Sizce hamile miyim?

Devlet hastanesinde sabah verilen kan öğleden sonra çıkar.. özelde 1 saat içinde sonuç verirler.. sizin ki çok saçma olmuş o nasıl hastane anlamadım
Resmî bir kurumda çalışıyorum. Oranın hastanesine geldim. Öğleden sonra tekrar soracağım. Doktorda değişmiş zaten. Daha önce de adetim gecikmişti. Doktor ultrasonla bile bakmıştı. Bu ilgilenmedi bile.

Maalesef böyle doktorlar denk gelebiliyor imkanınız varsa özelde baktırın

Tebrik aderiiim canım ilişkiye girdiğin günler kaç dereceydi en yüksek ateşin

Tebrik aderiiim canım ilişkiye girdiğin günler kaç dereceydi en yüksek ateşin
Ateşim yüksek çıkmadı benim. Genelde 35 lerdeydi. Adet sonrası en yüksek 36ydı. Birlikte olduğumuzda ateşim en yüksek 35.7ydi.
Teşekkür ederim bakalım sonuç ne çıkacak.

Ateşim yüksek çıkmadı benim. Genelde 35 lerdeydi. Adet sonrası en yüksek 36ydı. Birlikte olduğumuzda ateşim en yüksek 35.7ydi.
Teşekkür ederim bakalım sonuç ne çıkacak.
Muhtemelen pozitif canım senin

testiniz pozitif büyük ihtimalle kanda da pozitif çıkacak sorunlu bir evliliğiniz var Allah yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bende eşimle tam yollarımızı ayırmaya karar verdiğimizde oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim zor bir durum

Hayırlısı bakalım. Özel değilse şimdi nasılsınız?

Hayırlısı bakalım. Özel değilse şimdi nasılsınız?
hamile olduğumu öğrendikten sonra 5 yıl daha sürdü evliliğim kör topal sonra daha fazla dayanamadık ayrıldık şu an 2. evliliğimi yaptım 3 yıl oldu oğlumda ben de çok mutluyuz
şunu bilin ki bazı şeyler asla tamir olmuyor olsa da eskisi gibi olmuyor

Anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…