Sizce hamile olabilir miyim? *resimli*

thegoldblank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
94
67
88
29
Arkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?

Eklentiler

• 20190313_231541.webp
    181,3 KB · Görüntüleme: 638
Neden olmasın olabilir..iki hamileliğim de de ikinci çizgi varla yok arasındaydı..olabilir bence yarın bir test yaptırın

Test çok mu bekledi, ben bişey anlamadım, renk değişikliği olmuş.

Yüksek ihtimal hamilesiniz
Aynısı başıma geldi tek çizgiden çok sonra 2. Çizgi çıktı . İlk haftalarda olabiliyormuş .
Sonraki yaptığım testlerde 2. Çizgi daha erken çıkmaya başlamıştı
Ne diyelim ... Hayırlısı olsun ...

Merhaba cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Beni şaşırtan şey arkadaşlarında dediği gibi sanki testte renk değişikliği var. bütün forumu taradım pozitif sonuçlar, silik çıkanlara vs baktım benimkine benzer bi foto yoktu :))

Korunmadığınız zaman hamile kalmanız kadar normal bir şey olabilir mi?

Bir saat beklemiş test doğru sonucu vermez, en doğrusu kan testi yaptırmak.

Aynen benim 2seneden fazla çocuğum olmadı hiç korunmadığımız halde. Hiç Bi testte de hamilelik negatif olduğu sürece testte pozitif çıkmadı.. Bir gün iki gün beklesem dahi çıkmıyordu. Şimdi daha yeni iki aylık gebeyim ve adet gecikmesinden 3gğn sonra denedim gayet net pozitif çıktı ve onu sakladım sonunda pozitif gördüğüm için hala pozitif olarak duruyo değişmedi.. Bide hiç Bi zaman pahalı testler almadım ben hep en ucuzundan aldım.. Hiç de yanıltmadı.. Bence konu sahibimiz hamile :) :)

ya biz nereden bilelim bu testin prospektüsü yok mu
çizgilerin anlamları neyin yazmıyor mu
cevap veren herkes tahminde bulunur buda kafa karışıklığı demektir

yarın testi tekrarlayacağım... çıldırıcam.
daha önce yapıp negatif çıkanlara sorabilir miyim?? gerçekten test 1-2 gün beklese bile bembeyaz mı kalıyor 2. çizginin olduğu yer.. eğer hamilelik yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…