Malesef bekliyorum halaÇıktımı sonuç acaba
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsinEvet 28 çıktı bhcg
Amin çok çok sağol Allah seninde gönül muratlarını versinaaa çok sevindim valla bende heyecanla bekledım hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin
Amin sürekli dua edicem herkese ben çok bekledim başkalarına belki duamın faydası dokunurHayırlı olsun sağlıcakla gelsinRabbim bekleyen herkese nasip etsin
amin amin inşallah bende transfer olmayı beklıyorum sanırım haftaya olucak dua etAmin çok çok sağol Allah seninde gönül muratlarını versin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahEvet 28 çıktı bhcg
Bende 2 yıl sonra kavuştum kızımın güzel haberineAmin sürekli dua edicem herkese ben çok bekledim başkalarına belki duamın faydası dokunur
Amin inşallahBende 2 yıl sonra kavuştum kızımın güzel haberineevlat hasreti zor Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah kucağımıza almakta nasip olur
Amin inşallahAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ☺
Çok sevindim hayırlı olsun inşallahEvet 28 çıktı bhcg
Amin inşallah çok teşekkür ederim rabbim hepimize evlat nasip etsinÇok sevindim hayırlı olsun inşallah
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız mutlaka haber ver dua edicem bolcaamin amin inşallah bende transfer olmayı beklıyorum sanırım haftaya olucak dua et
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinEvet 28 çıktı bhcg
Bence var çünkü bende yaptım hiç çıkmadı burda görünüyor ikinci çizgiAdetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?