs püs biz kadınlar altından çok yeminle bunlara daha çok kafa yoruyoruz aghjk

Ben gunluk olarak hiç kombinleyemedim. Milletin dugununde taktim 😂😂😂

Yakın akrabam banada aynı soruyu sormuştu, kendisini sevdiğim ve hatıra olarak kalsın istediğim için bilezik istemedim. Kendisine sormak istemiyorsunuz sanırım ama keşke bi ağız yoklasa kardeşiniz 😊

Yakın akrabam banada aynı soruyu sormuştu, kendisini sevdiğim ve hatıra olarak kalsın istediğim için bilezik istemedim. Kendisine sormak istemiyorsunuz sanırım ama keşke bi ağız yoklasa kardeşiniz 😊
Evet abimde sorabilir aslında sana böyle birşey alalım mı diye mantıklı ☺️

Yakın zamanda abim evlenecek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim. İncili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.🥰
Bence bilezik takın. Sonra kendi isterse bozdurup istediği takıyı alır..

Back
X