Sizce hamile ola bilirmiyim?

Merhaba miray. Ben de senin durumdayım sayılır. Bugün adetim geçeli bes gün oldu. Ücüncü günü idrar testi yaptım negatif malesef. İnsann icinde hep ümit oluyo bence hemen test yap

Va hala hastalanmadım. Doktor alttan muayene etti. Bebek göremedi ama adet de olacaga benzemiyorsun geç olursun dedi. Ki adetlerim duzenlidir :( keske gec dollenme olsa diyorum icimden. Umarım hamile kalırız canım

:KK43:
Va hala hastalanmadım. Doktor alttan muayene etti. Bebek göremedi ama adet de olacaga benzemiyorsun geç olursun dedi. Ki adetlerim duzenlidir :KK43: keske gec dollenme olsa diyorum icimden. Umarım hamile kalırız canım
AMIN canım. InşALLAH ikimiz de hamileyizdir.. Benim adetlerim geçen aya kadar düzene girmişti. Geçen ay 3 gün gecikti. Bu ay da 2 gun oldu. Bat 20 hazirandı. Test yapmak da istiyorum bi umut belki gorurum, yapmaya da korkuyorum :KK43:o_O

:KK43:
AMIN canım. InşALLAH ikimiz de hamileyizdir.. Benim adetlerim geçen aya kadar düzene girmişti. Geçen ay 3 gün gecikti. Bu ay da 2 gun oldu. Bat 20 hazirandı. Test yapmak da istiyorum bi umut belki gorurum, yapmaya da korkuyorum :KK43:o_O
Yarın sabah ilk idrarınla yapmalısın canım.En azından görürsün ne olduğunu.

Yarın sabah ilk idrarınla yapmalısın canım.En azından görürsün ne olduğunu.
Eşime söyledim ama o da artık istemiyor galiba negatifi görmemi. Bekleyelim test yapma dedi. Benim üzülmeme dayanamıyor. Kafandan at stres yapma diyor.

Eşime söyledim ama o da artık istemiyor galiba negatifi görmemi. Bekleyelim test yapma dedi. Benim üzülmeme dayanamıyor. Kafandan at stres yapma diyor.
Eşlerimiz aynı canım :) benmki de öyle. Amaaaaaaa gizli gizli yapabilirsinn :)

Geçen ay hiç belirtim yoktu hamileyim sandım ancak regl oldum
Bu ay hiç belirtim yok reglden 2 gün önce test yaptım pozitif ama halen belirtim yoktu
Regl olmam gereken gün kasık ağrılarım başladı 2 3 gün sonra göğüs ağrıları başladı
Erken belirti olmuyor
Belirtiler reglin geciktiği günden itibaren başlıyor
İnşallah bebişiniz vardır..

Bu ay hiç belirtim yok reglden 2 gün önce test yaptım pozitif ama halen belirtim yoktu
Regl olmam gereken gün kasık ağrılarım başladı 2 3 gün sonra göğüs ağrıları başladı
Erken belirti olmuyor
Reglim gecikti zaten. 2 gündür gecikmem var. Bugun 3gün. Nedense artık umudumu yitiriyorum. Sivilcem de çıkmaya başladı. Adet olcam heralde:duduk::kızgın::KK43:

Eşlerimiz aynı canım :) benmki de öyle. Amaaaaaaa gizli gizli yapabilirsinn :)
Cnm ben kendim yapamıyorum gizli. Evden dışarı pek çıkmam. Eczane de yakın değil. Kv.ye söylemiyorum. Umutlanıyo olmayınca suratı düşüyo. Sadece bekliycem işte. Ama içimden bi ses bu ay da olmadı diyor

Erken belirti olmuyor
Sizde bulantılar başladı mı?

Adetim 7 gün geçtikten sonra mide bulantısı başladı onu da ilkkez dün yaşadım çok olmuyor

Reglim gecikti zaten. 2 gündür gecikmem var. Bugun 3gün. Nedense artık umudumu yitiriyorum. Sivilcem de çıkmaya başladı. Adet olcam heralde:duduk::kızgın::KK43:
Bende de sivilce çıkmıştı ama her aykinden farklıydı
Kocaman ve ucu yoktu :) hormonlardan dolayı yağ salgılıyormuş vücut bu da kör sivilce yapıyormuş

Bende de sivilce çıkmıştı ama her aykinden farklıydı
Kocaman ve ucu yoktu :) hormonlardan dolayı yağ salgılıyormuş vücut bu da kör sivilce yapıyormuş
Bende de öyle şu anda. Sivilce bende hep oluyo ama. Şu anda buyuk birisi cıktı. Bugüne kadar küçük uçlu çıkıyodu. Şimdi çenemde uçsuz bi sivilce çıktı. Hafif bel ağrım da var. Adet ağrısı gibi.3 gun oldu bugun hala adet olmadım. Olacaksam olayım da rahatlayayım diyorum artık

Bende de öyle şu anda. Sivilce bende hep oluyo ama. Şu anda buyuk birisi cıktı. Bugüne kadar küçük uçlu çıkıyodu. Şimdi çenemde uçsuz bi sivilce çıktı. Hafif bel ağrım da var. Adet ağrısı gibi.3 gun oldu bugun hala adet olmadım. Olacaksam olayım da rahatlayayım diyorum artık
İnşallah hayırlısı ile bebeğin vardır canım olumsuz düşünme
Çok da kaptırma doğal davran stres yapma

İnşallah hayırlısı ile bebeğin vardır canım olumsuz düşünme
Çok da kaptırma doğal davran stres yapma
Elimde değil ki. Ben de istiyorum düşünmemek ama adet gecikmesi beni stresse sokuyor. Aylardır düzene girmişti. Günü gününe oluyodum. Şimdi yine gecikme olunca ne sorun var diye düşünmeden edemiyorum.. Hayırlısı bakalım

Elimde değil ki. Ben de istiyorum düşünmemek ama adet gecikmesi beni stresse sokuyor. Aylardır düzene girmişti. Günü gününe oluyodum. Şimdi yine gecikme olunca ne sorun var diye düşünmeden edemiyorum.. Hayırlısı bakalım
Adet duzensizliginde sinir stres hava degisimi kilo alimi gibi bir sürü faktör etkiliymiş

Back