• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce hangi renk yakışır ? :S

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba kızlar. Saç rengini değiştirmeme yardımcı olurmusunuz? hangi renk yapabilirim?
Şuan kırmızı kestaneye kacıyor mor karışımı :D hepsinden var :b

...
Lütfen alıntı yapmayın a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorum niye değiştirmek istiyosun ama ben bu rengi çok beğendim ve yakıştırdım,
bu tonları bi iki ton açtırabilirsin,pembemsi kızıllıklar attırabilirsin meselaa.s.

Tesekkurler. yuzumu açacak bi renk istiyorum cunki sacim aslinda siyah yuzumde esmer o kara ben kara olmuyor :)

Kaslarimin siritmasindan korkuyorum =) bakir renkleri fln guzel aslinda ama..

evette benim tenim esmer ya korkuyorum komik hale dusebilirim ondan boyle kararsizim:)

yani bilmiyorum tabi ama fotoda öyle aman aman esmer görünmüyorsun ama ben sana bakırdansa karameli tavsiye ederim bakırı taşıman için beyaza yakın bir tene sahip olmalısın
karamel
2io2nw6zj4.jpg

tamam kamel rengini deneyelim bi bakalim nasil olacak. yardimlariniz icin tesekkurler. sonucu paylasicam resimde koyarim belki -tatlicadiarzu-

benim tavsiyem açtırma ben yaptım öyle bir hata saçlarımdan oldum siyah boyalı saçlarımı gittim açtırdım bakır yaptım şuan saçlarım berbat lastik gibi uzuyor hemde kısa kesildiği halde eski saçlarıma dönmek için neler vermezdim:(((zaten bakırda hiç yakışmadı saçlarım uzasın koyu kahve yapıcam yine bence bu renk sana gitmiş saçlarında çok güzel ve sağlıklı gözüküyor hiç oynama derim...

çok gençsin ve yüzünun hatları çok hoş doğal renkler hoş durur açık kahve tonları iyi gider sarı harıcı renkler olsunda...

Saolun kizlar. fisfisfis gene kafam karisti sırnaşık şey

Back