Neye bakarak anladınız acaba coo merake diyorum hangi rakamlar arası hamilelik oluyorTebrikler hamilesin bence..
Evet 1 hafta geçti. Dün 2 test yaptım pozitif cıktı. Az once de 1 tane yaptım o da pozitif cıktı. Ama testte hangi degerler arası hamilelik oluyor merak ettimTebrikler adetiniz gecti mi
Ayy cok tesekkür ederim Allah razı olsun inşaallah sağlıklıdırCanım 10 üzeri gebelik şüphesi benim adete 2 gün varken 163 çıkmıştı umarım sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim canımdolu dolu hamılesın maşallahhhh,
İnşallah canım sağlıkla inşallahAyy cok tesekkür ederim Allah razı olsun inşaallah sağlıklıdır
Peki kaç haftalık oldugunu anlayabiliyormusunuzCanım 10 üzeri gebelik şüphesi benim adete 2 gün varken 163 çıkmıştı umarım sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun inşallah
İnşaallah çok teşekkür ederimHosgeldin annelige :)) saglikli bi hamilelik olur insallh ...
Yaa amin inşaallahh Allah razı olsunTabikide hamilesin,Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım onunla ilgili nette bakabilirsin b hcg değerleri ve haftası diyerekten gir henüz çok yenidir 4 veya 5 haftalık kişiden kişiye değişir sonuca göre haftalarıPeki kaç haftalık oldugunu anlayabiliyormusunuz
Hem son adet tarihi baz alınır haftası için ultrasondan da teyit edilir ona göre şu kadar haftalık denilebilirPeki kaç haftalık oldugunu anlayabiliyormusunuz
Amiin inşaallah tesekkür ederimsağlıkla kucagına al inşallah, tebrik ederimmm