• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce hangi kebab veya köfte daha lezzetli?

sizce hangi kebap veya köfte daha lezzetli?

• Ankete Katılan
    147
adana kebap ve çiğ köfteye bayılırımtatlicadiarzu birde bizim buradaki köfteci saffetin köftelerine:roflol:

bunların hepsini zevkle yiyebilirim ama favorilerim
iskender,beyti,akçaabat köfte,çiğ köfte,içli köfte:)

:çok üzgünüm:zaten içim kıyılıyodu:çok üzgünüm:gitcem burdan...ama yazarken bilem ağzımın suyu akıyo.....senağlamabeyti .......beytiiiiiiiii:a015:

ee hani Manisa kebabı =) şaka bir yana Manisa'lı da olsam benim için ilk önce Adana kebabı sonra da iskender geliyor :)

Arkadaşlar bence burada yazmıyor amaaa babamın elleriyle yaptığı patlıcanlı kebabın üstüne tanımam.
Veee İzmir'liler daha iyi bilir Tire'ye gidip Tire köfte yemek lazım diyorum..Çoook farklı bir lezzet..
Afiyet olsun:dance:

hepsiiiiiii...ay vallaha seçemiyorumm amaaa şimdi canım çiğköfte çekti galiba çiğköftee...

Valla bugunde aklimdan gecti haaa dedim su Bursanin iskender doneri olsada yesek diye.Allahim aklima mukayet ol ya kafayi yiyecem.Bu diyet dengemi bozdu dogurana kadar kafayi yiyecem tum yieyecekler gozumde ucuyo ya senağlama

Iııııımmmmmmmmmmm ya ben tam diyete başladım ama yaaa :çok üzgünüm: cevap veriyorum içli köfte,çiğ köfte,iskender yani hepsiiiii sırnaşık şey

Şıkların arasında yok ama benim için en güzeli patlıcan kebabı bu konuda tek favorimdir benim.

her ne kadar izmirli olsamda izmir köfteyi sevsemde eşimle tanıştığımızdan beri damak zevkim değişti
adana kebap ve kayınvalideceğimin elinden olursa içli köfte diyorum
tam adanlı gelin oldum heee

acikanlar nerede..........:icecream::icecream:
ankete katilin bakiiim...:kahve::kahve:

Back