Doğuma Hazırlık Sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çoğunluk Vera dedi burada da aynen :) Aslında Irina ismi de hoş bir isim koyacakları ikinci isimle de uyumlu olur ama Türkiye'de telaffuzunun zor olabileceğini söyledik anne adayımıza. Yine de karar onların tabi ki :) Siyana yazılışı değil di mi telaffuzu galiba Siena falan olsa gerek yazılışı. Bunu da önereyim hoşuma gitti, teşekkürler. :)

Kusura bakma okunuşu yazmışım evet Siena İrina zor söyleniyor dediğim gibi

Kusura bakma okunuşu yazmışım evet Siena İrina zor söyleniyor dediğim gibi

Olur mu öyle şey ne kusuru not alıyorum da isimleri yazımda yanlış olmasın diye sordum. Tekrar teşekkür ediyorum :)

Sorunuz iki isimden hangisi olsun?
Ama ben raşeli önericem. Belki düşünürler:)

Aslında diğer önerilere de açığız, not alıyorum keza. Raşel ikinci öneri olarak geldi, burada bir hanımefendinin kızının ismiymiş. Hoş bir anlamı var onu da not almışım. Çok teşekkürler :)

Vera hem kulaga cok guzel geliyor hem de Nazim Hikmet'in siirlerinde de geciyor. Ileride cocugun da hosuna gider adina siirler yazilmis olmasi.

Türkiye'dekiler bile Avrupai isim koyma derdinde, Elisa, Elina, Milena falan filan koyuyorlar.
Yani Vera isminin yadırganacağını sanmam.

Ama benim tavsiyem Neva.
Neva'nın Türkçede anlamı var zaten.
& Neva Rusya'da bir nehir adı.
Kuzenine ilet benim tavsiyemi : ))

aklıma geldi

Pia ismi var çok severim türkiye'de var bu isimde hem de atila ilhan'ın şiiri var.

Ayrıca Rus komsumuzun kızının adı Silveria yazılısı dogrumudur bılmıyorm ama ıkisinin arası türkıyedekı isimlere uyum saglasın derseniz Sidelyada güzel

Vera hem kulaga cok guzel geliyor hem de Nazim Hikmet'in siirlerinde de geciyor. Ileride cocugun da hosuna gider adina siirler yazilmis olmasi.

Aaa Neva da güzel, zaten kuzenimin eşine o kadar çok isim önerisinde bulundum ki buradakileri yazarak kızın kafası iyice karıştı, yaa bunlar da güzelmiş falan yaptı napıcaz bilmiyorum. :)

Lena diyorum bende Vera dansa Lena daha kıbar geldı özellikle türkce istemıyorsa daha uygun

Ayrıca Rus komsumuzun kızının adı Silveria yazılısı dogrumudur bılmıyorm ama ıkisinin arası türkıyedekı isimlere uyum saglasın derseniz Sidelyada güzel

Türkçede de yadırganmayacak Rus kökenli anlamı güzel bir isim istiyorlar. Lena'yı söyledim öyle bir nehir varmış Rusya'da sıcak baktı o isme de. Silveria'yı da bir söyleyim bakalım, Sidelya ne demek? Otel ismi olarak falan duydum Türkiye'de ama :/

Bence anlamı güzel be panpa, ne güzel denizi gemileri sahili çağrıştırıyor.

Bir Rus prensesi varmış Marina Petrovna diye aaa. Ama kuzenim mırın kırın edebilir oldu olacak yat limanı koyun falan diye yine de söyleyim sjhdfghj. Teşekkürler. :) Kıza da o kadar çok isim önerisinde bulundum ki bunlar Irina ve Vera dışında başka isim düşünmemiş, bu da güzel şu da güzel diye delirecekler iyice.

Şecenekler coğalınca kafa karısıklıgı oluşur eleme usulü gidin ılk 3 den secın bence Sidelya bildiğim kadarıyla bi çiçek türü nette bazı anlamlarıda yazıyor ama muhtemelen çiçek türüdür o daha mantıklı geldi

Vera yi begenmis cogunluk ben hic begenmedim. Cok kaba geldi..
Irina da hic hosuma gitmedi ama bir tik onde..
Ama Neva yi cok begeniyorum..
Lena da olabilir..

Vera yi begenmis cogunluk ben hic begenmedim. Cok kaba geldi..
Irina da hic hosuma gitmedi ama bir tik onde..
Ama Neva yi cok begeniyorum..
Lena da olabilir..

Teşekkür ederiz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…