Sizce hamilemiyim?

Kızlar merhaba bende bugün adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı
Kan vermeye gittim hemen 21,53 sonuç hamilemiyim 👀

Maşallah canim hayırlı olsun bende bi gitseydim kana bi türlü gidemedim
Teşekkür ederim canım , ben heyecandan duramadım gittim acilden verdim ,2 gün sonra tekrar gidicem . Ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm olmadı .yumurta takibi yaptık bir ay ve doğal yolla kaldım . Endişeliyim ,sevinçliyim inşallah kat kat büyür değerler🥰 hepimizin inşallah❤️

Teşekkür ederim canım , ben heyecandan duramadım gittim acilden verdim ,2 gün sonra tekrar gidicem . Ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm olmadı .yumurta takibi yaptık bir ay ve doğal yolla kaldım . Endişeliyim ,sevinçliyim inşallah kat kat büyür değerler🥰 hepimizin inşallah❤️
Amin canim inşallah su mubarek gunde rabbim gonlumuze gore versin

ikinci çizgiyi görebilen var mı?

Eklentiler

• 20210318_104426.webp
    20210318_104426.webp
    18 KB · Görüntüleme: 26
Kizlaaar 2 ay önce bildiğiniz gıbı kimyasal gebelık gecırdım, bu ay 3 gün gecikdim veee bugun test yapdım... Bence pozitif ama korkuyorum....

Eklentiler

• Screenshot_20210410-182754.webp
    Screenshot_20210410-182754.webp
    29 KB · Görüntüleme: 27
tebrikler canım sağlıkla ilerler inşallah bu defa...
Amiin inşallah, su an hastanedeyim kan verdım.. Sonucu beklıorum.. Ama dün okadar one step gebelik testi ile yorum okudum ki bu kadar bariz positiv gösterip kanda negatif cıkan testler
Artık ümidimi de kestım gıbı.. Inşallah bu sefer iyi haber alacam.. 😢

Amiin inşallah, su an hastanedeyim kan verdım.. Sonucu beklıorum.. Ama dün okadar one step gebelik testi ile yorum okudum ki bu kadar bariz positiv gösterip kanda negatif cıkan testler
Artık ümidimi de kestım gıbı.. Inşallah bu sefer iyi haber alacam.. 😢
bazı testler gerçekten yanlış sonuç veriyor. bende bata 5 gün kala one step alıp yaptım negatif. bugün bat günüm ama baş ağrım var sanırım regl olucam. bu ay da olmadı maalesef.

doktora gitmeden yine klomen kullansam nasıl olur ki.... üç aya kadar gebelik oluşur eğer eşinde ve senin tüplerinde sıkıntı yoksa demişti.

Back
X