• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hangisini tercih etmeliyim 🥰

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Yakın zamanda abim evlenecek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim. İncili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.🥰

Yakın zamanda abim evlenicek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim incili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.🥰
Yengenin zevkini sen daha iyi bilirsin bana göre inci set daha zarif bi seçenek ama alıcağın kişinin tarzıda önemli tabi 😊

Yengenin zevkini sen daha iyi bilirsin bana göre inci set daha zarif bi seçenek ama alıcağın kişinin tarzıda önemli tabi 😊
Benim zevkimi beğenir daha önceki hediyelerimide hoş bulmuştu ama hiç incili birşey taktığını görmedim nasıl sorsam bilemedim ☺️

Yakın zamanda abim evlenicek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim incili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.🥰
ikiside:halay:

ihtiyaçları olmayacağını düşünüyorsanız sizden hatıra kalması için tabi ki incili set

ilerde satarlar derseniz Adana

ikiside:halay:

ihtiyaçları olmayacağını düşünüyorsanız sizden hatıra kalması için tabi ki incili set

ilerde satarlar derseniz Adana
Adana direk yatırım gibi🤭Yani beni hatırlatacak birşey olmasını tercih ederim daha çok 🥰

Sorsanız kaba mı olur acaba?
Bana evlenirken bikaç akrabam sormuştu
Yatırımlık mı alalım yoksa hatıralık mı diye
Ben alınmamıştım hiç
Yengeniz de alınmazsa bence sorun garanti olsun
Ben şaşırtmak istiyorum sürpriz severim.Sorsam haberi olur ondan sormadım 🤭

Adana direk yatırım gibi🤭Yani beni hatırlatacak birşey olmasını tercih ederim daha çok 🥰

Kardesim olsa hatira isterim de gorumceden gelen takiyi yillarca saklayip gorumcemi hatirlamak filan bende manevi bir his uyandirmazdi acikcasi.
Sevdigim gorumcem taksa bile ayni durum olurdu yani sevmemekten degil.

Bana bilezik daha mantikli geldi o yuzden. 🙄
Tabi yengeniz de sizin kadar romantik dusunceler icindeyse belki incili kolye hoş olabilir.

Yakın zamanda abim evlenecek.Takı olarak yengeme adana bilezik mi taksam yoksa çok şık bir incili set mi hediye etsem bilemedim. İncili set beni daha mutlu ederdi sanırım ama beğenmeme ihtimalide olabilir.Yada size ne hediye edilse mutlu olurdunuz farklı fikirlerede açığım.🥰
Bence Bilezik şimdi belli olmaz ama ileride acil bir ihtiyaçları olur altınları bozdurmak zorunda kalabilirler(ev, borc, hastalık gibi durumları) bu tür durumlarda bu hatıra filan demeyebilir ki bu durumda set çok deger kaybeder.

Back
X