- 1 Mayıs 2021
- 36
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mucize1234
-
Amin canim insallah en kisa zamanda sanada bizede nasip olsunKasık ağrısının gebelikle alakalı olduğunu düşünüyorum ben regl olmadan birgün öncesi yada olcağımız gün ağrı yaşıyoruz ama daha önceyse gebelikle alakalı olabilir ben iki gebeliğimdede erken belirti olarak bunu yaşadım birini düşük nedeniyle kaybettim bu ay benimde kasıklarım çok ağrıyor bat 19 mayıs bakalım hayırlısı isteyen herkese nasip olsun
Kusura bakma cok soruyorum cnm nasil bi akintiydi benimki gun boyu saat basi akiyor kremsi beyaz isteİnşallah canım inşallah. Çok az bi iki kez akıntım gelmişti benim.
Şeffaf akıntıydı canım. Sorabilirsin tabiki çekinme.Kusura bakma cok soruyorum cnm nasil bi akintiydi benimki gun boyu saat basi akiyor kremsi beyaz iste
Saol cnm hmm farkliymis akintim insallah vardir canim ne diyimki seninkide sonraki ay insallahŞeffaf akıntıydı canım. Sorabilirsin tabiki çekinme.
İnşallah hamilesindirSaol cnm hmm farkliymis akintim insallah vardir canim ne diyimki seninkide sonraki ay insallah
Insallah canim saol guzel dileklerin icinİnşallah hamilesindirhaberini bekliyorum. Zaten bizim ilk denemelerimizdi. İnşallah sonraki aya nasip olur.
Bende hamileyim benim akıntım beyazdı sonra dan sarıya döndü ama şeffaf akintida geldiKusura bakma cok soruyorum cnm nasil bi akintiydi benimki gun boyu saat basi akiyor kremsi beyaz iste
Hayirli olsun cnm bende hala adet olmadim darisi bana ve tum isteyenlere olsun insallahBende hamileyim benim akıntım beyazdı sonra dan sarıya döndü ama şeffaf akintida geldi
Hayirli olsun cnm bende hala adet olmadim darisi bana ve tum isteyenlere olsun insallah
Allah razi olsun canim bebegin kac aylik belli lldumu cinsiyetiİnşallah sende hamilesindir sana dua edeceğim canım
Insallah vardir canim kizkardesiminki adete iki gun kala net sekilde cikmistiHerkese merhaba, adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu bugun 30. gunum.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu.
Agrilar azalsa da ara ara devam ediyor. Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk bu sabahtan itibaren de fazlaca sizlama var. Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum.son bir hafta aşırı bel ağrım vardı. Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var. Bugun de adet gormezsem yarin sabah gebelik testi yapsam cikar mi acaba?
Normal test mi yapmıştı erken gebelik testi mi ?Insallah vardir canim kizkardesiminki adete iki gun kala net sekilde cikmisti
Normal testtiNormal test mi yapmıştı erken gebelik testi mi ?
Daha yeni bebeğim 5 haftalık bende yeni öğrendimAllah razi olsun canim bebegin kac aylik belli lldumu cinsiyeti
Cnm peki testte kac gun sonra ciktiDaha yeni bebeğim 5 haftalık bende yeni öğrendim
Iki test yaptim biri negatif biri silik sekilde pozitif cikti kafam karisti iyiceİnşallah sende hamilesindir sana dua edeceğim canım
Testte adet günümde çıktı silik çizgi olaramCnm peki testte kac gun sonra cikti
Testi tekrarla canım pozitifse çıkar ben 3 kere yaptım 2. Test benimde yoktu ama 3. Testte silik çıktı yineIki test yaptim biri negatif biri silik sekilde pozitif cikti kafam karisti iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?