Gelinlik Modelleri Sizce Hangi Gelinlik?

muzlupasta72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
534
54
28
Diğer
Merhaba arkadaşlar :) Ağustos'ta kısmetse düğünüm var.. Şimdiden gelinlik bakmaya başladım. Bir sitede uygun fiyata güzel gelinlikler buldum. Model konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Ben gelinlikleri 1, 2, 3, ... diye numaralandırarak yükleyeceğim siz beğendiğiniz gelinlik ya da gelinlikleri numaraları ile yazar mısınız lütfen? Şİmdiden teşekkür ederim :)

1 Numara

2 Numara

3 Numara

4 Numara

5 Numara

6 Numara

7 Numara

8 Numara

9 Numara

10 Numara

11 Numara

12 Numara

4. ve 12. cok begendim... Fakat kafani boyle kurcalama derim...
Bende internetten ve sitelerden hep gelinliklere bakardim fiyat arastirmasi yapardim.
Insan bir muddet sonra bunaliyor ve hangisine karar verecegini sasiriyor.
Ancak, gelinlik bakmaya ciktiginda kafanda birseyler oturuyor...

Tavsiyem gelinlikcileri gezip, uzerine deneyerek karar vermen ve bunu yapmaktan cekinme...
Bir arkadasini al yanina (illa aileden birinin yaninda olmasi sart degil) gezin birlikte bakin gelinliklere.
Hem de fiyat arastirmasi yapmis olursun, ayni zamanda da ne tarz bir gelinligin uzerine yakistigina net karar verirsin...
Simdiden hayirli ugurlu olsun, bunlar tatli telaslar...
Allah tamamina erdirsin, umarim cok mutlu olursunuz...

Yorumların, güzel temennilerin için teşekkür ederim :) Senin de bebişini kucağına almana 80 güncük kalmış.. Allah analı babalı büyütsün... Mutluluklar :)

Yorumların, güzel temennilerin için teşekkür ederim :) Senin de bebişini kucağına almana 80 güncük kalmış.. Allah analı babalı büyütsün... Mutluluklar :)

Amin insallah, tesekkur ederim...

ama gercekten bir gun al bir arkadasini cik, cekinme gelinlik bakmaktan...
ben de cok cekinmistim, sonra bir gun annemi ve kuzenimi alip cikip baktik...
iyi ki bakmisiz, kayinvalidemin keyfini bekleseydik hersey son dakikaya kalacakti zaten.
hem fiyat arastirmasi yapmistim, hem de en begendigim modeli bulmustum...
fakat oyle 1 gun gezmeyle olmuyor

2 5 harika canım kismetse benimde ağustosta :) ama fazla bakma kafa karışıyor ben dantel olucak diyordum taşlı incili olucak şimdi gelinlikci de tamamen fikrim değişti çünkü üzerinde görünce yakışanı görünce fikir değişiyor ben anlaştım gelinlikci ile

5 numaraya bayıldım ben gerçekten çok güzel :)

Şimdiden hayırlısı olsun senin de :) Modelinin bir örneği falan varsa paylaşabilir misin? Merak ettim.. Ya sonuçta bir ömürlük hayatta 1 kere evleniyoruz.. Ve o gün gözler hep üzerimizde ola ak.. doğal olarak olabildiğimiz kadar güzel ve şık olmak istiyoruz :) Bu yüzden gelinlik seçmek ne kadar da zor...

En güzeli üzerinde görmen. Vücut şeklini bilmediğimiz için ne desek boş olur şu anda.
Hem de model beğenip diktirme derim. Gelinlikçide bizzat dene modelleri. Emin ol o zaman hiçbir sorun yaşamayacaksın.
Kötü tecrübe yaşamış biri olarak bir tavsiye...

2,4,6,8 güzelmiş tabi önemli olan sen kabarık mı istiyosun yoksa daha sade mi önce buna karar ver istersen

Diktirmek bana risklu gibi geliyor.. ya istediğim gibi olmazsa ya iyi bi yer değilse vs. Hazır hiç değilse yapılmış, nasıl olduğunu biliyorsun en azından. Deneyip görebiliyorsun.. Adına üzüldüm açıkçası. Peki gelinliğinin istediğin gibi olmaması seni düğün gününde etkiledi mi?

Etkilenmemeye çalıştım ama içime çok sinmedi. Mutluluğumu engellemedi tabii ki. Bazıları çok yakıştığını da söyledi gelinliğimin. Ama benim istediğim model değildi. Bana göre dümdüz Fransız danteli bir gelinlik oldu. Modeldeki detayı yapamadı.

Merhabalar. Öncelikle hayırlısı olsun. Gelinin beğendiği tüm gelinlikler güzeldir bence

5. Gelinliği düşünebilirsin uzun süre bu tür gelinlikler moda olarak devam edecek gibi gözüküyor
4. Gelinliğin zarifliğini beğendim kolların inceyse harika olabilir
3. Gelinliğin sadece arkasını görebildiğim kadarıyla çok hoş ama önü de önemli tabii

Umarım harika bir gelinliğe sahip olursun

Yorumların ve temennilerin için teşekkür ederim arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…