• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

2269284

Kızlar az önce yaptım. 2 dk içinde böyle oldu. 5 dknın sonunda da aynı çıktı. Dün yaptığım testin aynısı çıktı. Kan sonucum bugün çıkacak. Dün akşam dayanamayıp başka markanın testini aldım. Adı serulab. Sizce durum ne?

Bence hamilesin. Canım bende merak ettim hemen çıkmış. Birde bakalım Allah hayırlıysa nasıp etsin ınslalah

Asel sendeki belirtiler neydi canım ?
Canım doğru düzgün belirtim yok aslında. Adetim günüme yakın adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Böyle devam ediyor. Şeffaf akıntı geliyor. Göğüs uçlarım acıyor. Bu hafta da arada bir kasıklarımda batma oluyor. Bilmiyorum hamile miyim ama böyle.

Eki Görüntüle 2269313

Kızlar sonucumm. Cuma günü gel tekrar kan ver dedi.
Hayırli olsun hamilesin ...allah kuçağına sağ salim almak nasip olsun inşallah..Benimde adetimin gecikmesine 5 gün oldu 2.gün idrar testi yaptım ama tek çızık negativ çıktı anlamadım..yarın kadın hastalıklarından randevu aldım bakalım ne diyecek doktor..

Hayırli olsun hamilesin ...allah kuçağına sağ salim almak nasip olsun inşallah..Benimde adetimin gecikmesine 5 gün oldu 2.gün idrar testi yaptım ama tek çızık negativ çıktı anlamadım..yarın kadın hastalıklarından randevu aldım bakalım ne diyecek doktor..

Amin inşallah.
Inşallah hamilesindir canım. Rabbim gönlüne göre versin.

Kızlar yarın 2. Kan sonucumu alacağım. İnşallah 2ye katlanmıştır. Bana dua edin. Korkuyorum.

Back