İnşallah canım bakalımDaha ne olsun tebrik ederim
Şimdi doktora gidiyorum. Bakalım canımKizz hamilesin cokk belli hayırlı olsun kan testi yaptir
İnşallah canım bakalım. Şimdi hastaneye gidiyorum.Ay daha bizcesi mi kalmış, hayırlı olsuuun hemen kan verin
Sonucunuz çıkınca mutlaka yazın, hayırlı olsun şimdiden :)İnşallah canım bakalım. Şimdi hastaneye gidiyorum.
Yazarım mutlaka. Teşekkür ederim. Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Sonucunuz çıkınca mutlaka yazın, hayırlı olsun şimdiden :)
Bu gözler ne silik testler gördüEki Görüntüle 2268944
Kızlar Merhaba
Adetim bir hafta gecikti. Bu sabah ilk idrarımla yaptım. 2-3 dk sonra sonuç bu? Ben silik görüyorum. Bilmiyorum ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ateş ölçme yöntemini kullanarak birlikte olmuştuk. Adet günüme yaklaşırken kasık ağrılarım olmaya başlayınca bıraktım. Ama adette olmadım. 3 gündür tekrar ölçmeye başladım.
13 Mayıs 36.0
14 Mayis 36.2
15 Mayıs 36.3
Siz ne düşünüyorsunuz?
İnşallah yanılmazsınızBu gözler ne silik testler gördübariz belli.. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
Benim zor görünecek kadar silikti kendi testimde inanmadım ama buna adım kadar eminimİnşallah yanılmazsınızBakalım şimdi hastanedeyim.
Şimdi ne durumdasınız? Hamile misiniz? Doğum yaptınız mı?Benim zor görünecek kadar silikti kendi testimde inanmadım ama buna adım kadar eminimkan sonucunu bizimle paylaşın lütfen
Bir düşükten sonra tekrar hamileyim benimde daha çok Yen’iŞimdi ne durumdasınız? Hamile misiniz? Doğum yaptınız mı?Şimdi hastanedeyim. Paylaşacağım.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 8 mayıstı.Bir düşükten sonra tekrar hamileyim benimde daha çok Yen’i ☺ Beklediğiniz adet zamanı neydi ?
Amin cümlemizeRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 8 mayıstı.
Bu çok belli bir test, bence de hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip Allahın izniyle bebişinizi kucağınıza alırsınız. Şimdiden tebrik ederim, hayırlı olsunEki Görüntüle 2268944
Kızlar Merhaba
Adetim bir hafta gecikti. Bu sabah ilk idrarımla yaptım. 2-3 dk sonra sonuç bu? Ben silik görüyorum. Bilmiyorum ümitlenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ateş ölçme yöntemini kullanarak birlikte olmuştuk. Adet günüme yaklaşırken kasık ağrılarım olmaya başlayınca bıraktım. Ama adette olmadım. 3 gündür tekrar ölçmeye başladım.
13 Mayıs 36.0
14 Mayis 36.2
15 Mayıs 36.3
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ay inşallah canım heyacandırdın beni. Şimdi kan verdim. Sonuç yarın çıkar dedi.Amin cümlemizeBende 9 mayıstı.. günüm geçmeden yaptığım için çok silik çıktı.. sizin ki baya net.. hoşgeldin Ocak annesi ☺
Amin inşallah canım. Bakalım canımBu çok belli bir test, bence de hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirip Allahın izniyle bebişinizi kucağınıza alırsınız. Şimdiden tebrik ederim, hayırlı olsun☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?