ohh bee rabbıme bınlerce sukur..bıde kalp pıt pıtlarını duydugumuzda boyle delı gıbı sevınıcem..hadı gozun aydın serapcım yaa darısı nurla bana ınsallahhh
aLLahım hayırLı oLsun Serapcım Gözun aydın mevLam sağsağLım kucağına aLmayı nasip etsin :) Ay vaLLa Çok sevindim yaa :)
uff bıraz canım sıkıldı yaa.saglık ocagına gıttım degerıme bakabılırmıyız tekrar dedım e ogrenmıssın gebelıgı gerek yok dedı salak doktor..rutın kan degerlerıme bakıldı sadece..ordan geldım gecelerce oturup netten arayıp buldugum hastaneden randevu alıym dedım ıstedıgım doktor gebelık takıbı yapmıyomus..ne sacma..kadın doktorları hıc sevmem belkıde bana hep ıtıcılerı denk geldıgınden erkek doktor ısterım hep..kadın bı doktor gebelık takıbı yapıyomus sadece mecbur ona aldım..bugun hıcbısey ıstedıgım gıbı gıtmıyo yanı mutsuzumm okadar
en son adetim 18 şubat- 28 gün dedimi kesin adet oluyorum 32 gün oldu hala adet olmadm.15 gün öncesinden başlayan bel ve kasık ağrısı var bir de çok susuzluk oluyor.bunun yanında 3-4 gündür adet ağrım da var.birazda uykum var.bunların harici bişi yok bekliyorum boş boş..bi de geçen ay rahim filmi çektirdim bunun bi etkisi olur mu bilmiyorum.yardım edebilir misiniz tatlılar bana:))
kızlar hepinize çok çok teşekkür ederimbu süreçte yanımda olduğunuz için bu konuyu ilk açtıgım günü hatırlıyorum her belirtiye hamılemıyım acaba dıyodum:26: bi umut bi heyecan bi cvp arıyodum kendime.. şimdi ise 6 haftalık hamileyim çok şükür insallah hamileliğim boyunca fırsat buldukcada paylaşıcam sizlerle rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin insallah kimsenin kucagını boş bırakmasın allah hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. iyiki varsınız kızlar.. seviyorum sizi
Tebrikler canım darısı başımıza bol book düş et bizim için hamilelerin duası kabul olurmuş bende bir buçuk yıllık evliyim ve pcoluyum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık gonal fve menegonla 3 güzel yumurtam oluşmuş 7 gün önce ovitrelle çatlama iğnesi oldum kadiklarimda belimde ağrılar var goguslerim hassaslasti şişkinlik var acaba hamile kakmış olabilir miyim biliyorum çok erken ama merak ediyorum
insallah hamilesindir bitanemmm rabbım tez zamanda evlat nasip etsin insallah bence boyle içten içe dusunmektense hemen bı kan testı yaptır bızıde haberdar et ama merak ettım sımdı dua edıcem senın için kuşummm
Çok tsk ederim canım daha çok erken değil mi kan testin de çıkar mi hemen daha adetime 12 gün var
cnm 12 gun cok fazla hata payı fazla olabılır var olan gebelıkte cıkmayabılır 1 hafta daha bekle ozaman dogru cıkar cnm
Bir de ben Pozitifi görsemmm keseden feLan geÇtim yanıı 2 Çizgi görsem yeterr haniiHepinizin adına Çok sevindim mevLam hayırLı sağLıkLı doğumLar nasip etsin inşşş duaLarım sizinLe :) aLLahım banada nasip kısmet eder inş yaşadığınız duyguLarı :)
Bende öyle düşünmüştüm zaten ama beklemek çok zor umarım değer umutlarım yıkılmaz
bitanem hemen umutlandırmak ıstemem ama benımde en başlarda susuzluk olmustu cok su ıçıyodum aynı agrılar bendede vardı hemen bı test yaptır bence hamıle olabılırsın allahın izniyleee ...
dua et tatlım rabbım gercekten ona açılan ellerımızı ettıgımız duaları goruyo ve er yada gec kabul edıyo gerı cevırmıyo ben cok dua ettım o ay hamıle oldugumu ogrendım rabbıme sukurler olsun hemde hıc olmıcak bi ayda hamıle kaldım. bazı sebeplerden dolayı esımle sadece o ayın 2 gunu birlikte olmustuk belirsiz aralıklarla yumurtlama gunum bıle degıldı rabbım verınce verıyo cnm dua ett
ayyy inş. yaaa ümitlenip duruyorum her seferinde...seninde hayırlı uğurlu olsun hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsn...darısı bize inş..idrar testinde çıkar mı ki şimdi yapsam...sende kan testine kadar belli olmamış sanırım..
evet cnm ben adetım 4 gun gecıktıgınde ıdrar testı yaptım negaıf cıktı ertesı gun sabah kan testı yaptırdım pozitif cıktı bence idrar testlerıne ıtımat etmeyın suphenız varsa kan testı yaptırın canım bunu bedavaya yapan saglık ocakları var ben ılk orda ogrendım sonra hastaneye gıttım bence aklınızda supheyle duracagınıza yaptırın kurtulun. şüpheli ilişkiden 10 gun sonra kanda çıkıyomuş tatlım
en mantıklısı kan tahlili sanırım...rahim filminden dolayı şüpheleniyorum aslında onun etkiside olmuş olabilir ama inşaallah hamileliktir...tşklr cevbn için cnm.
en son adetim 18 şubat- 28 gün dedimi kesin adet oluyorum 32 gün oldu hala adet olmadm.15 gün öncesinden başlayan bel ve kasık ağrısı var bir de çok susuzluk oluyor.bunun yanında 3-4 gündür adet ağrım da var.birazda uykum var.bunların harici bişi yok bekliyorum boş boş..bi de geçen ay rahim filmi çektirdim bunun bi etkisi olur mu bilmiyorum.yardım edebilir misiniz tatlılar bana:))
canım benım gebiş kardeşim benım...eger bebegıme bısey olursa (ki oncekı kaybımdan dolayı bunu beynımden bı turlu atamıyorum) yıne sana dua ve desteklerıme devam edıcem insallah..allah bızlerı bebıslerımızı saglıgıyla kucagımıza almayı nasıp etsın..ısteyen tum ummeti muhammet (sav) kullarına hayırlı saglıklı evlatlar versin..kızlar hepinize çok çok teşekkür ederimbu süreçte yanımda olduğunuz için bu konuyu ilk açtıgım günü hatırlıyorum her belirtiye hamılemıyım acaba dıyodum:26: bi umut bi heyecan bi cvp arıyodum kendime.. şimdi ise 6 haftalık hamileyim çok şükür insallah hamileliğim boyunca fırsat buldukcada paylaşıcam sizlerle rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin insallah kimsenin kucagını boş bırakmasın allah hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. iyiki varsınız kızlar.. seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?