Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoraf varmi? Belirti varmiKızlar 3 ayrı test yaptım 3 de silik çizgi bugün acilden kan verdim beta negatif ben neyim şimdi kafam çok karışık hangisi doğru bilmiyorim
Fotora
Fotoraf varmi? Belirti varmi
Hemen çıktı damlatir damlatmaz yalancı pozitif nasıl oluyor pekjCok silik cikmis bes dk icinde ciktiysa olabilir ama yalanci positif de olabilir cnku kan negatif
2.0Beta değerin kaç
Üzüldüm o zaman idrar niye pozitif 3 test yaptımMalesef kan negatifse idrar testinin pozitif olması bişey ifade etmiyor
Kan testi doğru sonuç verir, yükselme olacak mı diye bikac gün sonra tekrar test ver istersen, kafan rahat eder netlestirirsin
Bazı markalar yalancı pozitif veriyor mesela artımed days doctorÜzüldüm o zaman idrar niye pozitif 3 test yaptım
Artimed kullandigim eczane onu verdiBazı markalar yalancı pozitif veriyor mesela artımed days doctor
Yalancı pozitifle ünlü bir marka olur kendisiArtimed kullandigim eczane onu verdi
İnsAllahKan testi doğru sonuç verir, yükselme olacak mı diye bikac gün sonra tekrar test ver istersen, kafan rahat eder netlestirirsin
İnsanların duyguları ile oynuyorlar ya valla üzüldümYalancı pozitifle ünlü bir marka olur kendisi
Üzülme diğer ay inşallahİnsAllah
İnsanların duyguları ile oynuyorlar ya valla üzüldüm