Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
busem yapmadınmı test
senağlamasenağlamasenağlamaarkadaşlar ben çok kötüyüm şu anda ağlıyorum sebebine gelince ben 2 kere tüp bebek yaptım ama olmadı 3cüyü deniycem yine olmaz diye cesaret edemiyorum zaten maddi olarakta gücümüz kalmadı bende bu ay kendi yöntemlerimle bişeyler yaptım hamile kalmak için eşimin sprm say.düşük olduğu için 3ay boyunca keçi boynuzu suyu içirdim ayrı yeten günde bir avuç fındık kendimede bilmiyorum biliyormusunuz bu bal çörek otu tarçın karışımı yumurtaların kaliteli olması için sıgara içiyordum bıraktım yeterki olsun diye normalde hiç adetim geçmezdi bu sefer 2 gün geşti hamilelik belirtileri başladı bende sık idrara çıkıyordum ne biliyim hamileyim sandım allahıma şükür bu ay oldu dedim allah dualarımı kabul etti dedim dün hafif kahve rengi bir akıntı oldu kesildi şimdi yine ama bu sefer daha sancılı sanırım adet oluyorum.oyüzden çok kötüyüm oysa bu gece rüyamda bir kızım vardı oynuyordum onunla kızım diyordum öpüyordum oda gülüyordu bi uyandım rüya rüyası bile bukadar güzekdi yani anlicanız ben çook kötüyüm herhalde hiç bir zaman anne olamıycam. ne olur benim için dua edin bu mübarek günde.
senağlamasenağlamasenağlamaarkadaşlar ben çok kötüyüm şu anda ağlıyorum sebebine gelince ben 2 kere tüp bebek yaptım ama olmadı 3cüyü deniycem yine olmaz diye cesaret edemiyorum zaten maddi olarakta gücümüz kalmadı bende bu ay kendi yöntemlerimle bişeyler yaptım hamile kalmak için eşimin sprm say.düşük olduğu için 3ay boyunca keçi boynuzu suyu içirdim ayrı yeten günde bir avuç fındık kendimede bilmiyorum biliyormusunuz bu bal çörek otu tarçın karışımı yumurtaların kaliteli olması için sıgara içiyordum bıraktım yeterki olsun diye normalde hiç adetim geçmezdi bu sefer 2 gün geşti hamilelik belirtileri başladı bende sık idrara çıkıyordum ne biliyim hamileyim sandım allahıma şükür bu ay oldu dedim allah dualarımı kabul etti dedim dün hafif kahve rengi bir akıntı oldu kesildi şimdi yine ama bu sefer daha sancılı sanırım adet oluyorum.oyüzden çok kötüyüm oysa bu gece rüyamda bir kızım vardı oynuyordum onunla kızım diyordum öpüyordum oda gülüyordu bi uyandım rüya rüyası bile bukadar güzekdi yani anlicanız ben çook kötüyüm herhalde hiç bir zaman anne olamıycam. ne olur benim için dua edin bu mübarek günde.
canım belirti olabilir kasığındaki ağrı akıntı hamilelikte olabilir adet günün geçtimi canımarkadaşlar benimde bu ay yumurtlama tarihinden sonra,yumurtlama zamanında olan akıntım çok oldu sol kasığımda ağrılar var.ve geçenlerdede midem çok bulantı ve istifra ettim sizce bunlar belirti olabilir mi???? lütfen cevap bekliyorum....
canım belirti olabilir kasığındaki ağrı akıntı hamilelikte olabilir adet günün geçtimi canım
arkadaşlar bende kahverengi akıntı devam ediyor ve test yapmak istiyorum 2 gün geçti adetim biraz daha beklesemmi test için.CADIARZU
şimdi gözükmeye bilir 2 gün daha bekle bence hayatım...................inşallah hamilesindir...........:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sağol arkadaşım istiyorum hemde çooooooook Allah ım inşallah nasip eder hayırlı bir evlat güzel duan için çok sağol arkadaşımben yeni katildim araniza eger istiyosan bebegi ins hamilesindir bende 7 ay bekledim hic sorunumuz yoktu ama olmuyodu cok sukur nasip etti Allah hayirlisi olsun simdi 5 haftalik hamileyim super bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin sen umudunu yitirme sakin uzulme olur merak etme Allah buyuktur