- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi Uzunkiprik
-
Benim tutmıştu rabbim ol der olurMerhaba kızlar. Yumurtlama günlerimi uygulamadan ve ya kasık ağrılarımdan anlıyorum. Bıraktığım resimde doğurgan olduğum günleri gösteriyor. Ayın 7 si yumurtlama ve sadece o günü değerlendirebildik. Sadece 1 günle tutmuş olabilir mi?
Olabilir bence duzenli adet oluyosaniz ayin7sinde kasik agrilariniz oluyimuydu merak ettm bendede var suan yaklasti yumurtlamamMerhaba kızlar. Yumurtlama günlerimi uygulamadan ve ya kasık ağrılarımdan anlıyorum. Bıraktığım resimde doğurgan olduğum günleri gösteriyor. Ayın 7 si yumurtlama ve sadece o günü değerlendirebildik. Sadece 1 günle tutmuş olabilir mi?
Normalde yumurtlama zamanı sol kasığımda ağrı olurdu ama bu ay sağ kasığımda ağrı olmuştu. Sizin hangi taraf ağrıyor?Olabilir bence duzenli adet oluyosaniz ayin7sinde kasik agrilariniz oluyimuydu merak ettm bendede var suan yaklasti yumurtlamam
İnşAllahBenim tutmıştu rabbim ol der olurkafanı rahat tut adet olmadınsa kan ver mutlaka
Kesinlikle dogrulugu cok az bu sekilde devam ederseniz gercek dogurganlik gunlerinizi hep kacirirsiniz. En kisa zamanda ovulasyon testi deneyin bence. Ben bunla ilgili baya yazilar okudum. Insanlarin yumurtladigini sandigi ama yumurtlamadigi veya yumurtlamiyor sanip yumurtladigini soyledigi.Merhaba kızlar. Yumurtlama günlerimi uygulamadan ve ya kasık ağrılarımdan anlıyorum. Bıraktığım resimde doğurgan olduğum günleri gösteriyor. Ayın 7 si yumurtlama ve sadece o günü değerlendirebildik. Sadece 1 günle tutmuş olabilir mi?
Bu ayda hamilelik durumum olmazsa bende ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum. Normalde regl günüm bugün karın ağrısı ve bel ağrım var ama henüz kanamam olmadı İnşAllah olmazKesinlikle dogrulugu cok az bu sekilde devam ederseniz gercek dogurganlik gunlerinizi hep kacirirsiniz. En kisa zamanda ovulasyon testi deneyin bence. Ben bunla ilgili baya yazilar okudum. Insanlarin yumurtladigini sandigi ama yumurtlamadigi veya yumurtlamiyor sanip yumurtladigini soyledigi.
Bugün regl günüm aslında ama sancım var bacaklarım felan ağrıyor ama test yaptım negatifçıktıumarim guzel haber alirsin. Yarin kanda baktir bence.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama genelde takvimime göre gidiyorum ve mart ayında hamile kalıp düşük yapmıştım.Bu testler yanlış mı Adet düzenliyse. Ben de buna göre ilişkiye girmiştim. 2 günde 1 şeklinde.
Kaç gün değişiyor mesela. Benim düzenli adetim reglden önceki 14. gün önemli diye gösteriyor takvimde. Yumurtlama belirtilerini de anlayamıyorum vücudumdaEn iyisi ovulasyon testi takvim dogru gostermiyor mesela benim ovulasyon testiyle her ay degisiyor yumurtlamam
Bir iki gun fark oluyor takvimdeki gunle ayni olmuyor cogunluklaKaç gün değişiyor mesela. Benim düzenli adetim reglden önceki 14. gün önemli diye gösteriyor takvimde. Yumurtlama belirtilerini de anlayamıyorum vücudumda
Saglikla olursa yasayabiliyor o kadar o yuZden belli olmaz ovulasyon testi hamilelik ihtimalini arttiriyor bunun iicn yumurta takibi yaptiranlar var doktordaBir de İnternette hep şöyle yazıyor yumurtlama günu ve öncesi ilişkiye girmek önemli diye. Sperm kadın vücudunda 2 3 gün yaşıyor Hatta kaliteli sperm 6 güne kadar yaşıyormuş kadın vücudunda. Yani yumurtlama gününü takip etmek çok önemli mi bilemiyorum
Idrarda hemen cikmayabiliyor. Gec dollenmede olabilir. En sagliklisi saglik ocaginda kan . Bence yarini bekle baktir.Bugün regl günüm aslında ama sancım var bacaklarım felan ağrıyor ama test yaptım negatifçıktı
Ovulasyon testleri al onlarla degerlendir cnm. Mesela benim her ay degisiyor. Geçen ay 14.günüydü bu ay 12.günde yumurtladım mesela bu takvim dogru göstermezBu testler yanlış mı Adet düzenliyse. Ben de buna göre ilişkiye girmiştim. 2 günde 1 şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?