Bende anlamadım. Hemşire öyle dedi. Ama öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum.Yarın mı? Benim hep 2 saatte çıkıyordu
Devlet hastanesinde sabah verilen kan öğleden sonra çıkar.. özelde 1 saat içinde sonuç verirler.. sizin ki çok saçma olmuş o nasıl hastane anlamadımAy inşallah canım heyacandırdın beni. Şimdi kan verdim. Sonuç yarın çıkar dedi.
Resmî bir kurumda çalışıyorum. Oranın hastanesine geldim. Öğleden sonra tekrar soracağım. Doktorda değişmiş zaten. Daha önce de adetim gecikmişti. Doktor ultrasonla bile bakmıştı. Bu ilgilenmedi bile.Devlet hastanesinde sabah verilen kan öğleden sonra çıkar.. özelde 1 saat içinde sonuç verirler.. sizin ki çok saçma olmuş o nasıl hastane anlamadım
Maalesef böyle doktorlar denk gelebiliyor imkanınız varsa özelde baktırınResmî bir kurumda çalışıyorum. Oranın hastanesine geldim. Öğleden sonra tekrar soracağım. Doktorda değişmiş zaten. Daha önce de adetim gecikmişti. Doktor ultrasonla bile bakmıştı. Bu ilgilenmedi bile.
Inşallah canım. Bakalım kan sonucumu bekliyorum.hamilesin canım tebrikler sağlıkla kucağına almanı dilerim :)
İmkanım var. İş yerimde olduğu için hastane hemen yaptırayım dedim. Bugün çıkmazsa gider özele yaptırırım belki.Maalesef böyle doktorlar denk gelebiliyor imkanınız varsa özelde baktırın
Bu çok belli bir test, bence de hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip Allahın izniyle bebişinizi kucağınıza alırsınız. Şimdiden tebrik ederim, hayırlı olsun
İNŞALLAH MI?İnşallah canım bakalım
Hadi hayırlısıŞimdi doktora gidiyorum. Bakalım canım
Paylaştığımı okuyun lütfenİNŞALLAH MI?
boşanıyorsunuz kocanız sizi duygusal olarak sömürüyor, boşanma karraı verilmiş ve inşallah mı??
neden?
Tebrik aderiiim canım ilişkiye girdiğin günler kaç dereceydi en yüksek ateşinEki Görüntüle 2268944
Kızlar Merhaba
Adetim bir hafta gecikti. Bu sabah ilk idrarımla yaptım. 2-3 dk sonra sonuç bu? Ben silik görüyorum. Bilmiyorum ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ateş ölçme yöntemini kullanarak birlikte olmuştuk. Adet günüme yaklaşırken kasık ağrılarım olmaya başlayınca bıraktım. Ama adette olmadım. 3 gündür tekrar ölçmeye başladım.
13 Mayıs 36.0
14 Mayis 36.2
15 Mayıs 36.3
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ateşim yüksek çıkmadı benim. Genelde 35 lerdeydi. Adet sonrası en yüksek 36ydı. Birlikte olduğumuzda ateşim en yüksek 35.7ydi.Tebrik aderiiim canım ilişkiye girdiğin günler kaç dereceydi en yüksek ateşin
Muhtemelen pozitif canım seninAteşim yüksek çıkmadı benim. Genelde 35 lerdeydi. Adet sonrası en yüksek 36ydı. Birlikte olduğumuzda ateşim en yüksek 35.7ydi.
Teşekkür ederim bakalım sonuç ne çıkacak.
Bakalım hayırlısı canım.Muhtemelen pozitif canım senin
Hayırlısı bakalım. Özel değilse şimdi nasılsınız?testiniz pozitif büyük ihtimalle kanda da pozitif çıkacak sorunlu bir evliliğiniz var Allah yar ve yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bende eşimle tam yollarımızı ayırmaya karar verdiğimizde oğluma hamile olduğumu öğrenmiştim zor bir durum
hamile olduğumu öğrendikten sonra 5 yıl daha sürdü evliliğim kör topal sonra daha fazla dayanamadık ayrıldık şu an 2. evliliğimi yaptım 3 yıl oldu oğlumda ben de çok mutluyuzHayırlısı bakalım. Özel değilse şimdi nasılsınız?
Anladım teşekkür ederimhamile olduğumu öğrendikten sonra 5 yıl daha sürdü evliliğim kör topal sonra daha fazla dayanamadık ayrıldık şu an 2. evliliğimi yaptım 3 yıl oldu oğlumda ben de çok mutluyuz
şunu bilin ki bazı şeyler asla tamir olmuyor olsa da eskisi gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?