Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar az önce yaptım. 2 dk içinde böyle oldu. 5 dknın sonunda da aynı çıktı. Dün yaptığım testin aynısı çıktı. Kan sonucum bugün çıkacak. Dün akşam dayanamayıp başka markanın testini aldım. Adı serulab. Sizce durum ne?
Canım doğru düzgün belirtim yok aslında. Adetim günüme yakın adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Böyle devam ediyor. Şeffaf akıntı geliyor. Göğüs uçlarım acıyor. Bu hafta da arada bir kasıklarımda batma oluyor. Bilmiyorum hamile miyim ama böyle.
Hayırli olsun hamilesin ...allah kuçağına sağ salim almak nasip olsun inşallah..Benimde adetimin gecikmesine 5 gün oldu 2.gün idrar testi yaptım ama tek çızık negativ çıktı anlamadım..yarın kadın hastalıklarından randevu aldım bakalım ne diyecek doktor..
Hayırli olsun hamilesin ...allah kuçağına sağ salim almak nasip olsun inşallah..Benimde adetimin gecikmesine 5 gün oldu 2.gün idrar testi yaptım ama tek çızık negativ çıktı anlamadım..yarın kadın hastalıklarından randevu aldım bakalım ne diyecek doktor..