Sizce hamile ola bilirmiyim?

Aynı durumdayız canım ben de meraklı meraklı bekliyorum evde bugün 6 gün oldu gecikeli insallah gebeyizdir
E sende 6 gun olmuş. Yapmadın mı test? Sen yapsana. Iyi dayanmışsın ha. Ben şu clearblue dijital gebelik testinden istiyorum ama Azerbaycanda üretilmiyo galiba. Bildiğim kadarıyla yok.

E sende 6 gun olmuş. Yapmadın mı test? Sen yapsana. Iyi dayanmışsın ha. Ben şu clearblue dijital gebelik testinden istiyorum ama Azerbaycanda üretilmiyo galiba. Bildiğim kadarıyla yok.
Canım 3.günü test yaptım negatif cıktı. Ertesi gun doktora gittim alttan muayene etti bisey goremedi

Bilemiyorum günün gecmis herhangi bir tane al. Predictor kullandım ben

Bilemiyorum günün gecmis herhangi bir tane al. Predictor kullandım ben
Yok daha yapmıycam canım. Öteki testlerin o tek çizgisini görmek istemiyorum o yüzden clearblue istedim. Hem de varsa kaç haftalık olduğunu da gosteriyor

Yok daha yapmıycam canım. Öteki testlerin o tek çizgisini görmek istemiyorum o yüzden clearblue istedim. Hem de varsa kaç haftalık olduğunu da gosteriyor
Duymadım hic iyi bir test sanırım. Ovulasyon testin varsa o da gebeligi gosteriyor

Bende de öyle şu anda. Sivilce bende hep oluyo ama. Şu anda buyuk birisi cıktı. Bugüne kadar küçük uçlu çıkıyodu. Şimdi çenemde uçsuz bi sivilce çıktı. Hafif bel ağrım da var. Adet ağrısı gibi.3 gun oldu bugun hala adet olmadım. Olacaksam olayım da rahatlayayım diyorum artık
Canım test yaptın mı? Benimde bata 6 gün var ve karnımın altı şiş göğüslerim dokununca ağrıyor ve dolgun. Belimde de ara ara ağrı oluyor. Ama adet belirtilerim bunlar bakalım ne olacak bu ay. Hayırlı haberler veririz inşallah

Canım test yaptın mı? Benimde bata 6 gün var ve karnımın altı şiş göğüslerim dokununca ağrıyor ve dolgun. Belimde de ara ara ağrı oluyor. Ama adet belirtilerim bunlar bakalım ne olacak bu ay. Hayırlı haberler veririz inşallah
Benimki geçti yarın 4gün olacak. Ama test yapmadım. Daha bekliyorum. Bebiş yok sanki. Ama adete dair de bişey hissetmiyorum. Heralde geç adet olucam

anladım canım iyi sabrediyorsun helal sana :) benimde belirtilerim kayboluyor sivilcemde çıkmış bugün adet olcam bende :(

anladım canım iyi sabrediyorsun helal sana :) benimde belirtilerim kayboluyor sivilcemde çıkmış bugün adet olcam bende :KK43:
Hiçbirine ait hiçbişey yok bende. Sivilcem uçsuzdu bugun baktım uçlu olmuş. Negatifleri görmekten bıkan insan tabiiki sabreder. Pozitifi goreceğimi düşününce bile imkansız diyorum içimde. Çünki hiçbişey hissetmiyorum. 4 gün oldu bugun gecikeli. Daha da geç adet olucam heralde :kızgın:

Benim bugünle birlikte 4 günüm var test yaptım hayali çizgi gördüm sanki yada bana öyle geldi. Bakalım ne olcak sonuç

Sen ne yaptın? Geldi mi kırmızılar yoksa beklemedemisin benim gibi?
Hadi inşallah kırmızılar gelmez canım. Ben de hala olmadım bugün 8.günüm ısrarla test yapmiyorum ben de. Meraktayımmm seni de merak ediyorum ins guzel olur her sey

Hadi inşallah kırmızılar gelmez canım. Ben de hala olmadım bugün 8.günüm ısrarla test yapmiyorum ben de. Meraktayımmm seni de merak ediyorum ins guzel olur her sey
Tşk ederim canım. Benim 6.gunum bugun. Sende bi belirti bişey var mı? Bulantı falan?

Back