- 17 Ocak 2018
- 871
- 424
- 103
Adetime daha var üç tane idrar testi yaptım bugün kan verdim eşimi tekrar üzmemek için onun sonucunu bekliyorumBenimde adet günümde böyle silik çıkmıştı
Bence vardır yarin kan ver canim bakalim beta değerin ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime daha var üç tane idrar testi yaptım bugün kan verdim eşimi tekrar üzmemek için onun sonucunu bekliyorumBenimde adet günümde böyle silik çıkmıştı
Bence vardır yarin kan ver canim bakalim beta değerin ne kadar
8 ay oldu benimde bekliyoruz bu ay bir umutla.Amin inşallah Allahım hiç birimizi uzun süre evlat hasretiyle bırakmaz valla iki senedir bir mücadele bizimki seninki ne kadar oldu
Oh ne guzel sonucu bizle de paylasAdetime daha var üç tane idrar testi yaptım bugün kan verdim eşimi tekrar üzmemek için onun sonucunu bekliyorum
Ya var ya şu yorum bile nasıl mutlu etti bir bilsen sağol canımOlmazmı bebiş yola çıkmış hayırlı olsun. Kanda 100 üzeri çıkar kesin
Hayırlı olsun canım, güzel değerler çıkar inşallah,sağlıkla ilerlesin.Adetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.
Muhakkak paylaşıcam tabi mutluluktan ölmezsemOh ne guzel sonucu bizle de paylas
Klomen kullandım ben bu ay8 ay oldu benimde bekliyoruz bu ay bir umutla.
Amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
catlatma ignesi oldunuz mu? olduysaniz uzerinden kac gun gecti?Klomen kullandım ben bu ay
Adetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.
Amin inşallahHayırlı olsun var görünüyor. Sağlıkla gelsin inşallah
Yok sadece klomen kullandım başka birşey vermedi doktorcatlatma ignesi oldunuz mu? olduysaniz uzerinden kac gun gecti?
oh super o zaman. birden igne etkisi mi diye endise etmistim. o zaman hosgelmis bebisYok sadece klomen kullandım başka birşey vermedi doktor
İnşallah gelmiştir bana dua etoh super o zaman. birden igne etkisi mi diye endise etmistim. o zaman hosgelmis bebis
Valla 15:30 dam sonra çıkar sonuç dediler hastaneden bakalımbende merak ettım var gıbı gözukuyor inşallah
Çok güzel fikir inşallah böyle bir haberi verebilirimTeste göre var... inşallah kanda da çıkar eşinize güzel bi süpriz yapın çıkarsa bir minik çorap alın elinin içine koyun
Gözünüz aydın hamilesin tebrikler canımAdetime daha 2/3 gün var üç sefer idrar testi yaptım görselsek gibi çıktı eşimi boşuna umutlandırmak istemiyorum iki senedir bekliyoruz bu anı.
Sağol inşallah kanda da görünürGözünüz aydın hamilesin tebrikler canım