TebriklerEvet 28 çıktı bhcg
Amin canım inşallahTebriklerallah hayırlısıyla sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin
Aminnn canımcım inşallahh çok çok sağolRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Evet çok şükür o duyguyu tattıkVar var varrr bu duygu harika birşeyyy
Rabbim hayırlı kılsn çok sevindm canım bna da dua eder misnAmin sürekli dua edicem herkese ben çok bekledim başkalarına belki duamın faydası dokunur
Şu güzel gönlün için teşekkür ederim iki sene o kadar uzun geldi ki yaşlandım ve çok hayal kırıklığı biriktirdim ama çok güzel sonuç aldımOyy, canım çoook sevindim. Mutluluğunu paylaşıyorum.
Hani yazmışsın ya ilk sayfaya topluca almıştım bu testi diye.Nasıl da beklemişsin. Kimbilir kaç hayal kırıklığı var. Ama bak geliyor annesi. Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.
İnşallah Allahım tez zamanda yaşatır umarımTebrikler:) biz de yaşarız bir gün umarım bu Sevinci
Etmez miyim ben bir hamile ablaya iki aydır dua ettiriyordum şükür banada nasip oldu inşallah benden sonra sanada nasip olurRabbim hayırlı kılsn çok sevindm canım bna da dua eder misn
Sağol canım bnim hep hatırla bni inşallah çok dikkat et kendineEtmez miyim ben bir hamile ablaya iki aydır dua ettiriyordum şükür banada nasip oldu inşallah benden sonra sanada nasip olur❤
Sende çok dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyor olacağımSağol canım bnim hep hatırla bni inşallah çok dikkat et kendine
Amin inşallahÇok sevindim hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim amin canım inşallahTebriklerallah hayırlısıyla sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin
4 eylül laparoskopi olcm sol tüp tıkalıSende çok dikkat et kendine güzel haberlerini bekliyor olacağım ❤
İnşallah ondan sonra herşey yoluna girecek şakın moralini düşürme4 eylül laparoskopi olcm sol tüp tıkalı
İnşallah canım benim dualarını esirgeme nolurİnşallah ondan sonra herşey yoluna girecek şakın moralini düşürme
Adetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.
Ne demek dua edicem bol bol bak ben pko troid b12 yetmezliği ne ararsan vardı eşimde de keza birşeyler ve geçen ay kaza yaptık doktora gidemedik bak şimdi hamileyim yani sakin birleylere kafa yorup moralini bozmaİnşallah canım benim dualarını esirgeme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?