sizce hangi renk yatak örtüsü?

esmergulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
283
0
46
Kayseri
Arkadaşlar ürün özellikleri bakımından aynı sadece ben hangi rengi seçecegime karar veremedim. Sizce hangi renk daha hoş? Yorumlarınızı bekliyorum :3:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $2.jpg
    $2.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 137
  • $3.jpg
    $3.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 140
mavili kahveli daha güzel duruyor canım ama bunu odanı ne renk yapacağını düşünerek al ben mesela sırf beyaz veya siyah beyaz yatak odası yapmayı planlıyorumo yüzden böyle rengarenk alamam :)

mavi kahve daha güzel sanki bende de olive yeşili var bu takımın

ayrıca magrenta arkadasım benim yatak odamda siyah beyaz ama bu tarz örtüler kullanılıyor üstüne yatak örtüsü seriyorum yada siyah yatak örtüsü gibi battaniye var bide siyah beyaz leopar satenden yatak örtüm var kapatıyor yani o yüzden renkler altta kalıyor:)

mavili kahveli daha güzel duruyor canım ama bunu odanı ne renk yapacağını düşünerek al ben mesela sırf beyaz veya siyah beyaz yatak odası yapmayı planlıyorumo yüzden böyle rengarenk alamam :)

Aynennn, bende sen gibi istiyorum, zevklerimiz aynıymış.
esmergulum, odanın, mobilyanın rengine göre seçmelisin, en mantıklısı böyle gibi..

siyah mobilyalı yatak odası düşünüyorum yatak örtümü, nevresim takımını falanda siyah aldım ama bu takımda çok hoşuma gitti. degişiklik olsun diye almak istiyorum renkte inanılmaz kararsız kaldım. bende mavi rengi çok severim. o yüzden içinde mavili olanda kararsız kaldım :)

kahve ve mavi uyumunu ben de çok severim ama mobilyalarınız siyahlıysa eğer ilk takımın daha hoş duracağını düşünüyorum (:

pembe tnlarını pek sevmediğim için ben olsam mavili olanı alırdım. ama sen mobilyalarını ve diğer eşyaların düşünerek karar verirsen daha iyi olur.

biyerden duymuştum yatak odasında mor kullanın diyodu eşler arasındaki ilişkiyi etkilermiş nekadar doğru bileme tabi :1: kahve pembe dahabi güzel gibi sanki :46:

Back