Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

buyuk ıhtımal gebelık vardır canım benımde oyle varla yok arası cıkmıstı.2gun bekledım tekrarladım bukez net cıktı..sen 4gun bekle yap yıne hayırlısı olsun

olabılır tatlım ınsallah hamılesındır hadı bakalım hayırlı haberlernı getır bıze

kızlar 3nüzde hamilesiniz nolur dua edin bana. herkes gibi ben de çook istiyorum. sanırım adet günümü bekliycem inş olmam yarabbim. cuma günü benim günüm olcak inş

kızlar 3nüzde hamilesiniz nolur dua edin bana. herkes gibi ben de çook istiyorum. sanırım adet günümü bekliycem inş olmam yarabbim. cuma günü benim günüm olcak inş

inşaAllah Rabbim sana ve tüm isteyenlere saglık ve hayırlı evlatlar nasip etsin cnm..

kızlarrrr 15 gün gecikmem var ama ne idrarda ne de kanda çıkmadı sebebi ne olabilir hiç hamile kalıp ta kanda çıkmadığı olduyor mu acaba

kızlar bu sabah ilk idrarımla yine test yaptım ve bu sefer daha koyu olmakla birlikte yine silik bir çizgi daha oluştu. gördüm :) inş hamileyimdir yarın sabah tekrarlıycam eger ikinci cizgiyi tekrar görürsem adet günümde yani cuma günü doktora gidicem dua edermisiniz bana

seni umutlandrmak istemem ama silik çizgi genelde pozitifr benimde silikti ama çok yeni olduğu için doktor beklemeyi önericektir sağlıklı bir gebelik olup olmadığını görmek için değerlerinin yükselmesi gerek

ben de eşim de çok umutlanmak istemiyoruz sonu hüsran olmaz inşallah sen de mi yeni hamilesin beta baktırdın mı. ben de çok yeni olduğunu düşündüğümden adet günümde falan kan baktırıp sonra da doktora gidderim inş. darısı isteyen herkesin başına inş

kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :)))))))))))) DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH

kızlar biraz önce yine test yaptım yine 2. çizgi bana merhaba dedi :) :) :) akşam betaya gidicem dua edin nolurrrr :)))))))))))) DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH

hamılesın ama daha erken emınım..gozun aydın sımdıden.sılıkde olsa cızgı varsa hamılelık cıkıyo mutlaka..betanın sonucunda kesınlesır zaten..hadı bakalım beklıyoruz haberını.

kızlar ben doktora gıttım bana kalp atıslarını dınletmedı.gec dollenme olmus sata gore bebek kucuk ama kalbını ben gorebılıyorum dedı..sımdı kalp atıslarını dınletmek ıstesem karından cok ısı gondermıs olurum bebege zararlı.ıstersen alttan dınletıym dedı ben ıstemedım sız kalbını gorduysenız sorun yok dedım..
buarada tsh yanı tıroıd yuksek cıktı..kendı karar veremedı ılaca tam sınırda cıktı cunku.bıkac ek tahlılle dahılıyeye yonlendırdı..cok buyuk bı sorun degıl bılıyorum ılacla halledılecek bısey ama can sıkıyo ıste..hepınızı sevıyorum opuyorum kocaman

uzulme salma hemen kendını sonuçta kalbını ben görebılıyorum sadece zararlı oldugundan ıs verıp sana dınletmeyelım demış... tsh te hallolmayacak bişi diill
ılaçla normale döner dua agzından eksık olmasın canm pozıtıf duşun kotu olumsuz düşünceye hayır dıyoruz tamammı

ALLAH'a emanet ol canm öpüyoorum bende yarın gıtcem canm

benım cok sılıktı beta 206 cıkmıstı ama ben bebegımı 9+4de kalbı durdugu ıcın kaybettım olabılıyor boyle taLIHSIZLIKLER STRES YAPMA BOL BOL DINLEN VE BOOOL SU IC SIVI AL BITKI CAYLARINDAN DA UZAK DUR öpüyorum inş gönlün göre verir Allah

amin ne kadar güzel inş. hersey yolunda gider benim 15 gün geçti bugün dr. da gittim kesin bilgi aldım gebelik yok çok üzgünümmmm

amin ne kadar güzel inş. hersey yolunda gider benim 15 gün geçti bugün dr. da gittim kesin bilgi aldım gebelik yok çok üzgünümmmm

olur ınsallah canım umıtsızlıge kapılma hemen pes etmek yok calısmalara devam..

nurcuumm canım benım nerdesın sen ınanırmısın tovbe yarabbım namazda aklıma sen geldın..ondan actım burayı..bu kız nerelerde dıye..hadı bakalım sende ver guzel haberlerını opuyorum kocaman senı

nurcuumm canım benım nerdesın sen ınanırmısın tovbe yarabbım namazda aklıma sen geldın..ondan actım burayı..bu kız nerelerde dıye..hadı bakalım sende ver guzel haberlerını opuyorum kocaman senı

canımm geldimmm burdayımmm evımde ınternet yok iş yerıne gelmedıgımde gıremıyorum ondan canmmm allah razı olsunnn aklına düşmüşüm :)
ben dünnn doktora gıttımm canm mınıcık kalbını gördükk melegımızınn tık tık tık dıye atıyordu çok farklı bır duyguymuş o kalp sesı duyup içinde attgını bılmek... çok duygulandım bı tuhaf oldum allahım dedım sen nelere kadirsinn ...
canm doktor bır suru testler verdııı ama acelesı yok bunları yaptır bundan sonra ayda bıkere görüşcez dedı bır ay sonra bunların sonucuyla gel dedı
yanı mayısta testlerımı yapıp gıtcem allahn ıznıyle bı problem olmazsa canm.

bırde benım çokk bulantılarım başladı canm herseye bulanır oldu mıdem bı garıp:)
doktorun tavsıyesı bulantılarını geçirmek için tuzlu leblebı, çubuk kraker ve tuzlu patlamış mısır ye geçirir dedı böyle işte canmm bugunde kalktımm işe geldimm gercekten önerılerı işe yarıyor bulantı için, tavsıye ederım canm ... çokk öpüyorumm allah emanet ol ablacım ( sen ıkıncı bebegını kucagına alcan demı canm oyuzden benden buyuk oldugunu düşünerek abla demek istıyorum sana :)

bırde 7 hafta 5 günlük oldum bugunnnn :) doktorumuzun hesabına göre dün 7+4 sün dedı çünkü:)

Son düzenleme:

evet ıkıncı bebısım olacak allahın ıznıyle 28 yasındayım bosver sen abla deme :) yaslı hıssedıyorum kendımı..saka bıyana nedemek ıstersen de canım.cook sevındım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın..saglıkla kucagımıza alırız ınsallah evlatlarımızı..opuyorum senı

amınn canımm.. yok yok 28 dedın ya artık abla demem çokk sevındımmm ne guzelll ıkıncı kez tadacaksın bu guzel duyguyu ve bu genç yaşta ...
ben bebegıme kardeş yapmaya karar verdıgımde kımbılır kaç yaşında olucam , 25 yaşındayım canm bende :)
bende çok öpüyorumm

canım gec kalmıs gıbı 21 yasında evlendım hemen..3sene sonrada oglum oldu.sımdı 6 yasında.gec bıle kaldık 2.ye ama nasıp hersey ıste.oglan 4 yasındayken hamıle kaldım tam zamanı ne guzel derken rabbım nasıp etmedı gelısımı durdu aldılar..sonrasıda da 6ay doktor korun dedı bı 6ayda ben korktum hazır olamadım.korunmayı bıraktım 4ay sonra kaldım sımdı..rabbım ınsallah bu kez saglıkla kucagıma almayı nasıp eder..dualarım hep bızımle..sızlerle..aklıma geldıkce edıyorum..allaha emanet olun mınık fındıkla..

Herkeslere Selamlar,

Oncelikle benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarimin en kisa zamanda anne olmasini dilerim insallah saglikla.
Biz de esimle yaklasik 6 aydir deniyoruz fakat henuz bir sonuc yok.
Normalde adetlerim cok duzenlidir,25-26 gunde bir olurum,yalniz bu ay adetim 1 hafta gecikti,29 Martta olmam gerekiyordu.
En son 4 Mart'ta olmustum ve bugune kadar hic bu kadar gecikmemisti ,ilk defa basima geldigi icin umitlenmistim.
Gecikmenin 2.gununde test yaptim,negatif cikti.Dun de test(6.gun) yaptim o da cikti.
Ama sanirim en kesin sonuc kan testiymis,bazen gec dollenme oluyormus fakat ne yalan soleyeyim,dunku negatiften sonra cok moralim bozuldu.
Sizce kan testi yaptirayim mi yine de?Esim zaten adetin gelmezse daha illaki doktora gidicez diyor.

Yaklasik bir haftadir karnim ve goguslerim cok sis,bir de cok fazla vajinal akinti var,wcye cok cikiyorum sizce yine de hamile olma sansim var mi?
Bu belirtiler sanki adet belirtileri gibi ben cok ayirt edemedim.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum,cook tesekkurler.

canım adetten 6 gun gecmısse 6gun uzun bızaman..yanı gec dollenme bıle olsa sılık bı cızgı cıkmalıydı..ama tabıı bellı olmaz.zaten adet olmamakda bı sıkıntı verır ınsana mutlaka bunun ıcın doktora gıt orda doktro gereken tahlıllerıde yapar ultrasonlada bakar durumun netlesır.yanı bence doktora gıt.hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…