Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşlhEvet var hayırlı olsun
Kan verdinmi tekrar canim nasil değerlerin2 gün sonra tekrar vercem bakalım hayırlısı
Maşallah canim hayırlı olsun bende bi gitseydim kana bi türlü gidemedimKızlar merhaba bende bugün adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı
Kan vermeye gittim hemen 21,53 sonuç hamilemiyim![]()
Teşekkür ederim canım , ben heyecandan duramadım gittim acilden verdim ,2 gün sonra tekrar gidicem . Ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm olmadı .yumurta takibi yaptık bir ay ve doğal yolla kaldım . Endişeliyim ,sevinçliyim inşallah kat kat büyür değerlerMaşallah canim hayırlı olsun bende bi gitseydim kana bi türlü gidemedim
Amin canim inşallah su mubarek gunde rabbim gonlumuze gore versinTeşekkür ederim canım , ben heyecandan duramadım gittim acilden verdim ,2 gün sonra tekrar gidicem . Ben 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm olmadı .yumurta takibi yaptık bir ay ve doğal yolla kaldım . Endişeliyim ,sevinçliyim inşallah kat kat büyür değerlerhepimizin inşallah
![]()
Ben goremedim canim bat ne zamndiikinci çizgiyi görebilen var mı?
21 mart 2 gün sonraBen goremedim canim bat ne zamndi
Adetini bekle bakalim gebelik dusunuyorsan belki gec dollenme olmuştur adet olmazsan yine yaparsin testi21 mart 2 gün sonra
inşallah öyledir bakalım pazar günü adet günüm bekliyorumAdetini bekle bakalim gebelik dusunuyorsan belki gec dollenme olmuştur adet olmazsan yine yaparsin testi
Kiz anam bencesimi kalmis cocuk doğacak nerdeyseKizlaaar 2 ay önce bildiğiniz gıbı kimyasal gebelık gecırdım, bu ay 3 gün gecikdim veee bugun test yapdım... Bence pozitif ama korkuyorum....
Yaaaa ne bilimKiz anam bencesimi kalmis cocuk doğacak nerdeysemasallah canim sağlıkla gelsin bebisin
tebrikler canım sağlıkla ilerler inşallah bu defa...Kizlaaar 2 ay önce bildiğiniz gıbı kimyasal gebelık gecırdım, bu ay 3 gün gecikdim veee bugun test yapdım... Bence pozitif ama korkuyorum....
Amiin inşallah, su an hastanedeyim kan verdım.. Sonucu beklıorum.. Ama dün okadar one step gebelik testi ile yorum okudum ki bu kadar bariz positiv gösterip kanda negatif cıkan testlertebrikler canım sağlıkla ilerler inşallah bu defa...
bazı testler gerçekten yanlış sonuç veriyor. bende bata 5 gün kala one step alıp yaptım negatif. bugün bat günüm ama baş ağrım var sanırım regl olucam. bu ay da olmadı maalesef.Amiin inşallah, su an hastanedeyim kan verdım.. Sonucu beklıorum.. Ama dün okadar one step gebelik testi ile yorum okudum ki bu kadar bariz positiv gösterip kanda negatif cıkan testler
Artık ümidimi de kestım gıbı.. Inşallah bu sefer iyi haber alacam..![]()