Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

ohh bee rabbıme bınlerce sukur..bıde kalp pıt pıtlarını duydugumuzda boyle delı gıbı sevınıcem..hadı gozun aydın serapcım yaa darısı nurla bana ınsallahhh

amin insallah bitanemm ya sizin haberlerinizi beklıyorum hayırlısıylaaa

evet bazı saglık gorevlılerı gercekten cok sınır bozucu oluyor tatlım ama genelde devlettekıler boyle benden sana tavsıye özele git muayene ıcın ben oyle yapıyorum cok rahat hemde ilgili ve alakalılarr

bitanem hemen umutlandırmak ıstemem ama benımde en başlarda susuzluk olmustu cok su ıçıyodum aynı agrılar bendede vardı hemen bı test yaptır bence hamıle olabılırsın allahın izniyleee ...

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederimbu süreçte yanımda olduğunuz için bu konuyu ilk açtıgım günü hatırlıyorum her belirtiye hamılemıyım acaba dıyodum:26: bi umut bi heyecan bi cvp arıyodum kendime.. şimdi ise 6 haftalık hamileyim çok şükür insallah hamileliğim boyunca fırsat buldukcada paylaşıcam sizlerle rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin insallah kimsenin kucagını boş bırakmasınallah hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. iyiki varsınız kızlar.. seviyorum sizi

Tebrikler canım darısı başımıza bol book düş et bizim için hamilelerin duası kabul olurmuş bende bir buçuk yıllık evliyim ve pcoluyum 7 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye başladık gonal fve menegonla 3 güzel yumurtam oluşmuş 7 gün önce ovitrelle çatlama iğnesi oldum kadiklarimda belimde ağrılar var goguslerim hassaslasti şişkinlik var acaba hamile kakmış olabilir miyim biliyorum çok erken ama merak ediyorum

insallah hamilesindir bitanemmm rabbım tez zamanda evlat nasip etsin insallah bence boyle içten içe dusunmektense hemen bı kan testı yaptır bızıde haberdar et ama merak ettım sımdı dua edıcem senın için kuşummm

Çok tsk ederim canım daha çok erken değil mi kan testin de çıkar mi hemen daha adetime 12 gün var

Bir de ben Pozitifi görsemmm keseden feLan geÇtim yanıı 2 Çizgi görsem yeterr hanii Hepinizin adına Çok sevindim mevLam hayırLı sağLıkLı doğumLar nasip etsin inşşş duaLarım sizinLe :) aLLahım banada nasip kısmet eder inş yaşadığınız duyguLarı :)

cnm valla bende oyle dıyodum pozitifi gordum sonra bı keseyı gorsem dedım keseyı gordum sımdıde ı embrıyoyu gorup kalp atısını duysam dıyorum ınsanoğlu meraklı ve acelecı cok gozu doymuyo :))) rabbım ınsallah sanada tez zamanda nasıp eder kuşum

Bende öyle düşünmüştüm zaten ama beklemek çok zor umarım değer umutlarım yıkılmaz

dua et tatlım rabbım gercekten ona açılan ellerımızı ettıgımız duaları goruyo ve er yada gec kabul edıyo gerı cevırmıyo ben cok dua ettım o ay hamıle oldugumu ogrendım rabbıme sukurler olsun hemde hıc olmıcak bi ayda hamıle kaldım. bazı sebeplerden dolayı esımle sadece o ayın 2 gunu birlikte olmustuk belirsiz aralıklarla yumurtlama gunum bıle degıldı rabbım verınce verıyo cnm dua ett

bitanem hemen umutlandırmak ıstemem ama benımde en başlarda susuzluk olmustu cok su ıçıyodum aynı agrılar bendede vardı hemen bı test yaptır bence hamıle olabılırsın allahın izniyleee ...

ayyy inş. yaaa ümitlenip duruyorum her seferinde...seninde hayırlı uğurlu olsun hamileliğin rabbim kucağına almayı nasip etsn...darısı bize inş..idrar testinde çıkar mı ki şimdi yapsam...sende kan testine kadar belli olmamış sanırım..

Ediyorum ve çok istiyorum

evet cnm ben adetım 4 gun gecıktıgınde ıdrar testı yaptım negaıf cıktı ertesı gun sabah kan testı yaptırdım pozitif cıktı bence idrar testlerıne ıtımat etmeyın suphenız varsa kan testı yaptırın canım bunu bedavaya yapan saglık ocakları var ben ılk orda ogrendım sonra hastaneye gıttım bence aklınızda supheyle duracagınıza yaptırın kurtulun. şüpheli ilişkiden 10 gun sonra kanda çıkıyomuş tatlım

en mantıklısı kan tahlili sanırım...rahim filminden dolayı şüpheleniyorum aslında onun etkiside olmuş olabilir ama inşaallah hamileliktir...tşklr cevbn için cnm.

en mantıklısı kan tahlili sanırım...rahim filminden dolayı şüpheleniyorum aslında onun etkiside olmuş olabilir ama inşaallah hamileliktir...tşklr cevbn için cnm.

rica ederım cnm merak ettıgın seylerı sorabılırsın bende elımden geldıgı kadar cvplamaya calsırım. cunku bende senın gıbıydım sureklı arastırıyodum soruyodum ne kadar zor oldugunu ıyı bılırım. rabbım ınsallah gonlune gore verır tatlmm

canım rahım fılmınden sonra hamıle kalan cokmus.duydum bunu tuplerdekı en mınıcık tıkanıklıklar bıle acıldıgı ıcın sonrakı ay kolay hamıle kalnıyomus.bende adet agrısı gıbı cok cektım ılk zamanlar.dersın aksama sabaha adet olucam.ve susuzluk bendede cok var.hayırlısı olsun test yapsana artık

canım benım gebiş kardeşim benım...eger bebegıme bısey olursa (ki oncekı kaybımdan dolayı bunu beynımden bı turlu atamıyorum) yıne sana dua ve desteklerıme devam edıcem insallah..allah bızlerı bebıslerımızı saglıgıyla kucagımıza almayı nasıp etsın..ısteyen tum ummeti muhammet (sav) kullarına hayırlı saglıklı evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…