buyuk ıhtımal gebelık vardır canım benımde oyle varla yok arası cıkmıstı.2gun bekledım tekrarladım bukez net cıktı..sen 4gun bekle yap yıne hayırlısı olsun
olabılır tatlım ınsallah hamılesındır hadı bakalım hayırlı haberlernı getır bıze
adetime 1 gün kala içimden geldi gittim test aldım yaptım kenara bıraktım beş dakka sonra silik bi çizgi belirmişti bende senin gibi çok fazla muallakta kaldım ama hafta sonunu atlattıktan sonra hemen özel bi laboratuara gidip bhcg testi yaptırdım öyle öğrendim hamile olduğumu, inşallah sende hamilesindir ama bence hamilesin hayırlısı olsun :)
kızlar 3nüzde hamilesiniz nolur dua edin bana. herkes gibi ben de çook istiyorum. sanırım adet günümü bekliycem inş olmam yarabbim. cuma günü benim günüm olcak inş
kızlar bu sabah ilk idrarımla yine test yaptım ve bu sefer daha koyu olmakla birlikte yine silik bir çizgi daha oluştu. gördüm :) inş hamileyimdir yarın sabah tekrarlıycam eger ikinci cizgiyi tekrar görürsem adet günümde yani cuma günü doktora gidicem dua edermisiniz bana
seni umutlandrmak istemem ama silik çizgi genelde pozitifr benimde silikti ama çok yeni olduğu için doktor beklemeyi önericektir sağlıklı bir gebelik olup olmadığını görmek için değerlerinin yükselmesi gerek
kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :))))))))))))DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH
kızlar ben doktora gıttım bana kalp atıslarını dınletmedı.gec dollenme olmus sata gore bebek kucuk ama kalbını ben gorebılıyorum dedı..sımdı kalp atıslarını dınletmek ıstesem karından cok ısı gondermıs olurum bebege zararlı.ıstersen alttan dınletıym dedı ben ıstemedım sız kalbını gorduysenız sorun yok dedım..
buarada tsh yanı tıroıd yuksek cıktı..kendı karar veremedı ılaca tam sınırda cıktı cunku.bıkac ek tahlılle dahılıyeye yonlendırdı..cok buyuk bı sorun degıl bılıyorum ılacla halledılecek bısey ama can sıkıyo ıste..hepınızı sevıyorum opuyorum kocaman
ben de eşim de çok umutlanmak istemiyoruz sonu hüsran olmaz inşallahsen de mi yeni hamilesin beta baktırdın mı. ben de çok yeni olduğunu düşündüğümden adet günümde falan kan baktırıp sonra da doktora gidderim inş. darısı isteyen herkesin başına inş
kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :))))))))))))DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH
amin ne kadar güzel inş. hersey yolunda gider benim 15 gün geçti bugün dr. da gittim kesin bilgi aldım gebelik yokçok üzgünümmmm
uzulme salma hemen kendını sonuçta kalbını ben görebılıyorum sadece zararlı oldugundan ıs verıp sana dınletmeyelım demış... tsh te hallolmayacak bişi diill
ılaçla normale döner dua agzından eksık olmasın canm pozıtıf duşun kotu olumsuz düşünceye hayır dıyoruz tamammı
ALLAH'a emanet ol canm öpüyoorum bende yarın gıtcem canm
nurcuumm canım benım nerdesın sen ınanırmısın tovbe yarabbım namazda aklıma sen geldın..ondan actım burayı..bu kız nerelerde dıye..hadı bakalım sende ver guzel haberlerını opuyorum kocaman senı
canımm geldimmm burdayımmm evımde ınternet yok iş yerıne gelmedıgımde gıremıyorum ondan canmmm allah razı olsunnn aklına düşmüşüm :)
ben dünnn doktora gıttımm canm mınıcık kalbını gördükk melegımızınn tık tık tık dıye atıyordu çok farklı bır duyguymuş o kalp sesı duyup içinde attgını bılmek... çok duygulandım bı tuhaf oldum allahım dedım sen nelere kadirsinn ...
canm doktor bır suru testler verdııı ama acelesı yok bunları yaptır bundan sonra ayda bıkere görüşcez dedı bır ay sonra bunların sonucuyla gel dedı
yanı mayısta testlerımı yapıp gıtcem allahn ıznıyle bı problem olmazsa canm.
bırde benım çokk bulantılarım başladı canm herseye bulanır oldu mıdem bı garıp:)
doktorun tavsıyesı bulantılarını geçirmek için tuzlu leblebı, çubuk kraker ve tuzlu patlamış mısır ye geçirir dedı böyle işte canmm bugunde kalktımm işe geldimm gercekten önerılerı işe yarıyor bulantı için, tavsıye ederım canm ... çokk öpüyorumm allah emanet ol ablacım ( sen ıkıncı bebegını kucagına alcan demı canm oyuzden benden buyuk oldugunu düşünerek abla demek istıyorum sana :)
bırde 7 hafta 5 günlük oldum bugunnnn :) doktorumuzun hesabına göre dün 7+4 sün dedı çünkü:)
evet ıkıncı bebısım olacak allahın ıznıyle 28 yasındayım bosver sen abla deme :) yaslı hıssedıyorum kendımı..saka bıyana nedemek ıstersen de canım.cook sevındım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın..saglıkla kucagımıza alırız ınsallah evlatlarımızı..opuyorum senı
amınn canımm.. yok yok 28 dedın ya artık abla demem çokk sevındımmm ne guzelll ıkıncı kez tadacaksın bu guzel duyguyu ve bu genç yaşta ...
ben bebegıme kardeş yapmaya karar verdıgımde kımbılır kaç yaşında olucam , 25 yaşındayım canm bende :)
bende çok öpüyorumm
Herkeslere Selamlar,
Oncelikle benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarimin en kisa zamanda anne olmasini dilerim insallah saglikla.
Biz de esimle yaklasik 6 aydir deniyoruz fakat henuz bir sonuc yok.
Normalde adetlerim cok duzenlidir,25-26 gunde bir olurum,yalniz bu ay adetim 1 hafta gecikti,29 Martta olmam gerekiyordu.
En son 4 Mart'ta olmustum ve bugune kadar hic bu kadar gecikmemisti ,ilk defa basima geldigi icin umitlenmistim.
Gecikmenin 2.gununde test yaptim,negatif cikti.Dun de test(6.gun) yaptim o da cikti.
Ama sanirim en kesin sonuc kan testiymis,bazen gec dollenme oluyormus fakat ne yalan soleyeyim,dunku negatiften sonra cok moralim bozuldu.
Sizce kan testi yaptirayim mi yine de?Esim zaten adetin gelmezse daha illaki doktora gidicez diyor.
Yaklasik bir haftadir karnim ve goguslerim cok sis,bir de cok fazla vajinal akinti var,wcye cok cikiyorum sizce yine de hamile olma sansim var mi?
Bu belirtiler sanki adet belirtileri gibi ben cok ayirt edemedim.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum,cook tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?