RABBİME SUKURLER OLSUN..DARISI BANA ARTIK KIZLAR..benım bı oglum var evet allah ona uzun saglıklı hayırlı omurler versın ama daha oncek gebelıgımde doktora mutlu mutlu heyecanlı gıtmıstım ve acı haberı almıstım.bebegım gelısımı durmustu.ıste buyuzden asırı derecede korkuyorum..doktora gıtmeye korkarmı ınsan bebegını gormek ıcın..ben cok korkuyorum..:18::18:
NOLUR BANA BOL BOL DUA EDIN EMI SIZLERI SEVIYORUM.. ALLAHA EMANETSINIZ BEBISLERINIZLE
kalbini ferah tut canım ıyı dusun ıyı olsun bazen bende korkuyorum kotu bı haber alcam dıye ama rabbım korur dıyorum sonraa yıyecek ekmegı varsa ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alıcaz bebıslerımızı uzme kendını sımdıden bak bebısın hala senınle
Ablanındamı kan testinde çıkmamıştı cnm ..Bende pazartesiye kadar bekliycem olmadı bir daha kantesti yaptırıcam.Hayırlısı cnm yaa bu bekleyiş can sıkıcı.
RABBİME SUKURLER OLSUN..DARISI BANA ARTIK KIZLAR..benım bı oglum var evet allah ona uzun saglıklı hayırlı omurler versın ama daha oncek gebelıgımde doktora mutlu mutlu heyecanlı gıtmıstım ve acı haberı almıstım.bebegım gelısımı durmustu.ıste buyuzden asırı derecede korkuyorum..doktora gıtmeye korkarmı ınsan bebegını gormek ıcın..ben cok korkuyorum..:18::18:
NOLUR BANA BOL BOL DUA EDIN EMI SIZLERI SEVIYORUM.. ALLAHA EMANETSINIZ BEBISLERINIZLE
merhaba arkadaşlar ben 7.5 yıllk evliyiim çocuğumuz olmadı asılama tüp bebek tedaviler cok şey denediim ara beleri falan amaaan elhamdülillah 20 subatta adet oldum enson daha olmadım 1 geçince test yaptım ama cıkmadı acıkcası kan testi yapmaya cekiniyorum hayalkırıklığı yasadığım için bunca zaman ne bileyim rabbim isteyen herkese versin inşallah anne olmak istiyorum çok şükür eşimdede bendede bir sorun yook rabbim hayırlı vaktin gelmesini bekliyor hasretim çok büyük benimle beraber evlenen hatta benden sonra evlenen lerin 2 tane bebişleri oldu ben hep başkasının bebeklerini sevdim eşim çok istiyoor ama bana belli etmiyor canım kocam benim aşkım çocukları çok seviyor rabbimde onu sevindirir inşallah gariptir bende adet olacağım zaman hep göğüslerim şişer ağrır hele gecen ay cok ağrıdı bu ay ilk defa ağrımadı belim çok ağrıyoor uyku hali tansiyon düşüklüğü var ne bileyim akıntım arttı beyazımsı bu günde yumurta akı gibi ıslaklık var değişik beliritilerim var hele adet olmam gereken gün kaısğımda birşey vardı ağırlık gibi birşey ağrı kasılma falan adet olmam lazımdı şimdiye kadar hiç geçmemiştir benim adetim
benim son adetim üc gün gecikmisti. Gebelik testinde belli olmaz demisti herkes ama ücüncü günde pozitif cikmisti. Garanti olsun die kan testi yaptirdim ayni gün, hamile ciktim hem de yüksek bir hcg ile. Benim de gögüslerim falan aciyordu. Ondan süphe etmistim zaten. Su anda 6 aylik hamileyiiiiimm: )
allah gönlüne göre versin insallah hamilesindir
selam kızlar..doktordan geldım hemen sıze yazıym dedım..saglıklı bı gebelık baslangıcı cok sukur..haftaya da ınsallah kalp atıslarını duyarsam daha da rahatlıycam..hepınızı sevıyorum kocaman kocamaan opuyorumm
kan tahlili yaptırdım sonuç ne gatif cıktı 0.19 hayırlısı ama neden gecikti anlamadım neyse kist falanda yokmuş gitiiğim doktor yeni ben urfaya tasınalı 3 ay oldu gittiğim doktorda hatay kırıkhanlı yani memleketlim cıktı bana 3 ay ver dedi inşallah gebelik olusturacağız dedi bakalım rabbim yakında nasip edecek inşallah adetimin gelmesini bekliyorum gelmesse 10 günsonra tekrar test yapacakmış
ÇOK SEVINDIM TATLIM GOZUN AYDINNNNNNNNNNNALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SENINLE AYNI GIDIYORUZ BAKALIM AYNI GUN MU DOGURCAZ NAPCAZ :d[/Q
bellı olmaz bakalımm.. bu alttakı tablo yanlıs bana uymuyo ama ıste sata gore hesaplayınca boyle oluyo mecbur..
serap nezamn gıdıyodun doktora sen carsambamı
kan tahlili yaptırdım sonuç ne gatif cıktı 0.19 hayırlısı ama neden gecikti anlamadım neyse kist falanda yokmuş gitiiğim doktor yeni ben urfaya tasınalı 3 ay oldu gittiğim doktorda hatay kırıkhanlı yani memleketlim cıktı bana 3 ay ver dedi inşallah gebelik olusturacağız dedi bakalım rabbim yakında nasip edecek inşallah adetimin gelmesini bekliyorum gelmesse 10 günsonra tekrar test yapacakmış
selam kızlar..doktordan geldım hemen sıze yazıym dedım..saglıklı bı gebelık baslangıcı cok sukur..haftaya da ınsallah kalp atıslarını duyarsam daha da rahatlıycam..hepınızı sevıyorum kocaman kocamaan opuyorumm
evet hamıle degılsın dedıler adet sokturucu kullandırttılar adet olmadı ama 2. ayında bellı oldu hamıle oldugu az daha sakat oluyodu bebek allah korudu hep hastanede yattı hamılelıgı boyunca
adetim 2 gün gecti ama adetimden oncede hiç bir adet belirtisi olmadı oncede hep göğüslerim şişer ve acırdı ılk defa boyle bı sıkıntım olmadı sivilcemde cıkmadı ve beklenen adetımde gelmedı. Bugun ılk defa cok sevdıgım peynirin tadı ekşi gibi geldi koktu bana yıyemedım herkese sordum peynırın kokmadıgını bozulmadıgını soyledı :s ve cok sık su ıcıyorum ıdrara cıkıyorum. Ve acayıp bı yorgunluk var sureklı uyku halim var sizce hamile olabılırmıyım dun gun ıcınde ıdrarda gebelik testi yaptım ama sonuc negatif lütfen yardım edin dusunmekten deliricemmm
adetim 2 gün gecti ama adetimden oncede hiç bir adet belirtisi olmadı oncede hep göğüslerim şişer ve acırdı ılk defa boyle bı sıkıntım olmadı sivilcemde cıkmadı ve beklenen adetımde gelmedı. bugun ılk defa cok sevdıgım peynirin tadı ekşi gibi geldi koktu bana yıyemedım herkese sordum peynırın kokmadıgını bozulmadıgını soyledı :S ve cok sık su ıcıyorum ıdrara cıkıyorum. ve acayıp bı yorgunluk var sureklı uyku halim var sizce hamile olabılırmıyım dun gun ıcınde ıdrarda gebelik testi yaptım ama sonuc negatif lütfen yardım edin dusunmekten deliricemmm
ÇOK SEVINDIM TATLIM GOZUN AYDINNNNNNNNNNNALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SENINLE AYNI GIDIYORUZ BAKALIM AYNI GUN MU DOGURCAZ NAPCAZ :d[/Q
bellı olmaz bakalımm.. bu alttakı tablo yanlıs bana uymuyo ama ıste sata gore hesaplayınca boyle oluyo mecbur..
serap nezamn gıdıyodun doktora sen carsambamı
cuma gunune randevu aldım ben tatlım benımde sata gore 10 kasımdı tarıh ama doktorun keseyı gordukten sonra soyledıgı hafta bu oldu kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?