Ilya erkek ismi Ruslarda.Vera'yi begendim. Yigenimin adi "ilya" cok hos bir isim bence, onu da dusunebilirler, hem her yerde kullanilabilir, ruslarda var, yunanlilarda var, finlilerde var...
Türk isimlerine benzemez ama en çok Lena 'yı beğeniyorum ben:)Merhaba arkadaşlar
Bu sefer konu ben değilim, kuzenim ve eşi. :) Kuzenimin eşi hamile ve bir kız bebek bekliyorlar. Ancak sorunumuz şu ki kuzenimin eşi Rus ve seçecekleri ismin hem Türkiye'de hem de Rusya'da rahatça telaffuz edilmesini istiyorlar. Rus kökenli bir isim istiyorlar, burada da dalga geçilmeyecek, yadırganmayacak bir isim olmasını istiyorlar. Birkaç isim düşündüler ancak aile içinde o kadar kriz yarattı ki ben de size sorayım dedim.
Kuzenimin eşi Irina ya da Vera olsun istiyor. Irina barış demekmiş, Vera ise inanç, galiba öyleydi. Kuzenim de Irina isminden pek hoşlanmadı, burada rahat söylenemez diyor. Ama kafasında belli bir isim yok onun da. Sizce Irina ya da Vera uygun mudur yoksa başka önerileriniz olur mu bize isim konusunda? Teşekkürler şimdiden. :)
Lena ismi güzel hocam Rustu onun ismi şık ve hoşşNot aldım, yarın görüştüğümüzde söyleyeceğim. Çok teşekkürler! :)
Diğer isim Maria mı?
O zaman kesinlikle Irina koysunlar.
Irina Maria uyuma bak, çok beğendim.
Annenin kalbindeki isim olsun.
Mutlaka iletin bunu da :)
Vera'yi begendim. Yigenimin adi "ilya" cok hos bir isim bence, onu da dusunebilirler, hem her yerde kullanilabilir, ruslarda var, yunanlilarda var, finlilerde var...
Arkadasimin kizinin adi ayse vera. Vera olabilir.omerilierim mişa,meva ama maria nın yanına lina guzel gider maria lina kulaga hoş geliyor
vera çok güzelmiş.
Vera olsun.
Gayet guzel.
Hem nazim Hikmetin son aşkının adı.
Zaten ülkemizde son yillarda arya, mira, kayra, ecrin, aleyna gibi berbat ve uydurma isim modası olduğu için vera hiç yadirganmaz ve göze batmaz. Bu saydiklarimdan da kat kat güzel.
"Kuranda geçiyormusss" gibi kezbansal aciklamalara da gerek yok
Direkt rusca isim.
Vera diye bir arkadasim vardi, vera cok güzel bir isim bence olabilir.
Vera iyimiş. Tuttum ben bunu.
İrina fazla rus. Vera biraz daha bizden gibi.
Benim kuzenimin eşi de rus, kızlarına darya ve maya isimlerini koydular.
Vera çok güzel, sağlıkla gelsin
vera arkadaşımın ismi çok güzel bir isim.
Bence de vera
maria'nın yanına meryem, ayy bana çok güzel geldi.
vera çok güzelmiş, benim kızımın adı alin, onu da önerebilirim rusça karşılığı da var sanıyorum
Katya rus ismi mi acaba?söylenisi kolay, fonetigi güzel.Irina `yi ben de pek begenmedim.Vera`nin da fonetigini begenmedim.
Almanya`da su iki yil önce dogan cocuklarin neredeyse üc tanesinden birinin adi Lena oldu.Lena isimli kiz eurovizyonda birinci olunca isim pek tutuldu.Burada bu kadar cok rastlamasam ben de Lena`yi güzel bulabilirdim.
Bi ismi zaten Maria olcakmis neden diğer ismi de türk olmuyor. Kuzeniniz de rahatça içine sinen ismi koysun bence. İlla iki ismin de ruslara benzemesine ne gerek var ki.
Öyle yapacaksa da bende lena ismini daha çok sevdim
Iki isim koysunlar biri rusça biri türkçe olsun. Ayrıca irina cok çirkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?