size birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olunSelam kızlar,
3 yıldır evliyim. Yaşım 29. 3 yıldır geri çekilme ile korunduk hep. Aralık ayında korunmayı bıraktık o ay olmadı. Ocakta ovülasyon testi aldım. Silik çizgiyi görünce ilişkimiz oldu, ardından iki gün üst üste çift çizgi gördüm o iki günü de değerlendirdik. Sonrasında başka denememiz olamadı. İlişkiden sonraki iki gün sol kasığımda belirgin seviyede tek taraflı bir ağrı oluştu. İki gün devam etti ve kayboldu. Şu an reglime bir hafta var. Yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum, sürekli bir yerlere yatıp uyuyasım geliyor :) ki hiç uykuyla aram yoktur. Başka de bir şeyim yok. Henüz çok erken olduğu için herhangi bir şeyle de kontrol edemiyorum. Önümüzdeki 2 hafta eşimle ayrı olacağız. Döndüğümüzde güzel bir haber vermek isterdim aslında ona :) ama sizce ihtimal nedir?? Benzer ağrı ya da baş dönmesi yaşayanınız oldu mu bu dönemlerde?
Evet canım aynen olmazsam gidicem Pazartesi’ye kadar bakalım bekliyim de diyorumDoktora git
Evet kesinlikle çıkarsize birşey sormak istiyorum lütfen yardımcı olungeçen ay 28 de adet başladı bu ay 7 gün geciktim ama 2 gün önce çok silik bir leke oldu wc de sonra birdaha olmadı ama karnım kasıklarım ağrıyor ama olmuyorm sizce hamile olma durumum varmı test yapsam çıkarmı
Evet en alttaki test çatlama olduğunu gösteriyorKızlar çatlama olmuş dimi
Peki teşekkürler canım buğünüde değerlendirirm birde afedersin ilişkiden sonra hemen akıyo normal miEvet en alttaki test çatlama olduğunu gösteriyor
Kesinlikleufak bir hatırlatma geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Evet normal sonrasında hemen kalkmayın yarım saat kadar yatın, bele yastık koyup ayakları kaldırmak da etkili olur diyorlarPeki teşekkürler canım buğünüde değerlendirirm birde afedersin ilişkiden sonra hemen akıyo normal mi
Bilmiyorum akmadığı zaman tutuyo diyorlar o yüzden moralim bozuldu birde rahatsızım biraz öksürük kirizi tutuyo öksürdükçe giden gidene bana hiç kalmadı gibi geliyoEvet normal sonrasında hemen kalkmayın yarım saat kadar yatın, bele yastık koyup ayakları kaldırmak da etkili olur diyorlar
Kuzum ne yaptın test yaptın mı hadi güzel haberler verHahaha evetbak bugün de test yapdım. Ne diyosun? Sence var mı kuzu
Evet yaptım kuzucum doktora da gittim beta 72 çıktıKuzum ne yaptın test yaptın mı hadi güzel haberler ver
çok sevindim Rabbım kucağına da almayı nasip etsin kuzumEvet yaptım kuzucum doktora da gittim beta 72 çıktıdaha bugün regli günümsü hiç gecikme yaşamadan çok şükür
Aminn kuzucum inşallah rabbim tez zamanda senide sevindirsinçok sevindim Rabbım kucağına da almayı nasip etsin kuzumbanada dua et
Amin Amin çok AminAminn kuzucum inşallah rabbim tez zamanda senide sevindirsin
hayırlısı olsun canım benim. Allah hayırlı zamanda nasip etsin diyelimKızlar test taptım ben malesef tek çizgi yani görünüşe göre göre hamile değilim galiba bugün 7 gün bitti adet olmadım daha
Evlimisinz yada istiyormusunzDün birliktelik oldu korunuyorduk ama boşalma esnasında prezervatif yırtıldı ilk boşalması olduğu gibi içimde oldu ihtimal var mı ?? Tahlillerde ne zaman çıkar kaç gün ya da hemen yapsam kan tahlilde çıkar mı ? Hamile kalır mıyım
Ayrıca ihtimal var regl döneminiz ne zmqnDün birliktelik oldu korunuyorduk ama boşalma esnasında prezervatif yırtıldı ilk boşalması olduğu gibi içimde oldu ihtimal var mı ?? Tahlillerde ne zaman çıkar kaç gün ya da hemen yapsam kan tahlilde çıkar mı ? Hamile kalır mıyım
Nişanlıyız istiyorduk da böyle bi durumla karşılaştık işteEvlimisinz yada istiyormusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?