Sizce Hangisi Kızlar?

oyy canım ne şekerler bunlar topiğinde görmüştüm şimdi hatırladım :16: bunlar 6 kişilik dimi yani toplamda 18 kişi olacak :16: babacığın bile çeyize çalışmış kız ne güzel benim de annem bna battaniye ve yemek takımı almış ama ben beğenmiyorum yemek takımını abim götürcek :1: battaniye benim ama onu vermem kimselere güllü müllü beğendim resmini çekcem bi ara özendim kızz :52::16:

Sağolasın bitanem, evet babam esnaftı o zamanlar, gazetelerin kuponlarını biriktirip almış bir takım anneme bir takım bana, annem hala kullanır ve sapasağlam ne kırılma ne de desenlerinde deformasyon oldu, çok sağlamlar

Sen de çek battaniyeni, nostalji yapalım kuzucum :16:

cnm babanın aldığı takımı çook beğendim keşke babam olaydıda çul çaput alaydı evimin baş köşesine koyardım valla en özenli çkb takımını ona almalısın cnm o dahada değerli bence:16:onunla uğraşma diyen arkadaşıda kınıyorum ayrıca:20:

canım benim sarılasım geldi sana bu mesajını okuyunca :14:

Rabbim sana huzurlu bir yuva nasip etsin, ailenin eksikliği hissedilir mutlaka ama eşin tüm ailen olsunn inşallah..

Benim için de manevi değeri büyük bu tabakların, bir de annemin çeyizinden kalma süt fincanları var, onları da çeker koyarım bir ara :46:

özlemcim

tabagın renklerini cok secemiyorum malum ekrandan ekrana renk tonları farklılık gosteriyor... ancak tabagın desenleri oldukca hareketli bunun yanına düz bir secim yapmalısın gibi geldi...

gosterdigin krem rengi olan hos gibi ama baska alternatiflere de bakabilirsin.. her zaman desenli tabagın yanına duz diyenlerden degilim kendim de desenli tabagıma puanlı aldım gidip ama senin tabagın desenleri nedense daha duz bişey kaldırırmıs gibi geldi...

hem diğer iki takımın cok cicili bicili zaten bu da takım da tam vintage olmalı ki ona da bence mudo uyuyor... mia lar cok sevimli o tarzı bernardonun tabagıyla yakalamıssın zaten

nacizane fikrim tatlımmmm

opuyorum senii mıncırıyorummm kocaman :9:

özlemcim

tabagın renklerini cok secemiyorum malum ekrandan ekrana renk tonları farklılık gosteriyor... ancak tabagın desenleri oldukca hareketli bunun yanına düz bir secim yapmalısın gibi geldi...

gosterdigin krem rengi olan hos gibi ama baska alternatiflere de bakabilirsin.. her zaman desenli tabagın yanına duz diyenlerden degilim kendim de desenli tabagıma puanlı aldım gidip ama senin tabagın desenleri nedense daha duz bişey kaldırırmıs gibi geldi...

hem diğer iki takımın cok cicili bicili zaten bu da takım da tam vintage olmalı ki ona da bence mudo uyuyor... mia lar cok sevimli o tarzı bernardonun tabagıyla yakalamıssın zaten

nacizane fikrim tatlımmmm

opuyorum senii mıncırıyorummm kocaman :9:

Çağlamm hoşgeldin topiğime :3:

Fikirlerini önemsiyorum canım benim, sağolasın nacizane fikrini benimle paylaştığın için

Mia lar çok hareketli mi kalır bu tabaklara?

Bakalım nasipte hangisini almak varsa onu alacağım artık :31:

Ben de kocaman öpüyorum seni tatlımm :54:

olur mu hayatım onun manevi değeri çok fazla, hem renkli masalar kurarım fena mı :34:

manevi olarak düşünürsek hiçbiriyle kıyaslanmaz canım, ben sadece görsel olarak diğer 2 takımı çok beğendiğimi belirttim.
ayrıca sen bişe demiyorsun da bazıları özgürce yorum yapmamızada karışıyor,
kınıyormuş....herkesin kendi fikri ona noluyorsa.
güle güle kullan hepsini öptüm :54:

manevi olarak düşünürsek hiçbiriyle kıyaslanmaz canım, ben sadece görsel olarak diğer 2 takımı çok beğendiğimi belirttim.
ayrıca sen bişe demiyorsun da bazıları özgürce yorum yapmamızada karışıyor,
kınıyormuş....herkesin kendi fikri ona noluyorsa.
güle güle kullan hepsini öptüm :54:

Canım benim gamze arkadaşımız anne ve babasını küçük yaşta kaybettiği için bu konuya biraz hassasiyetle yaklaştı sadece, art niyetle brşey demediğine eminim ben canım :34:

Back
X