Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlara göre biraz büyük 3.1 veya 3 ama 3üncü çok büyükse 1.den yaptır bence
teşekkürler fikrini paylaştığın içinbende 1.yi beğendm
fikrini paylaştığın için çok teşekkürlerbence de birinci çok hoş![]()
1. seç canımmmmmmmmmmmmmmmmm
1 ve 3 arasında kaldım ben daha kararsızım sanki![]()
bence de 1. biz davetiye bastırırken ondan bastaracaktık son anda karar değiştirdik simli kelebekli istedikama 1.yi bizde çok beğenmiştik güzel allah içinize sindirsin inşallah ama bence nişanlınla karar ver daha kolay oluyo nişanlım olmasa ben çok zor seçerdim heralde o kadar çeşit arasında
en güzeli de onunla bişeylere karar vermek paylaşmak zaten
kesinlikle 3 :) mutluluklar diliyorum bu arada :81:
1. çok iyimiş cnm ya![]()
Çok teşekkür ederim güzel dileğin ve yardımın içinben birinciyi beğendim şimdiden mutluluklar![]()
şu dışı kutu gibi olan simli kelebekli mi yoksa kanatları ortada birleşip açılan modeli mi yaptırdınız? (benimde dikkatimi çekmişti o modeller) bundan neden vazgeçtiniz?
Nişanlımla o kadar seçenekten bu 3üne indirgeme yaptık ama 1 ve 3 arasında kararsız kaldık ondan sizede bir danışayım dedim.
yok canım kutu gibi olanı biliyorum hatırladım ama o değil bu da sedef davetiyenin profilimden gir bak istersen. 1.den ben kelebek sevdeğim için nişanlımın aklında kaldı bende sevdim o da çokta şık oldu ışıl ışıl duruyo simlerden vee sonuçta vazgeçtik![]()