- 1 Mayıs 2021
- 36
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mucize1234
-
Birinci testte varmiydi peki yarin gidip kan testi yapicamTesti tekrarla canım pozitifse çıkar ben 3 kere yaptım 2. Test benimde yoktu ama 3. Testte silik çıktı yine
Evet ama o kadar silikti ki testin arkasına telefon flaşı yaktım anca o zaman belli oldu ama 3. Testte baya belliydiBirinci testte varmiydi peki yarin gidip kan testi yapicam
Hmm insallah benimkide cikar canim yarin bi gideyjm saglik ocagnaEvet ama o kadar silikti ki testin arkasına telefon flaşı yaktım anca o zaman belli oldu ama 3. Testte baya belliydi
Hmm insallah benimkide cikar canim yarin bi gideyjm saglik ocagna
Bugun 4.gun bittiaynen bence de git kaç gün gecikti
O zaman kesin çıkar benim 4. Günde beta degerim 143 çıktı yarın tekrarlayacam yine kontrol amaçlı yükseldi mi diyeBugun 4.gun bitti
Anladim cnm tsk ederim allah gonlumuze gore versin ins cikar benimkideO zaman kesin çıkar benim 4. Günde beta degerim 143 çıktı yarın tekrarlayacam yine kontrol amaçlı yükseldi mi diye
İnşallah canım buraya da yaz sonucu inşallah çıkar çünkü beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirimAnladim cnm tsk ederim allah gonlumuze gore versin ins cikar benimkide
Yazarim tabi sen ne kadar bekledin bnmki bir yil 8 ayİnşallah canım buraya da yaz sonucu inşallah çıkar çünkü beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim
Benim 1 yıl canım tamYazarim tabi sen ne kadar bekledin bnmki bir yil 8 ay
Cnm bu sabah alt karin agrisiyla uyandim cok siddetli hasta mi olucam acabaBenim 1 yıl canım tam
Selamlarrr testimin sonucuHerkese merhaba, adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu bugun 30. gunum.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu.
Agrilar azalsa da ara ara devam ediyor. Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk bu sabahtan itibaren de fazlaca sizlama var. Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum.son bir hafta aşırı bel ağrım vardı. Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var. Bugun de adet gormezsem yarin sabah gebelik testi yapsam cikar mi acaba?
Cnm bu sabah cok siddetli sanciyla hasta oldumaynen bence de git kaç gün gecikti
Hayirli olsun canimSelamlarrr testimin sonucu
Hadi ya. İnşallah önümüzdeki aya diyelim canım. Aynısını yaşadım.Cnm bu sabah cok siddetli sanciyla hasta oldum
Insallah canim allah bizide isteyenleride yormasin insallahHadi ya. İnşallah önümüzdeki aya diyelim canım. Aynısını yaşadım.
İnşallah birbirimize bolca dua edelim. Hayırlı haberlerimizi alırız inşallah.Insallah canim allah bizide isteyenleride yormasin insallah
Insallah canimİnşallah birbirimize bolca dua edelim. Hayırlı haberlerimizi alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?