Sizce hamilemiyimmmmmmmm ????? Yardım ltfn

kalbini ferah tut canım ıyı dusun ıyı olsun bazen bende korkuyorum kotu bı haber alcam dıye ama rabbım korur dıyorum sonraa yıyecek ekmegı varsa ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alıcaz bebıslerımızı uzme kendını sımdıden bak bebısın hala senınle

sagol canım benım ıyıkı varsınız valla..opuyorum sızı:127::127::127:

Ablanındamı kan testinde çıkmamıştı cnm ..Bende pazartesiye kadar bekliycem olmadı bir daha kantesti yaptırıcam.Hayırlısı cnm yaa bu bekleyiş can sıkıcı.

evet hamıle degılsın dedıler adet sokturucu kullandırttılar adet olmadı ama 2. ayında bellı oldu hamıle oldugu az daha sakat oluyodu bebek allah korudu hep hastanede yattı hamılelıgı boyunca

canımmmm kötü şeyler düşünüp aklına öyle şeyleri sokma her hayırda bir şer vardır unutma..bence kötü giden hiçbirşey olmayacak ve saglıkla kucaklarımıza alıcaz bebişlerimizi oğluna allahım uzun ömürler versın kardeşşş gelıcek oğluşunaaa sakınn bırdaha duymayım korkmak gibi kelımeler sen duanı et gerısını en ıyı şekılde allahım bıze en güzelinden gösterecektır unutma her hayırda bır şer muhahkak vardır beterın beterı var allahım beterlerınden korusun bizleri... bebeklerımızı bıze nasıp etsın sen pozıtıf düşün pazartesı haberlerını beklıyorum canmmmm uzun oldu kusura bakmayın sizleri sevıyorummmmm :)

merhaba arkadaşlar ben 7.5 yıllk evliyiim çocuğumuz olmadı asılama tüp bebek tedaviler cok şey denediim ara beleri falan amaaan elhamdülillah 20 subatta adet oldum enson daha olmadım 1 geçince test yaptım ama cıkmadı acıkcası kan testi yapmaya cekiniyorum hayalkırıklığı yasadığım için bunca zaman ne bileyim rabbim isteyen herkese versin inşallah anne olmak istiyorum çok şükür eşimdede bendede bir sorun yook rabbim hayırlı vaktin gelmesini bekliyor hasretim çok büyük benimle beraber evlenen hatta benden sonra evlenen lerin 2 tane bebişleri oldu ben hep başkasının bebeklerini sevdim eşim çok istiyoor ama bana belli etmiyor canım kocam benim aşkım çocukları çok seviyor rabbimde onu sevindirir inşallah gariptir bende adet olacağım zaman hep göğüslerim şişer ağrır hele gecen ay cok ağrıdı bu ay ilk defa ağrımadı belim çok ağrıyoor uyku hali tansiyon düşüklüğü var ne bileyim akıntım arttı beyazımsı bu günde yumurta akı gibi ıslaklık var değişik beliritilerim var hele adet olmam gereken gün kaısğımda birşey vardı ağırlık gibi birşey ağrı kasılma falan adet olmam lazımdı şimdiye kadar hiç geçmemiştir benim adetim

şubat 28 cektıgı ıcın sanırım 2 gun gecıktı cnm adetın ama belırtılerın hamılelıge yakın bence hemen kan testı yaptır benım ıdrarda cıkmamıstı rabbım ınsallah tez zamanda bı bebıs verır bıtanem sana yazdıgını okudum dua edıcem senın rabbım arattırmasın kımseye ınsallah kımsenın kucagını bos bırakmasın bence hemen kan testı yaptır cnm sonuc olumlu veya olumsuz ama aklında soru ısaretlerı kalmaz hamılemıyım suphesı vucutta bazı degısımlere yol açıyor psikolojık olarak bende olmustu oyle beynımız bıze oyunlar oynayabılıyor bence emin ol tatlım ıcımden bı ses sonuc olumlu dıyor mutlaka bızımle paylas hayırlı haberlerını beklıyorum

Benim son adetim üc gün gecikmisti. Gebelik testinde belli olmaz demisti herkes ama ücüncü günde pozitif cikmisti. Garanti olsun die kan testi yaptirdim ayni gün, hamile ciktim hem de yüksek bir hcg ile. Benim de gögüslerim falan aciyordu. ondan süphe etmistim zaten. Su anda 6 aylik hamileyiiiiimm: )

selam kızlar..doktordan geldım hemen sıze yazıym dedım..saglıklı bı gebelık baslangıcı cok sukur..haftaya da ınsallah kalp atıslarını duyarsam daha da rahatlıycam..hepınızı sevıyorum kocaman kocamaan opuyorumm

kan tahlili yaptırdım sonuç ne gatif cıktı 0.19 hayırlısı ama neden gecikti anlamadım neyse kist falanda yokmuş gitiiğim doktor yeni ben urfaya tasınalı 3 ay oldu gittiğim doktorda hatay kırıkhanlı yani memleketlim cıktı bana 3 ay ver dedi inşallah gebelik olusturacağız dedi bakalım rabbim yakında nasip edecek inşallah adetimin gelmesini bekliyorum gelmesse 10 günsonra tekrar test yapacakmış

allah gönlüne göre versin insallah hamilesindir

aynı benım gıbı olmus cnm allah bebegını saglıcakla kucagına almayı nasip etsın insallah cnmm

ÇOK SEVINDIM TATLIM GOZUN AYDINNNNNNNNNNN ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SENINLE AYNI GIDIYORUZ BAKALIM AYNI GUN MU DOGURCAZ NAPCAZ :d

hayırlısı olsun cnm ınsallah tez zamanda bebıs sahıbı olursun

hayırlısı olsun canım dedıgın gıbı pes etmek yok mucadeleye devam...

çokk sevindimmm neslıkaan cımmm minicik demi:)hedeflerımız hepbırlıkte kalp atışlarını duymak artık :)

evet hamıle degılsın dedıler adet sokturucu kullandırttılar adet olmadı ama 2. ayında bellı oldu hamıle oldugu az daha sakat oluyodu bebek allah korudu hep hastanede yattı hamılelıgı boyunca

serapcığım ablan kan tahlilini ne zaman yaptırmıştı yani adeti geçince mi va sonuç kaçlardaydı acaba hatırlıyormusun yani hamile olupta kanda cııkmama ihtimali nekadar yüksek olabilir acaba

tatlım hamile olmak istiomusun istemiomusun çok merak ettim bende korunduğum halde hemen başlarım acaba hamileyimlere bencede direk kan testi yaptır bu kadar sıkıntına değmez kan da iltihap ta mide bulantısı ve halsizlik yapıomuş dr demişti.

canım ya benimde göğüslerim çok ağrırdı şimdi yok.40 günü buluyor adetim.ama bugün 38. günüm.bir iki kere iğnelenme gibi bişey oldu.bide kasık ağrım oluyo.evde test var ama yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…