• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce hangi kebab veya köfte daha lezzetli?

sizce hangi kebap veya köfte daha lezzetli?

• Ankete Katılan
    147
akannehir

Hepsini bi çırpıda yirim delikafadulden

bazılarını hiç yemedim ama hakiki çiğ köfteye bayılırım üzerine sıkıcaksın bolca limonu ohhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2

vedat milor'un tavsiyesi üzerine hatay'a pöç kasabı'na gittik, orda bir kağıt kebabı yemişim, Aman Allahım!!, kağıdını ve tepsiyi elimden zor aldılar, en son et bitti lavaşı kağıda banıyordum.. "nasıl biter ya, bitemez" diyerek hüzünle kalktım mekandan, tek tek mekandaki ağbileri tebrik edip de çıktık... vedat milor'a da saygılar...

Çiğ köfte,içli köfte,ciğer kebabı,patlıcan kebabı,adana kebabı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iskender ve adana kebappppppp :56::56::56:
olsada yesekkkkkkkkkkkkkkkkkk :52::9::9:

Olur oyle dalginliklar bir kismet olup haslamasini yiyemedim antepli olunca tabi haslama girmiyo mutfaklara bol yag olmali ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ooo antep sofrası, harika, bayılırım.
biz de Ankara'da Adanalı bir çift ev yemekleri yeri açtı, Güvenlik'te Adana Mutfağı, onlardan alıyoruz. Bugüne kadar kime yedirdiysek kendilerinden geçtiler. Çift harika yapıyor bu haşlamayı, insanın yerken ağlayası geliyor :)))

ben karataycıyım, karatay da çok öneriyordu bu içli köfte haşlamasını, Elazığ'da da böyle yeniyormuş, çok lezzetli ve yapımı sağlıklı diye önermişti, bizde onu dinledik denedik, harika :1:

Son düzenleme:
ooo antep sofrası, harika, bayılırım.
biz de Ankara'da Adanalı bir çift ev yemekleri yeri açtı, Güvenlik'te Adana Mutfağı, onlardan alıyoruz. Bugüne kadar kime yedirdiysek kendilerinden geçtiler. Çift harika yapıyor bu haşlamayı, insanın yerken ağlayası geliyor :)))

ben karataycıyım, karatay da çok öneriyordu bu içli köfte haşlamasını, Elazığ'da da böyle yeniyormuş, çok lezzetli ve yapımı sağlıklı diye önermişti, bizde onu dinledik denedik, harika :1:

Memlekete gidiyorm haftasoni annecim muhakkak yapar haslayip tadina bakacam ben samsunda yasiyorum burda mutfak kulturu cok yok hasret kaliyoruz boyle yemeklere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back