Sizce hamile miyim ?

bugün beta hcg testi yaptım kırmızı yukarı dogru ok ve 10000 çıktı sonuç sizce hamilemiyim ?

Yaa bende dalga geçiyorsun sanmiştım o yuzden biraz agrasif cevap verdim..kusuruma bakma... bunlar hep hormonlar iste
Yok yok estagfrullah ne dalgası. Bu konuyla o testle ilgili hicbir bilgim olmadıgı için sormak istedim. İnternetten de arastırmıstım ama hiç anlamamıstım. İnsan bir konuyla ilgili bilgisi olmayınca bilgisi olanlardan yardım istiyor benim gibi ☺️ Tabi olur böyle hormonlardan ☺️

Selamın aleykum arkadaşlar ben daha yeniyim burda öncelikle iyisinizdir umarım ben 2 senelik EVLIYIM 8 AYDIR korunuyoruz çocuğumuz olmuyo doktora gittim gayet normal yumurtaların dedi kan testi istedi daha çıkmadı kan testi sonucum folik asit verdi onu kullaniyorm subat ayının 28 i de hasta olmuştum en son bekliyorum bakalım son zamanlarda çok uykum var yataktan kalkamıyorum bacaklarım omzum belim çok ağrıyo geçenler de koltuğa oturunca birden sol kasigima bicak saplanir gibi bi ağrı girdi aniden sonra midemde ekşime oluyo ama çok değil anca af edersiniz ama geğermek istiyorm arada bacaklarım çok agrio özellikle sol belim sol kâsigim ve sol bacagim sag trafta onun biraz iyimser agrisi diyim boyle adet olcakmism gibi agrio birde bel agrım böyle tam kalcamin hemen üstünde olup sizliyo sizce test yapayım mı yoksa bekliğimi offf off günler gecmiyorki

merhaba iyi günler kızlar ben 21 şubatta adet oldum normal sekılde herzamnkı gıbı 7 gun surdu daha sonra 16 martta bir daha adet oldum ama digerinden cok farklı renkte kırmızıydı 3 gun surdu sonra bitti . bugunde lekelenme tarzında az mıktarda geldı kasıkalrım agrıyor ayaklarımda adet agrısı cekıyorum sorum su kı hamilelik belirtisimi bunlar

Kızlar adetten 1 gün geçti evde test yaptım silik çizgi cıktı 2 3 dakkika geçti geçmedi belirdi çizgi inanamadım tekrar yaptım yine aynı şekilde sizde bir bakın yoksa ben hayal mi görüyorum kan testi yaptırdım sonucu yarın alicam yine de kendimi alamıyorum düşünmekten lütfen cevaplayin
IMG-20180326-WA0004.jpeg

Eklentiler

• IMG-20180326-WA0001.jpeg
    IMG-20180326-WA0001.jpeg
    10,6 KB · Görüntüleme: 45
image.jpg
image.jpg

Ya bende grubda uyeyım badana yardım edin kızlar yaa..
Merhaba kızlar, bugün beta hcg testi yaptırdım. Sonucum görselde. Sizce hamile miyim? Bilgisi olan yorum yapabilir mi?

Herkese merhaba yeni uyeyim bir sorum olucak dı. Kızlar sızce hamilemiyım doktora gıde gele artık cabamız sonuc vermişdir inşallah diyoruz , dort gun önce yumurtalık catlatma ignesi kullandım. Ikı gun oncede esimle beraber olduk bır gun arayla gene olduk . Hastalıgıma daha var ve ultrosonda sag yumurtalıgım ıkı tane çatlamaya yakın dedi sol catlamıs dedi toplamda uc tane var bi tutsa Allah diyorum ve bu aksam yarım saat arayla merakdan test yaptım hamile olma şansım varmı daha dun ve ıkı gun öncesi için birleşme ile dölllenme olmusmudurr dediğim gibi ilk yukardaki önce yaptıgım alttakı yarımsaat sonra yaptıgım ondada izler belirginleşmeye basladı . Kısaca merak ettiğim konu uc gunde hamıle kalmısmıyımdır testte cıkarmı gercekden yardımmm

X