Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sade duz pembe yolluk bulabilirsen daha iyi olur girintili cikintili olmasi mutfaga uygun degil supurge aralara girenleri almayabiliyor.Mutfağımda üst dolaplarım beyaz, alt dolaplarım mor. Perdem beyaz üzerine pembe güllü. Geri kalan her şey beyaz. Cup cake kavanozlarım var.. Pembeyi çok seviyorum. Perdem de güller olduğu için halıyı düz bir şey mi seçmeliyim diyorum ama fincanlı halı da çok tatlıııı :) Sizce bu iki halıdan hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 2071252 Eki Görüntüle 2071253
O zaman yine pembe halıyı seçerdim. Tülün desenliymiş ya düz sade renk bir halı güzel durur diye düşünüyorumPeki pembe halının kabartmalı olmadığını düşünelim, sizce o zaman hangisi olmalı? Öyle bir kararsızım kiii :) Burada da fikir ayrılığı var :/ ne yapsam
Öyle mi.. :/ çok sevindim bunu duyduğuma teşekkür ederim :) Renkliler için olan deterjanı kullanabiliriz sanırım değil mi.. Peki makinaya desenler terse gelecek şekilde mi atıyorsunuz?Kabartmalı olani kullanıyorum ben gayet kullanışlı makinaya atıyorum yıkanıyor tertemiz
Kir falan toplamiyor
Ay bende çok sevdim onu :) keki var, pastası var, insanın iştahı açılıyor :))) ama perdem güllü benim. Sadece o kafamı karıştırıyor :/ ikisi bir arada göz yorar mı diye düşünüyorumKabartma değil de düz olsa olabilir. Ama ben yine de fincanlı halıyı çok sevdim. Varsın halı da desenli olsun nolcek:)
Benimki bej renkÖyle mi.. :/ çok sevindim bunu duyduğuma teşekkür ederim :) Renkliler için olan deterjanı kullanabiliriz sanırım değil mi.. Peki makinaya desenler terse gelecek şekilde mi atıyorsunuz?
Bej renk mutfakta çok kullanışlı olmaz sanırım. Yani ben kullanamıyorum diyeyim. Alırsam böyle bir pembe alırım sanırım. Ama diğer halı da çok hoşuma gitti :) çok şeker :) ikisini de alabilsem keşkeBenimki bej renk
Katlayıp koyuyorum az deterjan ile yikiyorum okadar memnun kaldım ki yatak odasına da alicam çocuk odasına da yumuşacık sıcak tutuyor hafif kolay kuruyor