• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Küçük kızımın adını önerebilirim Rahel ıbranice bir işim olup literature masum temiz saf anlamına gelir ayrıca Hz yakubun eşi hz yusufun annesi olan hanımın adidir farklı dillerde soylenisleride vardır RaŞEL ŕakel reychıl ve rahil gibi

Aa çok güzel ve anlamlı bir isim çok beğendim. Rachel buradan geliyor demek yeni bir şey öğrendim bakın. Bunu da not aldım. Çok teşekkür ederim, adı gibi güzel bir hayat sürmesini dilerim kızınızın. :)

Tsk ederim:KK36:sizin ve ailenizin yeni üyesinin de ins

ukraynali arkadasim var kizinin adi lina. ozman hem rusc d hem de Turkce d Karsiligi var demisti. anlamlarini da soylemisti ama hatirlamiyorum. arya alya lina lara vb.

ukraynali arkadasim var kizinin adi lina. ozman hem rusc d hem de Turkce d Karsiligi var demisti. anlamlarini da soylemisti ama hatirlamiyorum. arya alya lina lara vb.

Lara'yı önermiştik evet, buradan da gelen önerilerle Arya, Lena isimlerini de önereceğim. Çok teşekkür ediyorum. :)

çocuk burda okuyacaksa olmaz onlar bence çok dalga geçerler

suzan-sussanna
deniz-denise
selin-celine

gibi isimler öneriyorum rusçaya benzeyen bi isim elbet vardır.

dila geldi aklıma iki ülkede de kullanılabilir gbi

ya da 2 isim versinler bi türkçe bi rusça

Irina'yı beğendimm.
Lena'yı öneren olmuş. Çok güzel isim Lena.
Irina çok sempatik geldi bana :)

çocuk burda okuyacaksa olmaz onlar bence çok dalga geçerler

suzan-sussanna
deniz-denise
selin-celine

gibi isimler öneriyorum rusçaya benzeyen bi isim elbet vardır.

dila geldi aklıma iki ülkede de kullanılabilir gbi

ya da 2 isim versinler bi türkçe bi rusça

Çocuğun iki ismi olacak aslında ama birini Maria olarak düşündüler. O yüzden geriye iki ülkede de yadırganmayacak bir isim bulması kaldı. Burada okuyup okumayacağı belli değil aslında ama bir ayakları Rusya'da olacak, bu kesin.

Diğer isim Maria mı?
O zaman kesinlikle Irina koysunlar.
Irina Maria uyuma bak, çok beğendim.
Annenin kalbindeki isim olsun.
Mutlaka iletin bunu da :)

Vera'yi begendim. Yigenimin adi "ilya" cok hos bir isim bence, onu da dusunebilirler, hem her yerde kullanilabilir, ruslarda var, yunanlilarda var, finlilerde var...

Arkadasimin kizinin adi ayse vera;). Vera olabilir.omerilierim mişa,meva ama maria nın yanına lina guzel gider maria lina kulaga hoş geliyor

Katya rus ismi mi acaba?söylenisi kolay, fonetigi güzel.Irina `yi ben de pek begenmedim.Vera`nin da fonetigini begenmedim.

Almanya`da su iki yil önce dogan cocuklarin neredeyse üc tanesinden birinin adi Lena oldu.Lena isimli kiz eurovizyonda birinci olunca isim pek tutuldu.Burada bu kadar cok rastlamasam ben de Lena`yi güzel bulabilirdim.

Bi ismi zaten Maria olcakmis neden diğer ismi de türk olmuyor. Kuzeniniz de rahatça içine sinen ismi koysun bence. İlla iki ismin de ruslara benzemesine ne gerek var ki.
Öyle yapacaksa da bende lena ismini daha çok sevdim

Iki isim koysunlar biri rusça biri türkçe olsun. Ayrıca irina cok çirkin

Vera olsun.
Gayet guzel.
Hem nazim Hikmetin son aşkının adı.

Zaten ülkemizde son yillarda arya, mira, kayra, ecrin, aleyna gibi berbat ve uydurma isim modası olduğu için vera hiç yadirganmaz ve göze batmaz. Bu saydiklarimdan da kat kat güzel.

"Kuranda geçiyormusss" gibi kezbansal aciklamalara da gerek yok
Direkt rusca isim.

Back