- 29 Ağustos 2016
- 1.177
- 2.086
- 83
- 32
- Konu Sahibi thegoldblank
-
5 yılın sonunda zar zor hamile kaldım. Eger hamileysen ac ellerini dua et. Senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var. Bi kadin için en büyük imtihan. Rabbim yaşatmasın kimseye bakma gücün varsa Allah hakkınızda hayırlısını versin bende 4 haftalikken öğrendim ayni böyleydi testimamin hayırlısı olsun ne diyeyim..
millet bu kadar uğraşırken, ben bu sekilde kaza kurşununa hamile kalırsam cidden çok şaşırırım.
hemen mi bu sekilde oldu yoksa biraz zaman geçincemi?5 yılın sonunda zar zor hamile kaldım. Eger hamileysen ac ellerini dua et. Senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var. Bi kadin için en büyük imtihan. Rabbim yaşatmasın kimseye bakma gücün varsa Allah hakkınızda hayırlısını versin bende 4 haftalikken öğrendim ayni böyleydi testim
Geçersiz. Üzerinde yazılan dakikadan sonra beliriyorsa doğru değil. Hamile değilsinizdir. İlk 5 dikkat diyorsa tabi. Emin olmak istiyorsanız kan testi yaptırın. Ve geri çekilme kesinlikle doğum kontrol yöntemi değildir. Eşinize bu konuda güvenebilirsiniz ancak; boşalma ile illa olmuyor o iş. Zevk suyundada sperm mevcuttur. Ve hamile kalma ihtimali yüksek. İstemiyorsanız; kan testi yaptırın gebelik yok ise doğum kontrol hapının başvurun.Arkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?
10 dkka icinde boyle oldu ve hala saklarım ayni bu sekilde duruyorhemen mi bu sekilde oldu yoksa biraz zaman geçincemi?
anladım tesekkur ederım10 dkka icinde boyle oldu ve hala saklarım ayni bu sekilde duruyor
Yok canım bende eski testim var atmadım . Böyle bir hale geldi hamilelik yok. Ancak o test acaba tam 5 dikka mi diyordu. ? 10 dakikadan sonra diyor olmasın. Sen testi tekrarla tam dkkasina bak. Bunda ikinci çizgi gibi değilki ama . Sen yinede emin ol. Ama geri çekilme bir yöntem değil hamile kalma riski çok yüksek. Ki ben kaldım da kaçırma falandan da değil.yarın testi tekrarlayacağım... çıldırıcam.
daha önce yapıp negatif çıkanlara sorabilir miyim?? gerçekten test 1-2 gün beklese bile bembeyaz mı kalıyor 2. çizginin olduğu yer.. eğer hamilelik yoksa?
Testler ilk 5 dakikadan sonra gecersizdir.Ben de aynisini yasamistim.Banyoda biraktim.Tek cizgi vardi.Bekleme cizgisi oluyor.Testi tekrarlayin ve varsa zaten saniyesinde cikiyor.Arkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?
Test süresini beklemiştim. Hatta buraya atmıştım hamile miyim diye. Ama sonrasında baktığımda da aynı şekilde duruyodu.anımda mı bu şekilde oldu yolsa daha sonra mı?
Test süresini beklemiştim. Hatta buraya atmıştım hamile miyim diye. Ama sonrasında baktığımda da aynı şekilde duruyodu.anımda mı bu şekilde oldu yolsa daha sonra mı?
Ay bende sordum da cevap gelmedi henüz.. Bence hamile çıktı sevinçten siteye girmek aklına gelmiyorkonu sahibi evet test yaptınızmı merak ettim dün takipteydim konunuzu.
evet yazdım son durumukonu sahibi evet test yaptınızmı merak ettim dün takipteydim konunuzu.
yazdımAy bende sordum da cevap gelmedi henüz.. Bence hamile çıktı sevinçten siteye girmek aklına gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?