• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HAMİLE MİYİM

Evet canım o 2 günü değerlendirebildik. Aslında o haftayı tümüyle öneriyorlar ama her zaman fırsat olmuyor işte :) Bence regl olacak gibiyim ya topuklarım falan çok ağrır günü yaklaşınca, şu anda da ağrıyor.. Yarın ağrılar çok artarsa anlarım zaten 😂 Bu seviyede kalırsa hala bir olasılık var deriz 😂 İnşallah sizin de olur bu ay canım, yazışırız :)
test yaptın mı hiç canım binim daha yumurtlama gelmedi bende geç yumurtluyorum her halde bide emziriyorum onunda etkisi var herhalde

test yaptın mı hiç canım binim daha yumurtlama gelmedi bende geç yumurtluyorum her halde bide emziriyorum onunda etkisi var herhalde
Yok canım yapmadım, regl günüm yarın. Zaten bence olurum da. Ben bu herkesin yazdığı belirtileri göstermiyorum 😂 Gayet normal bir şekilde belim bacaklarım ayaklarım ağrıyor her ayki gibi :) İmkan olursa bu ay tekrar deneriz bakalım 😊

Yok canım yapmadım, regl günüm yarın. Zaten bence olurum da. Ben bu herkesin yazdığı belirtileri göstermiyorum 😂 Gayet normal bir şekilde belim bacaklarım ayaklarım ağrıyor her ayki gibi :) İmkan olursa bu ay tekrar deneriz bakalım 😊
İnşAllah hamişsindir benim kızımda da pek bir belirtim yoktu sadece sol bacak ve kasık ağrım vardı oda adetim gecikince başlamıştı adete 4 gün kala test yapmıştım çok hafif gölge vardı ertesi gün yapmıştım negatif çıkmıştı sonra nasıl olsa yok diyerek bekledim adetim iki gün geçince rast gele ovulasyon tesit yapmıştım kop koyu çıkmıştı ikiside hemen arkadından gebelik testi yaptım öyle çıktı 🥰yani her ne kadar belirtiye bakma desemde insan dinliyo kendini ama yarın ilk idrrla yap varsa çıkar çünkü bnada haber et 🥰

İnşAllah hamişsindir benim kızımda da pek bir belirtim yoktu sadece sol bacak ve kasık ağrım vardı oda adetim gecikince başlamıştı adete 4 gün kala test yapmıştım çok hafif gölge vardı ertesi gün yapmıştım negatif çıkmıştı sonra nasıl olsa yok diyerek bekledim adetim iki gün geçince rast gele ovulasyon tesit yapmıştım kop koyu çıkmıştı ikiside hemen arkadından gebelik testi yaptım öyle çıktı 🥰yani her ne kadar belirtiye bakma desemde insan dinliyo kendini ama yarın ilk idrrla yap varsa çıkar çünkü bnada haber et 🥰
Canım adetim başladı gibi, bu artar daha sabaha… Zaten ağırlarım da epey arttı. Bu ay biz de pas geçtik yani 😂 1 ay sonra bu vakitler görüşelim 😂

Tam kesin oldun mu cnm
Hayır ama zaten ilk sinyal geldikten 10-12 saat sonra başlıyor yoğunluk canım. Ben bu kadar ağrıya kesin olurum 😅 Ne zamanki bir ay ağrı sancı hissetmem rahat enerjik falan hissederim kendimi, tamam derim bu kez farklı bir şeyler var 😂

Tam kesin oldun mu cnm
Belki lekelenmedir
Hayır ama zaten ilk sinyal geldikten 10-12 saat sonra başlıyor yoğunluk canım. Ben bu kadar ağrıya kesin olurum 😅 Ne zamanki bir ay ağrı sancı hissetmem rahat enerjik falan hissederim kendimi, tamam derim bu kez farklı bir şeyler var 😂
erken oldun o zaman hayırlısı olsun cnm yumurta takibi nasıl yapmıştın canm

Belki lekelenmedir

erken oldun o zaman hayırlısı olsun cnm yumurta takibi nasıl yapmıştın canm
Yok canım yarın olacaktım zaten şimdi sadece ön sinyaller yarın yoğunluk olur. Ben yine ilk günümü yarın diye hesaplarım. Geçen ay ovülasyon testi kullandım. Bir kez silik çizgide, iki kez de çift çizgide denedik. Bir ay içinde eşimle denk gelebildiğimiz günler de sadece onlardı zaten 😂

Yok canım yarın olacaktım zaten şimdi sadece ön sinyaller yarın yoğunluk olur. Ben yine ilk günümü yarın diye hesaplarım. Geçen ay ovülasyon testi kullandım. Bir kez silik çizgide, iki kez de çift çizgide denedik. Bir ay içinde eşimle denk gelebildiğimiz günler de sadece onlardı zaten 😂
hangi testi kullanıyorsun ben innovita kullanıyorum

Peki işe yaramadıysa neden çocuğum olmamış üç yıldır? Ya da bu yöntemi bıraktıktan bir süre sonra hamile kalırsam buna ne gibi bir açıklama getireceksiniz? Madem kitaba göre konuşuyoruz o zaman hiçbir korunma yönteminin % 100 korunma olmadığını da bilmelisiniz. Milleti geri çekilerek korunabilirsiniz diye teşvik ettiğim de yok herkes kendi yöntemini kendisi belirler. Biz bunu yapabilenlerdeniz ama siz kendinize güvenmiyorsanız denemeyin bu kadar basit yani.
Doğum kontrol hapı düzenli kullanılırsa tam koruma sağlıyor.Onun dışındakiler garanti değil.

sadece gebelik testleri beni çok yanılttı iki pozitif testime rağmen adet oldum çok can sıkıcı bir durumdu
Anladım canım. Ben zaten regl gecikmesi yaşarsam yaparım daha da olmazsam kan veririm yeter ki olsun da öğrenmenin bir yolunu buluruz 😂 Bugün rutin kanlarıma baktırdım d vitamini takviyesi almam gerekiyormuş onun dışında doktor sadece erken olduğunu söyledi 6 ay içinde normal yollarla kalamazsanız görüşürüz 2 ay çok erken dedi.

Anladım canım. Ben zaten regl gecikmesi yaşarsam yaparım daha da olmazsam kan veririm yeter ki olsun da öğrenmenin bir yolunu buluruz 😂 Bugün rutin kanlarıma baktırdım d vitamini takviyesi almam gerekiyormuş onun dışında doktor sadece erken olduğunu söyledi 6 ay içinde normal yollarla kalamazsanız görüşürüz 2 ay çok erken dedi.
Evet çok erken ama ertelemyinde hiç bir zaman benim geçen ayki gebelik testim böyle çıkmıştı bu ay hiç yapasım yok bu test yüzünden 😒

Eklentiler

• C8E5F1A2-A5E2-4542-8B74-01B1BC2F953B.jpeg
    C8E5F1A2-A5E2-4542-8B74-01B1BC2F953B.jpeg
    213,7 KB · Görüntüleme: 27
Evet çok erken ama ertelemyinde hiç bir zaman benim geçen ayki gebelik testim böyle çıkmıştı bu ay hiç yapasım yok bu test yüzünden 😒
Yok yok ertelemeyiz canım biz üzerimize düşeni yapalım gerisi nasip kısmet… Doktora hormonlarıma bakabilir miyiz diye sordum ona da gerek görmedi. En az 6 ay 1 yıl doğal yollarla gebe kalamayan kadınlarda araştırırız bu durumları. Sizin için erken dedi. Ben de ısrar etmedim o öyle deyince…

Back