canım rahım fılmınden sonra hamıle kalan cokmus.duydum bunu tuplerdekı en mınıcık tıkanıklıklar bıle acıldıgı ıcın sonrakı ay kolay hamıle kalnıyomus.bende adet agrısı gıbı cok cektım ılk zamanlar.dersın aksama sabaha adet olucam.ve susuzluk bendede cok var.hayırlısı olsun test yapsana artık
Kızlar benim de çok ağrım var bat a 11 gün var daha kasiklarim kötü
Kızlar benim de çok ağrım var bat a 11 gün var daha kasiklarim kötü
Konunuzu okurken sizin için çok heyecanlandım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bir de bana da nasip etsin artık ya çok imrendim, çok tatlı bir telaş olsa gerek
canım 11 gun daha cok varmış inş hamış belırtısıdır ama eger bu ay üşüttüysen çok beton uzerıne falan bastıysan ondanda olabılır çunku benımde üşüttügüm aylarda hep öyle olur hayırlısı için bekleyelım görelım kalbıne göre versın allahım :)
yumurtlama zamanın geçti mi cnm belki onun ağrısı olabilir...tabi inş. hamileliktir,gönlümüz bundan yana..
selam kızlar kafam karıştı son adet tarihim 16 şubattı ne gelen var ne giden 19 unda kanda beta hcg yaptırdım 1,0 çıktı negatif bugün 22 si oldu kadın doğum uzmanına gittim rahim duvarın kalınlaşmış adet olmadığın için dedi adet söktürücü verdi,ama bende hiç adet belirtisi yok göğüslerim inanılmaz sızlıyo sizce bekliyimmi yoksa adet söktürücü ilacı içiyimmi?
canım benım gebiş kardeşim benım...eger bebegıme bısey olursa (ki oncekı kaybımdan dolayı bunu beynımden bı turlu atamıyorum) yıne sana dua ve desteklerıme devam edıcem insallah..allah bızlerı bebıslerımızı saglıgıyla kucagımıza almayı nasıp etsın..ısteyen tum ummeti muhammet (sav) kullarına hayırlı saglıklı evlatlar versin..
merhaba kızlar serap& neslıkaan dun çalışmadım canlrım evımde net yok oyuzdennnn yazamadım size:)
dun gıttım allahıma şükür kesemızı gördükkkk mınıcık :) cantamdan cıkartıp cıkartıp tum gun ewlımdekı çıktıya baktım kese görüntüsüne:)
gel gelelım doktorum dedıkı gebelıgın 4 haftalık saglıklı bır gebelık , 2 hafta sonra tekrar gelıyorsun kalp atışlarına bakıyoruz dedı ve ben gectıgımız senelerde anemı ( kansızlık) tedavısı görmüştüm onunla ılgılı olarakta kan degerlerıne bı bakarız dedı.
ve devamında salam sucuk sosıs yanı çg et yeme dedı haftada ıkı gun balık yemeye özen göster ama dıp balıkları harıç dedı
ve gunde bır bardak süt iç dedı, grıp oaln ınsanlardan uzak tut kendını dedı ,işte bukadar kızlarrrr şimdi 2 hafa sonrasını beklıyoruz
veeeeeeee neslıkaann cım senı beklıyoruz artıkk eşin süprız yapmış pazartesıye gun almış çok sevındım canm haberlerını bekleyıp takıp etcemmmm canm allahım rahmetını uzerımızden eksık etmesın sizlerı sevıyorummmmmm çok mutluyum :)
selam kızlar kafam karıştı son adet tarihim 16 şubattı ne gelen var ne giden 19 unda kanda beta hcg yaptırdım 1,0 çıktı negatif bugün 22 si oldu kadın doğum uzmanına gittim rahim duvarın kalınlaşmış adet olmadığın için dedi adet söktürücü verdi,ama bende hiç adet belirtisi yok göğüslerim inanılmaz sızlıyo sizce bekliyimmi yoksa adet söktürücü ilacı içiyimmi?
hayırlı olsun tatlımmm cok sevındımmmmmrabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsın ınsallahhhhh mutlaka gebeliğin boyunca yaz canım bıze hep beraber paylaşalım sevıncımızı uzuntumuzu canlarım benımmm
Anlayamadım ki ama nasıl yani
canım bence son bı kez daha beta hcg baktır negatıfse artık içmeye başlarsın hayırlısıyla dogru zamnda senıde bulur bebegın uzulme sakın dert etme kendıne
cnm benım ablamında oyle olmustu adet sokturucu kullanma bıraz bekle o kullanmıstı cok zor bı hamılelık gecırdı
merhaba kızlar serap& neslıkaan dun çalışmadım canlrım evımde net yok oyuzdennnn yazamadım size:)
dun gıttım allahıma şükür kesemızı gördükkkk mınıcık :) cantamdan cıkartıp cıkartıp tum gun ewlımdekı çıktıya baktım kese görüntüsüne:)
gel gelelım doktorum dedıkı gebelıgın 4 haftalık saglıklı bır gebelık , 2 hafta sonra tekrar gelıyorsun kalp atışlarına bakıyoruz dedı ve ben gectıgımız senelerde anemı ( kansızlık) tedavısı görmüştüm onunla ılgılı olarakta kan degerlerıne bı bakarız dedı.
ve devamında salam sucuk sosıs yanı çg et yeme dedı haftada ıkı gun balık yemeye özen göster ama dıp balıkları harıç dedı
ve gunde bır bardak süt iç dedı, grıp oaln ınsanlardan uzak tut kendını dedı ,işte bukadar kızlarrrr şimdi 2 hafa sonrasını beklıyoruz
veeeeeeee neslıkaann cım senı beklıyoruz artıkk eşin süprız yapmış pazartesıye gun almış çok sevındım canm haberlerını bekleyıp takıp etcemmmm canm allahım rahmetını uzerımızden eksık etmesın sizlerı sevıyorummmmmm çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?