Beta hcg 4 gün kala 7 sonra 2gün sonra 5 olduysa kimyasaldırKızlar kafam allak bullak, adetıme 4 gün kala beta hcg testi yaptırdım 7,65 cıkdı, aldığım herhalde 15 gebelık testinde hepsinde 2ncı silik cızgı cıkdı bazen daha belirgin bazen daha hafif, adetime 2 gün kala kan testi 5,85 cıkdı su an adetim 2 gün gecikdi, ve bugunde yapdıgım gebelık testi 2ncı bı çizgi gosterıyor. Kendimi aynı 2 oglumdada hıssetıgım gibi hamile hissediyorum, anneler hisseder bunuacaba bole bi durum yaşayıp hamile olan varmı? Cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
İnşallah öyledir, pazartesıye kadar bekleyeceğim, adet devam gecıkme yaparsa artık bi doktora gozukecemÇok geç döllenmiş olabilir, bir kaç gün daha sabredin bakalım
Beta hcg 4 gün kala 7 sonra 2gün sonra 5 olduysa kimyasaldır
7 den 5 e düştü ise kimyasaldir
Evet aynı yerde vermek gerek bazen farklılık olabiliyor2 farklı hastanede yapdm testlerı acaba bunun bi önemi varmıdır
Pazartesi ola hayır ola, 3 gün gecikdim belki pazartesi hayırlı haberler alırım inşallahEvet aynı yerde vermek gerek bazen farklılık olabiliyor
İnşAllah CanımPazartesi ola hayır ola, 3 gün gecikdim belki pazartesi hayırlı haberler alırım inşallah
Cnm kesinlikle hamilesin hayırlı olsunKızlar kafam allak bullak, adetıme 4 gün kala beta hcg testi yaptırdım 7,65 cıkdı, aldığım herhalde 15 gebelık testinde hepsinde 2ncı silik cızgı cıkdı bazen daha belirgin bazen daha hafif, adetime 2 gün kala kan testi 5,85 cıkdı su an adetim 2 gün gecikdi, ve bugunde yapdıgım gebelık testi 2ncı bı çizgi gosterıyor. Kendimi aynı 2 oglumdada hıssetıgım gibi hamile hissediyorum, anneler hisseder bunuacaba bole bi durum yaşayıp hamile olan varmı? Cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
Testi tekrarladinizmi nedir durum2 farklı hastanede yapdm testlerı acaba bunun bi önemi varmıdır
Evet malesef kimyasal gebelikTesti tekrarladinizmi nedir durum
5 ustu gebelik kabul ediliyor insallah iki gun sonra ikiye katlar saglikla gelir bebegin canim. Tebrik ederimKızlar adet günümden 1 gün önce kan tahlili yaptırdım 19.2 çıktı hcg sizce gebelik var mı
İnşlh canım5 ustu gebelik kabul ediliyor insallah iki gun sonra ikiye katlar saglikla gelir bebegin canim. Tebrik ederim
Tekrar kan verince bizide habersiz birakma kuzumİnşlh canım
2 gün sonra tekrar vercem bakalım hayırlısıTekrar kan verince bizide habersiz birakma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?