Sizce Hangisi Kızlar?

sonuç itibariyle nolmuş tam okumadım ama mia çok çok güzel onu tercih et bende eminönünde yakından gördüm gayet şık kesinlikle onu düşün kaliteli duruyordu yani:31:

sevgicim henüz sonuçsuz, fikirler doğrultusunda mayıs ayında karar kılıp alıcam inşallah :9:

özlemim bende renkli uyumlu sofralar kurmayı çok severim herşeyim uyum içerisinde tabağından masa örtüsüne kadar bence yemek takımına en uyumlu olan ilk çkb takımı sade renk eminim sofranada takımınıda çok yakışacaktır şimdiden hayırlı olsun güzel yemekler yemek nasip olsun:16:

özlem cnm bence alma pembe takımının çkb larını kullanırsın ama yok illa alıcam dersen normal bir çkb takımı alır hergüne kullanırsın:34: inan çok yer kaplıyorlar sana daha sonradan yük olacaklar evimi yerleştirdiğimden biliyorum bir baktım aman allahım ne çok saklama kabı almışım:9::9:

canım benim sağolası fikrini beyan ettiğin için, kafam çok karıştı ya mudo 67 küsürdü galiba mia da 90 ila 100 arasında değişiyor, hangisi daha mantıklı renkli mi sade olan mı?
Mudo olana da baktın mı safiyecim, dandik bişey mi, kafam çok karıştı :44:

mudonunkiler cidden güzel görünüyor canım ama çok kaliteli durmuyor... sen hangisi olsun dersen mia diyorum ben de :)

özlemim bende renkli uyumlu sofralar kurmayı çok severim herşeyim uyum içerisinde tabağından masa örtüsüne kadar bence yemek takımına en uyumlu olan ilk çkb takımı sade renk eminim sofranada takımınıda çok yakışacaktır şimdiden hayırlı olsun güzel yemekler yemek nasip olsun:16:

Teşekkürler kansucum, bakalım inşallah birinde karar kılabilirim sonunda :16:

özlem cnm bence alma pembe takımının çkb larını kullanırsın ama yok illa alıcam dersen normal bir çkb takımı alır hergüne kullanırsın:34: inan çok yer kaplıyorlar sana daha sonradan yük olacaklar evimi yerleştirdiğimden biliyorum bir baktım aman allahım ne çok saklama kabı almışım:9::9:

Evli hatun olarak aramızda en deneyimlisi sensin gamzecim, çok fazla alıp doldurma diyorsun yani :24:
Dikkate alıcam canım, sağolasın fikrini beyan ettiğin için :34:

özlemim konunu yeni farkettim tatlım bence kesinlikle mia bıçağı falan çok farklı duruyor öbürü çok klasik her yerde var hem yemek takımına daha uygun mia bu arada senin kaç tane günlük takımın var kız deli :16: :1:

bence tek renk olan daha şık duruyor,
hangisini alırsan al ama bulaşık makinasında yıkama canım bir süre sonra plastik yerlerinden kırılıyor.

özlemim konunu yeni farkettim tatlım bence kesinlikle mia bıçağı falan çok farklı duruyor öbürü çok klasik her yerde var hem yemek takımına daha uygun mia bu arada senin kaç tane günlük takımın var kız deli :16: :1:

3 takım var gündelik kuzucum :)

Bu Bernardo ya ait, kupaları ben alıp kombine ettim :16:

$b55295.webp$IMG_2122.webp

Bu marineli takım :16:

$Fotoğraf0556.webp$güral porselen günlük yemek takımı yemek tabakları ve servis t...webp$mudo çatal bıçak takımı.webp$Fotoğraf0481.webp$IMG_2121.webp

Bu da son oylamaya sunduğum takımım, bunları ben çok küçükken babam gazete kuponlarıyla arkopalden almış tatlım :34:$arcopal yemek tabaklarım.webp$arcopal günlük yemek takımı.webp

Eklentiler

• $güral porselen günlük yemek takımı kase.webp
    $güral porselen günlük yemek takımı kase.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 82
bence tek renk olan daha şık duruyor,
hangisini alırsan al ama bulaşık makinasında yıkama canım bir süre sonra plastik yerlerinden kırılıyor.

Tamam canım, dikkat ederim bu dediğine, haklısın bulaşık makinası zarar verebilir :12:

Eki Görüntüle 695348 Eki Görüntüle 695340

Eki Görüntüle 695343 Eki Görüntüle 695344 Eki Görüntüle 695349 Eki Görüntüle 695342 Eki Görüntüle 695341

Bu da son oylamaya sunduğum takımım, bunları ben çok küçükken babam gazete kuponlarıyla arkopalden almış tatlım :34:Eki Görüntüle 695346 Eki Görüntüle 695347
oyy canım ne şekerler bunlar topiğinde görmüştüm şimdi hatırladım :16: bunlar 6 kişilik dimi yani toplamda 18 kişi olacak :16: babacığın bile çeyize çalışmış kız ne güzel benim de annem bna battaniye ve yemek takımı almış ama ben beğenmiyorum yemek takımını abim götürcek :1: battaniye benim ama onu vermem kimselere güllü müllü beğendim resmini çekcem bi ara özendim kızz :52::16:

Eki Görüntüle 695348 Eki Görüntüle 695340

Eki Görüntüle 695343 Eki Görüntüle 695344 Eki Görüntüle 695349 Eki Görüntüle 695342 Eki Görüntüle 695341

Bu da son oylamaya sunduğum takımım, bunları ben çok küçükken babam gazete kuponlarıyla arkopalden almış tatlım :34:Eki Görüntüle 695346 Eki Görüntüle 695347

cnm babanın aldığı takımı çook beğendim keşke babam olaydıda çul çaput alaydı evimin baş köşesine koyardım valla en özenli çkb takımını ona almalısın cnm o dahada değerli bence:16:onunla uğraşma diyen arkadaşıda kınıyorum ayrıca:20:

Son düzenleme:
Back
X