- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi thegoldblank
-
İdrarda gebelik testleri yalancı negatif çıkabilir ama yalancı pozitif çıkmazMerhaba cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Beni şaşırtan şey arkadaşlarında dediği gibi sanki testte renk değişikliği var. bütün forumu taradım pozitif sonuçlar, silik çıkanlara vs baktım benimkine benzer bi foto yoktu :))
Valla 1 ayda beklese bembeyaz kalıyor :))))yarın testi tekrarlayacağım... çıldırıcam.
daha önce yapıp negatif çıkanlara sorabilir miyim?? gerçekten test 1-2 gün beklese bile bembeyaz mı kalıyor 2. çizginin olduğu yer.. eğer hamilelik yoksa?
eyvah! diyeyim o zamanValla 1 ayda beklese bembeyaz kalıyor :))))
Canım benim hep beyaz kalmıştı ikinci çizgi çıkmadı hiç. Hamile değilken tabiyarın testi tekrarlayacağım... çıldırıcam.
daha önce yapıp negatif çıkanlara sorabilir miyim?? gerçekten test 1-2 gün beklese bile bembeyaz mı kalıyor 2. çizginin olduğu yer.. eğer hamilelik yoksa?
Çoook günah!! Şükret bence...eyvah! diyeyim o zaman
ya bu fotoğrafı çekeli 6 saat olmuş ama hala aynen böyle duruyor test..Burdan negatif gorunuyor. Gebelik icin daha erken olabilir. Bu renk dagilmasi biraz zaman gecince kayboluyor sizi yaniltan dagilma
O zaman negatif test zaten. Ama erken gebelikte olabilir o zaman ilk baslarda negatif cikabilir. Adetinizin uzerinden 5 gun gecmesi gerekir en az pozitif cikmasi icin eger hamile iseniz.ya bu fotoğrafı çekeli 6 saat olmuş ama hala aynen böyle duruyor test..
benim 1 gun oyle kalmisti sonra renkler oturmustu. Yillardir saklarim nettir yani. Sizde silik iz bile yok sadece idrar miktarinin azligina bagli tam dagilma olmamis leke kalmisya bu fotoğrafı çekeli 6 saat olmuş ama hala aynen böyle duruyor test..
Test 1saat beklediği için böyle görünüyor şimdi.Eğer pozitif olsaydı en geç 10dk sonra çıkardı zaten.Şu haliyle sonucu negatif değerlendirebiliriz.Kan testi verince en doğru sonuca ulaşırsınız zaten.Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Ben negatif diyorum bu test sonucuna.Arkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?
3 gün geciktiO zaman negatif test zaten. Ama erken gebelikte olabilir o zaman ilk baslarda negatif cikabilir. Adetinizin uzerinden 5 gun gecmesi gerekir en az pozitif cikmasi icin eger hamile iseniz.
Test bozuk gibiArkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?
Kızıma hamile olduğumda bu şekilde çıkmıştı.Arkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?
anımda mı bu şekilde oldu yolsa daha sonra mı?Kızıma hamile olduğumda bu şekilde çıkmıştı.
Hamilesin bence yarın bi kan ver hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar son adet başlangıç tarihim 10 şubat.. adetlerim çok düzenlidir 3 gün gecikince bugün evhamlanıp test yaptım. Daha 2 yıllık evliyim, çocuk düşünmüyoruz ikimizde.. özel olarak korunma yöntemimiz yok sadece geri çekilme.. bu hep böyle oldu ve başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. testin fotoğrafını ekliyorum. Testi yaptığımda ilk 5 dk içinde çok net bir şekilde tek çizgi belirdi. İçim rahatladı banyoya bırakmıştım eşim gelince göstermek için, fakat 1 saat sonra kontrol ettiğimde bu haldeydi. kafam çok karıştı şimdi bu şekilde bir şeyle karşılaşan var mı?
amin hayırlısı olsun ne diyeyim..Hamilesin bence yarın bi kan ver hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?