Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

kızlar bugun doktora gittim meleğimin kalp atışını duydum sonunda mercimek kadar daha minicik ama artık varlıgını hıssettırmeye basladı bebısım darısı sızın basınıza kuzucuklarımm

serapcımmm çok sevındımmm ne mutlu sana tarıfı yoktur emınım o anın ....
darısısı bızım başımıza bende perşembe duyucam inş..
birşey sorcam canm doktor dakıkada kaç kere attıgını falan söylüyormu merak ettım ...
allahımmm nazarlaran korusun meleklerımızı kendıne dıkkat et buarada benımde mıde bulantılarım başladı yedıgımı cıkartıyorum ve iştahım gıttı hıcbırsey yıyemıyorum canm ıstemıo zorakı yanı

korkuyorum bebegımı besleyemıcem dıye inş çok uzun sürmez bu hallerımız iş yerınde lavobaya gıde gele çalışamaz oldum son dönemde allahım yardımız olsun canm öpüyorumm allaha emanet ol

ayyyy ne güsel canım her anını daha huzurlu daha mutlu hissedersin inşallah
çok sevindim
hele bi de tekmelesin o zaman gör

inşallah cnm ya o günleri görebilecekmiyim ki rabbım nasip eder insallah

amin cnm insallahh.. bence test yapmak için geç bile kaldın hemen yaptırda hayırlı haberlerını getir bize allahın ıznıylee
oley oley oley... maasallah yerım ben onun mınıcık kalbını..allahım banada duymayı nasıp etsın salı gunu ınsallahh

aminnn tatlım insallahhh çok güzel bi duygu gercekten rabbım kımseyı mahrum etmesın bu duygudann

sağol cnmm ya gercekten tarıfı yok o duygunun bu arada dakıkada kaç defa attıgını falan soylemedı tatlım. bu arada uzulme mıde bulantıları bendede var 3 aya kadar oluyomus bazılarının 9 ay boyuncada suruyomus ama bebegımı besleyemıcem dıye uzulme doganın kanunu bu herkeste oluyo allaha sukur bebekler saglıklıda doguyo sıkma canını senn

İNŞALLAH 3 AYA KADAR SÜRER BIZIMKILER CANM :) TABIKI ONCELIKLE HESEYDEN ÖNCE MELEKLERIMIZIN SAGLIKLI OLMASI İLE...
doğru söylüyorsun canm allahım herseyı okadar güzel yaratmışki , benım kuruntum boş farkındayım da arada bır düşüyor akla besleyemıyormuyum diye işte acaba diye..

hemen perşembe olsun bende duyayım istıyyormmm o mınık kalp atışlarını
öpüyorum canmm

allahın ıznıyle duyarsın cnm oyle stres yapma onların artık mınıcık kalplerı var annelerının ruh hallerını hıssedebılıyorlardır bence hem kendını hemde onu uzme

2 gundur bende fenayım ama mılletın sabahları olur benım aksamları tutuyo ve halsızlıkte basıyo.kafamı kaldıramıyorum.cok sukur cıkarma olmadı ama sureklı bulantı halı ne fenaymıs yaa ben kaanda hıc bulantım olmamıstı ınsallah bunda da kısa surer.Allaha emanet olun canlarım

aynen tatlım ya bendede hep gecelerı oluyor valla hıc bısı yıyemez hale geldım

tatlım bu kadar sitres yapma kendıne inş hamilesindir yaaa pozitif ol akşama yine tekrar et testi ....

iyi akşamlar arkadaşlar size bi sorum olcak adetime daha 6 gün var beta hcg yaptırdım 0.1 çıktı bi hafta sonra yine yaptırdım yani bugün 0.10 çıktı sizce hamilemiyimdir belirtilerin hepsi var nerdeyse?

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar size bi sorum olcak adetime daha 6 gün var beta hcg yaptırdım 0.1 çıktı bi hafta sonra yine yaptırdım yani bugün 0.10 çıktı sizce hamilemiyimdir belirtilerin hepsi var nerdeyse?

canım cok bılmıyorum ama 5den sonrası hamılelık denıyo.adetın gecmeden kendını umıtlendırmeseydın keske.adetın gecerse tekrar yaptır derım hakkında hayırlısı olsun

canım cok bılmıyorum ama 5den sonrası hamılelık denıyo.adetın gecmeden kendını umıtlendırmeseydın keske.adetın gecerse tekrar yaptır derım hakkında hayırlısı olsun

teşekkür ederim canım hayırlısı tabiki.ama çok istiyorum 3 düşüğüm oldu 1 sene ara verdim düşüklerden sonra.sabredemiyorum test yapıyorum sürekli ama bugün ki tahlil son noktayı koydu galiba bugünde yaptırdım kan testi 0.1 çıktı artık bu ay ihtimali yok sanırım hayırlısı inş

Ben geçtim gecikmeyi, regl olmam gereken günden de beş gün önce gitmiştim doktora, beta-hcg testi istiyorum dedim, önce bi ultrasona aldı, rahim duvarında kalınlaşma var dedi sonra kan testindeki b-hcg ile de tasdiklendi zaten öyle enteresan öğrendim hamile olduğumu:)
İdrar testine pek aldırma, bence doktora panikli görünme soğukkanlı bir şekilde talebini iletirsen yardımcı olacaktır...
Allah gönlüne göre versin :)

cnm daha adetıne cok var 1-2 gun gecsın oyle yaptır testı yanlıs cıkma olasılıgı cok yuksek suan. ınsallah hamılesındır tatlımm

kızlar biraz önce idrar testi yaptım. yani hayalet gibi bişi gördüm T ye yakın yarım tamamlanmamış silik bir çizgi sizce olumlu mudur ? dua edin bana lütfen hamişlerrr serappp bu arada adetime 4 gün var daha

Son düzenleme:

aşağı yukarı belirtileri bunlar ama olası belirtiler stres yapacağına kan tahlili yap en azından net sonucu alırsın

kızlar biraz önce idrar testi yaptım. yani hayalet gibi bişi gördüm T ye yakın yarım tamamlanmamış silik bir çizgi sizce olumlu mudur ? dua edin bana lütfen hamişlerrr serappp bu arada adetime 4 gün var daha

buyuk ıhtımal gebelık vardır canım benımde oyle varla yok arası cıkmıstı.2gun bekledım tekrarladım bukez net cıktı..sen 4gun bekle yap yıne hayırlısı olsun

olabılır tatlım ınsallah hamılesındır hadı bakalım hayırlı haberlernı getır bıze

adetime 1 gün kala içimden geldi gittim test aldım yaptım kenara bıraktım beş dakka sonra silik bi çizgi belirmişti bende senin gibi çok fazla muallakta kaldım ama hafta sonunu atlattıktan sonra hemen özel bi laboratuara gidip bhcg testi yaptırdım öyle öğrendim hamile olduğumu, inşallah sende hamilesindir ama bence hamilesin hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…