Gebeliğe Hazırlık Sizce hamilelik oluşmuş olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Merhaba kızlar. Yumurtlama günlerimi uygulamadan ve ya kasık ağrılarımdan anlıyorum. Bıraktığım resimde doğurgan olduğum günleri gösteriyor. Ayın 7 si yumurtlama ve sadece o günü değerlendirebildik. Sadece 1 günle tutmuş olabilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20200617-165012_Samsung Internet.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 76
Benim tutmıştu rabbim ol der olur kafanı rahat tut adet olmadınsa kan ver mutlaka

Olabilir bence duzenli adet oluyosaniz ayin7sinde kasik agrilariniz oluyimuydu merak ettm bendede var suan yaklasti yumurtlamam

Kesinlikle dogrulugu cok az bu sekilde devam ederseniz gercek dogurganlik gunlerinizi hep kacirirsiniz. En kisa zamanda ovulasyon testi deneyin bence. Ben bunla ilgili baya yazilar okudum. Insanlarin yumurtladigini sandigi ama yumurtlamadigi veya yumurtlamiyor sanip yumurtladigini soyledigi.

Bu ayda hamilelik durumum olmazsa bende ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum. Normalde regl günüm bugün karın ağrısı ve bel ağrım var ama henüz kanamam olmadı İnşAllah olmaz

Bu testler yanlış mı Adet düzenliyse. Ben de buna göre ilişkiye girmiştim. 2 günde 1 şeklinde.

En iyisi ovulasyon testi takvim dogru gostermiyor mesela benim ovulasyon testiyle her ay degisiyor yumurtlamam

En iyisi ovulasyon testi takvim dogru gostermiyor mesela benim ovulasyon testiyle her ay degisiyor yumurtlamam
Kaç gün değişiyor mesela. Benim düzenli adetim reglden önceki 14. gün önemli diye gösteriyor takvimde. Yumurtlama belirtilerini de anlayamıyorum vücudumda

Bir de İnternette hep şöyle yazıyor yumurtlama günu ve öncesi ilişkiye girmek önemli diye. Sperm kadın vücudunda 2 3 gün yaşıyor Hatta kaliteli sperm 6 güne kadar yaşıyormuş kadın vücudunda. Yani yumurtlama gününü takip etmek çok önemli mi bilemiyorum

ovulasyonla takip etrim ben pik gununu degerlendirdim catlamayi degerlendiiremedim ve tuttu neden olmasin

Saglikla olursa yasayabiliyor o kadar o yuZden belli olmaz ovulasyon testi hamilelik ihtimalini arttiriyor bunun iicn yumurta takibi yaptiranlar var doktorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…