- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
hangi marka canm senin?ben 2.resimdekini aldım çok memnunum ve herkes çok beğeniyor
korkmaz mı karaca mı
ikisinde de var çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi marka canm senin?ben 2.resimdekini aldım çok memnunum ve herkes çok beğeniyor
teşekkür ederm ama sade model olarak 3-4 ve 8e ne dersin hani sade deynce onlarda dore detayı falan yok ya.kararsız kaldım. en sade 2. olan duruyor.
bence korkmaz 2 canımmerhaba kızlar
modelleri ekleyerek çıkararak en son bu hale getirdim. en azından nasıl bir tarz seçmeliyim onu belirlemeliyim.
içlerinde beğendiklerim var fakat ''işte kesin bu'' diyeceğim bir model yok.bu takımlar çeyiz paketi aslında. yemek takımı modelini belirlersem diğerlerinde işim daha kolay diye düşündüm. sizler hangisini beğeneceksiniz önerilerinizi bekliyorum. marka benim için önemli değil yine de resimlerin üzerine yazdım. ayrıca numaralandırdımda
sizce hangi numara ya da numaralar?? yorumlarınızla birlikte bekliyorum.
1-) KORKMAZ
Eki Görüntüle 1699598
2-) KORKMAZ
Eki Görüntüle 1699597
3-) KARACA
Eki Görüntüle 1699595
4-)TAÇ
Eki Görüntüle 1699593
5-)TAÇ
Eki Görüntüle 1699591
6-)PİERE CARDİN
Eki Görüntüle 1699589
7-)PİERE CARDİN
Eki Görüntüle 1698379
Eki Görüntüle 1698380
8 - ) KARACA 3 NOLU TAKIMIN KENARI GOLD OLAN
Eki Görüntüle 1702953
TEŞEKKÜRLER
o çok boş kalır dediler onu eledm aslında kafamda :)bence korkmaz 2 canım
ay canm seninkinin foto yok mu pembeli bişi demiştinbacım resimle gel keza burası porselen cenneti oldu :)
ben hisardan aldım çeyiz paketi bütün parçalı çok hoşuma giderek kullanıyorum hele tencerelerimhangi marka canm senin?
korkmaz mı karaca mı
ikisinde de var çünkü
ne zaman ve ne kadara aldın canım??ben hisardan aldım çeyiz paketi bütün parçalı çok hoşuma giderek kullanıyorum hele tencerelerim
ne kadara aldın canm peşin ya da taksit?Ben 3 numarayı aldım çeyizime karacadan çok hoş zarif sade her gören beğeniyor
3-4-6-8 arasından seçim yapabilirsiniz.
ne kadara aldın canm peşin ya da taksit?
çeyiz paketi mi aldın??
Bence 1. takım güzelmiş
Baya yoğun işler yıl sonu olduğu için vakit ayıramıyorum çok fotoğraf çekmedim kiii
evet bak bunu bende duydum hatta karacanin catal kasik bicaklarinda zamanla paslanma bile olabiliyormus...
ben çeyiz paketi olarak bakmıştım ama benim takımım çeyiz setinde yoktu, fark ücretini ödeyip çeyizime kattım
6 numara
Benim takımım Hisar'ın fransız üretimi De Moonji markası Regina modeli canım. normal Hisar'lara göre birazcık daha pahalı bi model. Bone China porselen serisinde olduğu için o da. Daha dayanıklı, daha sağlıklı, daha ince ve daha parlakmış...
Bulaşık makinesinin en kısa programında yıkıyorum demek istemiştim. :) 30 dk yetiyor. derecesine bakmadım cnm.
Çok net hatırlamıorum ama alalı 2 sene oldu bu takımı alınca çatal bıçak hediyeydi yanlış hatırlamıosam 2000 civarı bişeydi 2 takım birlikte
6 daha güzel ille de altı:)
hayır sadece fiyatlarına bakmak istedim evkur tarzı biyerden almayı düşünüyorum bunun modelini beğendim sadece karaca ve schafer kötü dedikleri için ordaki kız emsanı göstermişti bana ama burada da 2200 den felan bahsediyosunuz emsan da pahalı geldi şimdi
en kötüsü karar verılmezse, sade mantıklı
eleye eleyeeee 1-6 dedik
daha ne desekki
sen ce kaç ?
kendime alacak olsam 2.yi alırdım.
1 veya 6
Çok büyük işlemeli şeyleri sevmiyorum ben. Tarz meselesi yine de.
çeyiz paketi olarak almadım ben tek tek aldım tüm ürünleri daha mantıklı oldu aslında. korkmazın bi çelik tencere takımı vardı bende çok uzun zaman önce almıştım,yemek takımı ve çatal bıçak takımı da eminönü tahtakaleden gerçekten piyasanın yarı fiyatına aldım böylece set gibi tamamlanmış oldu. kahvaltı takımı çay takımı v.s. bunlarda çok gereksiz parçalar var,ben bunları da kendim takım yaparak porland dan aldım. yemek takımını henüz kullanmadım düğünüm kısmetse mayıs ayında ama kötü olduğunu da düşünmüyorum. evet pierre cardin bi porselen markası değil ama kötü bir ürün de piayasaya sürmeye cesaret edemez heralde,sonuçta marka ismine olumsuz bi yorum gelsin istemez
bence korkmaz 2 canım
ben hisardan aldım çeyiz paketi bütün parçalı çok hoşuma giderek kullanıyorum hele tencerelerim
8 i begendim...
Çeyiz paketiydi peşin aldım tam fiyat inan hatırlamıyorum 2600 civarı olması lazım 1 sene olmuş olmamıştır.
Eki Görüntüle 1721515 Eki Görüntüle 1721516Ben 2011 da evlendim bu modeller vardı, artık demode bunlar. Daha yeni çıkanları yok mu?
Eki Görüntüle 1721515 Eki Görüntüle 1721516
kızlar merhaba ben son olarak bu takımı beğendim sizce nasıl
markası aryıldız
Eki Görüntüle 1721521 Eki Görüntüle 1721526
mağazadaki fotoğrafı ise şöyle
ve çatal bıçak takımı
Bu da güzel canımEki Görüntüle 1721515 Eki Görüntüle 1721516
markası aryıldız
ve çatal bıçak takımı
Bana bu daha zarif gelfi diğerleri de güzel ama yıllardır göre göre sıkıldık.
Bir de kütahya porselen in renkli serileri var öavi ya da pembe . Onlar da çok şık.
kızlar mağazadaki fotosunada bakın lütfen mağazada farklı çıkmış mı?
aryıldız iyidir.yılların kaliteli markalarından.son takımı da beğendim ben. benim kullandığım da benzer buna.kızlar mağazadaki fotosunada bakın lütfen mağazada farklı çıkmış mı?
aryıldız nasıldır?
pembesi çocuksu değil dimi. dore ve pembesinin bi arada olması çingene gibi durmuyor dimi
çatal bıçağada yorum lütfen
kızlar mağazadaki fotosunada bakın lütfen mağazada farklı çıkmış mı?
aryıldız nasıldır?
pembesi çocuksu değil dimi. dore ve pembesinin bi arada olması çingene gibi durmuyor dimi
çatal bıçağada yorum lütfen
Eki Görüntüle 1721515 Eki Görüntüle 1721516
markası aryıldız
ve çatal bıçak takımı