Tamam tatlım cok tesekkür ederim hemen bakıyorumHem son adet tarihi baz alınır haftası için ultrasondan da teyit edilir ona göre şu kadar haftalık denilebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tatlım cok tesekkür ederim hemen bakıyorumHem son adet tarihi baz alınır haftası için ultrasondan da teyit edilir ona göre şu kadar haftalık denilebilir
Amiin inşaallah çok tesekkür ederimE tabiki de hamilesiniz tebrikler Allah tamamına erdirsin :)
Rica ederim canım hayırlı olsun tekrardanTamam tatlım cok tesekkür ederim hemen bakıyorum
Ohooo bal gibi hamilesiniz hemde gözünüz aydın
Çünķü tatlım betaHCG 10 ve üzeri değerler gebelik belirtisidir, bu test bu amacla yapılır kaldı ki 200 üzerinde ki degeri yorumlamak için muneccim olmaya gerek yokNeye bakarak anladınız acaba coo merake diyorum hangi rakamlar arası hamilelik oluyor
Evet hamilesinMerhaba kızlar, bugün beta hcg testi yaptırdım. Sonucum görselde. Sizce hamile miyim? Bilgisi olan yorum yapabilir mi?
Anladım canım bil bilgim olmadıgı icin sordum öğrenmek istedim teşekkürlerÇünķü tatlım betaHCG 10 ve üzeri değerler gebelik belirtisidir, bu test bu amacla yapılır kaldı ki 200 üzerinde ki degeri yorumlamak için muneccim olmaya gerek yok
Tesekkür ederimEvet hamilesin
Yaa bende dalga geçiyorsun sanmiştım o yuzden biraz agrasif cevap verdim..kusuruma bakma... bunlar hep hormonlar isteAnladım canım bil bilgim olmadıgı icin sordum öğrenmek istedim teşekkürler
Yok yok estagfrullah ne dalgası. Bu konuyla o testle ilgili hicbir bilgim olmadıgı için sormak istedim. İnternetten de arastırmıstım ama hiç anlamamıstım. İnsan bir konuyla ilgili bilgisi olmayınca bilgisi olanlardan yardım istiyor benim gibi Tabi olur böyle hormonlardanYaa bende dalga geçiyorsun sanmiştım o yuzden biraz agrasif cevap verdim..kusuruma bakma... bunlar hep hormonlar iste
Merhaba kızlar, bugün beta hcg testi yaptırdım. Sonucum görselde. Sizce hamile miyim? Bilgisi olan yorum yapabilir mi?