• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce hangisi

Birincinin duvaklı ve boydan hali kızlar.ama ikincinin başka resmi yok.birde giyip resim çekip göndericem size inş.hadi fikirlerinizi bekliyorum...

bence 1.gelinlik derim

hem üstü hem eteği hem duvağı hoş
ama farklı olmak istersen 2.gelinliği tercih edebilirsin...

birde önemli olan üzerindeki duruşları dene ve bak derim

canım benim bende 1. beğendim benim diktirdiğim gelinliğin modeline benziyor istersen sana benikini modelini yollayım 1 ay sonra benimde düğünüm var.

Canım, bence ikinci güzel ama o üst kısmındaki tül kısmını yaptırmasan çok daha güzel olur bence, sanki o kısım gelinliğin güzelliğini kapatmış.

ay bence ikinci çok güzl saçlarını topuz yapıcaksan harika olur. ama açık ols-caksa birinci

Şayet kilolu değilsen canım birinci çok güzel olur.
İkincinin yaka kısmı düğünde sorun olur bişey takamazsın,takı törenindede garip görünür.
SONUÇ:1

bence ilk sayfadaki 2. model cok daha guzel cnm ayşira nın modelleri biliyorum :))
ilk modelın ust kısmı bıraz kaba duruyor ama yınede sen bılırsın senın tercıhın..
mutluluklar dılerım ayrıca :)))

ıkıncı gelınlık cok hosuma gıttı gercekten de zayıf ınce bellı bı vucudun varsa gercektende cok yakısır allah mutlu etsın:sm_cool:

İki modelde birbirinden şık ve güzel..Ama burada bizim hangisini beğendiğimizden çok senin hangisini beğendiğin daha önemli..Çünkü güzellik anlayışı kişiden kişiye değişir..Birisi tül sever birisi dantel a.s

Acaba bu kadar kararsız kaldığına göre ikiside mi içine sinmedi :uhm:

Düğünün ne zaman bilmiyorum , vaktin varsa başka markalara ve modellere de bak canım..

Şimdiden hayırlı olsun.. :1hug:

Back